Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Deltabit Oy

Deltabit valmistaa käteviä ja turvallisia työajanseuranta- ja kulunvalvontalaitteita ja ohjelmistoja, sormenjäljellä ja ilman. Deltabitin tuotteita käytetään jo yli tuhannessa paikassa.

Deltabit Oy - Yritysesittely

Deltabitin ansiosta yritysten työajanseuranta ja kulunvalvonta hoituvat helpommin biometrisen tunnistuksen avulla. Kehitämme sekä laitteemme että ohjelmistomme omin käsin, jotta ne sopivat mahdollisimman hyvin suomalaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin.

Sormenjälkitunnistus on suosituin käyttötapa, mutta tuemme myös RFID-tunnistusta ja koodia, koska haluamme tarjota jokaiselle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Mobiilit työajanseuranta puhelimella onnistuu tottakai myös.

Työajanseurannan ja kulunvalvonnan käyttäjiä on kertynyt jo yli 1000 laidasta laitaan ja kiitoksia on tullut helposta käytettävyydestä. Kaipa pitkä kokemus näkyy.

Ja sujuu meiltä muuten biometrinen potilastunnistuskin.
Työntekijöitä -
Y-tunnus 1030547-3
Perustettu 1995
Www www.deltabit.fi
Puh 0108358500
E-mail info@deltabit.fi
Toimipaikat Helsinki, Tampere

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

HR
(0)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Deltabit - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Deltabit - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

HR

Deltabit tarjoaa helpon ratkaisun työajanseurantaan. Työaikaa voi kirjata kosketusnäyttöisillä työajanseurantapäätteillä tai mobiilisti internet-selaimella. Työaikaraporteilla tunnit näkyvät TES-tulkittuina työaika- ja palkkalajeittain...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Deltabit - Referenssit

Deltabit - Bloggaukset

Deltabit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Deltabit - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Deltabit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku