logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Talous- ja palkkahallinnon palvelut meiltä yrityksen koosta riippumatta. Olitpa yksinyrittäjä tai suuryrityksen edustaja, ja tarvitsit sitten tilitoimistoa, kirjanpitoa, apua palkanlaskentaan tai henkilöstöhallintoon, me autamme.

Accountor

Yritysesittely

Talous- ja palkkahallinnon palvelut meiltä yrityksen koosta riippumatta. Mahtavaa!

Olitpa sitten yksinyrittäjä tai suuryrityksen edustaja, ja tarvitsit sitten tilitoimistoa, kirjanpitoa, apua palkanlaskentaa tai henkilöstöhallintoon, tai neuvoa laki- ja veropalveluissa, me voimme auttaa. Meillä saat henkilökohtaista palvelua ihmiseltä, joka ymmärtää sinun liiketoimintaasi. Palvelemme lähellä sinua, sillä meillä on lähes 30 toimipistettä ympäri Suomea.

Olemme Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja. Accountor on rakentunut ajan kuluessa yli sadasta perheyrityksestä seitsemässä eri maassa. Me ymmärrämme yrityksiä ja yrittäjiä. Accountor tulee sanasta "accountability" eli vastuullisuus. Accountoriin voit luottaa.
Työntekijöitä -
Y-tunnus 2110731-7
Perustettu 1949
Www Kotisivut
Puh 020 744 2000
E-mail myynti@accountor.fi

Toimipaikat     Espoo, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta , Lieksa, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Oulu, Outokumpu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Ylivieska

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, HR, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, BI ja raportointi

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Master Data MDM, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Accountor, kirjanpito, sähköinen kirjanpito, reaaliaikainen kirjanpito, Palkanlaskennan sähköistäminen, Palkanlaskenta, palkanlaskentajärjestelmä, palkka- ja henkilöstöhallinta, Palkkahallinto, veroneuvonta, Tilitoimisto, Digitaalinen taloushallinto, taloushallinnon konsultointi, GDPR konsultointi, Liikkeenjohdon konsultointi, Sähköinen taloushallinto, Taloushallinnon ulkoistus, taloushallintoa palveluna, palkka- ja henkilöstöhallinto, tilitoimistoohjelma, palkanlaskennan ulkoistus, tilitoimistot, tilitoimisto Helsinki, Tilitoimisto Turku, Tilitoimisto Tampere, Tilitoimisto Espoo, Tilitoimisto Järvenpää, Tilitoimisto Joensuu, Tilitoimisto Jyväskylä, Tilitoimisto Pori, Tilitoimisto Parainen, Tilitoimisto Kouvola, Tilitoimisto Kuopio, Tilitoimisto Lahti, Tilitoimisto Lappeenranta, Tilitoimisto Lieksa, Tilitoimisto Kemi-Tornio, Tilitoimisto Lohja, Tilitoimisto Kokkola, Tilitoimisto Mikkeli, Tilitoimisto Kotka, Tilitoimisto Loimaa, Tilitoimisto Rovaniemi, Tilitoimisto Oulu, Tilitoimisto Outokumpu, Tilitoimisto Seinäjoki, Tilitoimisto Vaasa, Tilitoimisto Ylivieska

Jäsenyydet

suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Accountor - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPalkanmaksun ulkoistus antaa O’Live Caren yrittäjälle lisää aikaa suunnitteluun ja kehittämiseen

"- Asioiden hoito Accountorin kanssa on aina sujunut hyvin. Accountor on luotettava ja asiantunteva kumppani, jonka hoitoon olen voinut huoletta jättää yritykseni kirjanpidon ja palkkahallinnon, iloitsee asumispalveluyksikön Elisa Backman. Palkkahallinnon ulkoistus on tuonut kiireiselle yrittäjälle lisää aikaa. - Nyt voin keskittyä paremmin luovaan ajatteluun, suunnitteluun sekä.."

--

Näytä referenssi

ReferenssiRavintola Kallavesi: Talouskatsaus-palvelussa Suihkoset seuraavat reaaliajassa ravintolansa taloustilannetta

"- On hienoa, kun saan talousasioihin nyt asiantuntijalta apua. Jos tapaamisessa yrityksen kate näyttää pienentyneen, mietitään yhdessä mitä voisi tehdä. Saan konsultilta arvokkaita vinkkejä, joita en itse tulisi edes ajatelleeksi."

--

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Accountor - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Olitpa yksinyrittäjä tai suuryrityksen edustaja, ja tarvitsit sitten tilitoimistoa, kirjanpitoa, apua palkanlaskentaan tai henkilöstöhallintoon, me voimme auttaa. Meillä saat henkilökohtaista palvelua ihmiseltä, joka..

Accountor - Referenssit

Accountor - Bloggaukset

Accountor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Accountor - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Accountor - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Accountor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »