logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden ohjelmistokumppani. Pilvipalvelumme Adminet yhdistää yrityksen toiminnot ja taloushallinnon saumattomasti tarjouslaskennasta reaaliaikaiseen kirjanpitoon saakka.

Admicom Finland Oy

Yritysesittely

Admicom on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu IT-yritys, joka toteuttaa rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden digiloikkaa SaaS-pohjaisella toiminnanohjausjärjestelmällään.

Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusalan yritykset ja asiakasmäärämme kasvaa kymmeniä prosentteja vuodessa. Toiminnanohjausjärjestelmällämme kaikki yrityksen tieto saadaan sähköiseen muotoon ja reaaliaikaiseksi yhteen paikkaan.

Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2017 liikevaihto ylitti jo 8,1 miljoonaa ja työllistämme yli 100 henkilöä Jyväskylässä, Vantaalla ja Tampereella.
Työntekijöitä 102
Y-tunnus 1878875-6
Perustettu 2004
Www Kotisivut
Puh Kts. puhelinnumerot kotisivuiltamme
E-mail info@admicom.fi

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, HR, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Microsoft

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Admicom Finland, IT-palvelut, Talotekniikka, Urakointi, Adminet, Kokonaisjärjestelmä, kirjanpito, Palkanlaskenta, Laskutusohjelma, LVIS, Rakentamisen tiedonantovelvollisuus, Tarjouslaskenta, kalustonhallinta, työmaapäiväkirja, Sähköala, rakentamisen lomakkeet, taloushallinnon prosessien automatisointi, tuotannonohjaus, Tuotannonohjausjärjestelmä

Sosiaalisessa mediassa

Admicom Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKokkolan Kylmäpalvelu Oy: ”Olemme olleet alusta asti innoissamme siitä, että saimme niin hyvän ja helpon järjestelmän”

"Yritystoimintamme on lähtenyt tosi hyvin käyntiin, eikä vähiten Adminetin ansiosta. Se on kyllä ollut todella hyvä. Olemme olleet alusta asti tosi innoissamme siitä, että saimme niin hyvän ja helpon järjestelmän"

-- Hannu Torppa, Stefan Wargh & Petri Jaaksi

Näytä referenssi

ReferenssiSähkö-Pori Oy:n toiminnan kasvattamisessa ja tehostamisessa Adminet on suunnannäyttäjä

"En keksi mitään, mikä Adminetin puolelta ei tukisi meidän tavoitteitamme, koska sieltä löytyy kaikki työkalut toimintamme tueksi. Adminet antaa meille eväät kannattavuutemme parantamiseen ja toimintamme muuttamiseen fiksumpaan suuntaan."

-- Teemu Leino

Näytä referenssi

ReferenssiSähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy: ”Olin tavallaan aika sokeana ollut tyytyväinen edelliseen järjestelmään”

"Jos on vanhempi yrittäjä, joka haluaa kokeilla uutta, painavat Adminet Litessä säästöt ja ohjelmiston helppous. Aloittavalle yrittäjälle siitä taas on apua yrityksen kasvukivuissa."

-- Kimmo Vehkanen

Näytä referenssi

ReferenssiTaTe Systems Oy: ”Kaikki asiat löytyvät yhden salasanan takaa”

"Tätä tohtii suositella muillekin – niin paljon elämä helpottuu, kun kaikki tiedot ovat helposti käsiteltävissä yhdessä paikassa. Olen ollut todella tyytyväinen Adminettiin ja paljon pitää muuttua, että tästä luopuisin."

-- Janne Sepänmaa

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Admicom Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Tehokas ja luotettava suomalainen toiminnanohjausjärjestelmä pilvipalveluna

Adminet on pitkälle automatisoitu toiminnanohjausjärjestelmä, jossa yrityksesi toiminnot ja taloushallinto yhdistyvät saumattomasti toimistosta..

Admicom Finland - Referenssit

Admicom Finland - Bloggaukset

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Admicom Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Admicom Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Admicom Finland Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku