Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Futures Platform -verkkopalvelun jatkuva kehitys

ReferenssiOlemme Futures Platformin tuotekehityskumppani ja kehitämme yrityksen SaaS-tuotetta, verkkopohjaista Futures Platform -trendikarttaa. Yhteistyömme on auttanut viemään asiakkaamme tuotteen ja liiketoiminnan start-up-vaiheesta skaalausvaiheeseen.

Futures Platformin verkkopalvelu on yhteistoiminnallinen SaaS-työkalu ja tulevaisuuden ennakointikartta, joka sisältää artikkeleita ja videoita tulevaisuuden trendeistä ja ilmiöistä. Olemme suunnitelleet ja rakentaneet verkkopalvelun, jota myös aktiivisesti kehitämme ja ylläpidämme.

Aloitimme työmme palvelun parissa vuonna 2011 luomalla verkkopalvelun prototyypin asiakkaallemme, joka silloin oli Ubiverse Oy (AlternativeFutures). Prototyyppi keräsi innostunutta palautetta, ja sen ympärille perustettiin vuonna 2016 Futures Platform Oy -start-up. Futures Platformin perustamisen jälkeen rakensimme Futures Platform -tuotteen MVP-version, jota yritys alkoi kaupallistamaan.

Start-up-vaiheessa oli tärkeää saada nopeasti markkinoille MVP-versio testattavaksi ja sen jälkeen parantaa tuotetta iteratiivisesti käyttäjäpalautteen perusteella. Kehitimme työkalua käyttöliittymälähtöisesti ja toimme markkinoille uusia versioita mahdollisimman kevyesti. Priorisoimme ominaisuuksia, jotka auttoivat asiakastamme saamaan aikaan liiketoimintaa. Asiakastarpeita kartoitettiin käyttäjien keskuudessa yhdessä asiakkaan tuoteomistajan kanssa.

Vuosien varrella olemme parantaneet tuotetta askel kerrallaan ja rikastaneet sitä SaaS-palveluille tyypillisillä ominaisuuksilla, kuten lupa- ja ryhmähallinnalla, lisensointi- ja maksuominaisuuksilla ja erilaisten käyttäjätasojen käyttäjähallinnalla.

Lopulta useiden onnistuneiden rahoituskierrosten, kasvun ja merkittävien asiakkaiden hankkimisen myötä oli aika skaalata sekä tuote että liiketoiminta seuraavalle tasolle. Skaalausvaihe asetti uusia vaatimuksia tuotteen tekniselle arkkitehtuurille. Skaalausvaiheessa siirsimme palvelun monoliitista mikropalveluarkkitehtuuriin. Uusi mikropalveluarkkitehtuuri on mahdollistanut ilmiöhaun parantamisen tekoälyllä. Olemme integroineet tuotteeseen Silo AI:n tuottaman tekoälyä hyödyntävän moduulin.

Projektitiimi mukautuu projektin eri vaiheeseen ja tarpeisiin. Täydennämme asiakkaan omaa osaamista silloin kun tarvitaan ja siellä missä sitä tarvitaan. Start-up-vaiheessa tuotekehitystä teki pieni tiimi laajalla full-stack osaamisella. Skaalausvaiheessa puolestaan on tarvittu erikoistuneempaa osaamista. Me keskitymme entistä enemmän DevOps-palvelun tarjoamiseen, kun tuotteen uusi sukupolvi muuttaa projektin tuotekehityksestä entistä vahvemmin dataprojektiksi.

Lue lisää projektista täällä.

Suosittelija:

“Sangren vahvan full-stack-osaamisen avulla kehittäminen on voitu tehdä kustannustehokkaasti yhdessä paikassa."

Mika Ilari Koskinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sangre Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Futures Platform Oy
Ajankohta: 2011 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikael Koskimaa

Lisätietoja

Yritysprofiili Sangre kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Big Data
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Node.js
React
Javascript
Drupal

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Sangre kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sangre - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre - Muita referenssejä

Sangre - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia