Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Trainers' House BEAT - Muutosjohtamisen mobiilisovellus

ReferenssiOlemme toimineet Trainers’ Housen pitkäaikaisena kumppanina vuodesta 2016 suunnittelemassa ja kehittämässä BEAT-mobiilisovellusta. BEAT on muutosjohtamisen työkalu, jolla liikkeenjohto voi juurruttaa, ohjata ja mitata strategista muutosta organisaation päivittäisessä tekemisessä. BEAT-sovellusta käyttävät Trainers' Housen asiakkaat PK-yrityksistä pörssiyhtiöihin.

Työn alkuvaiheessa sovelluksesta oli tehty jo useampia aiempia versioita Pulssi-nimellä. Vuosien varrella olemme uudistaneet sovellusta ja parantaneet käytettävyyttä, ja vuonna 2018 se sai uuden visuaalisen identiteetin ja BEAT-nimen.

Vuonna 2019 käyttäjäkunnan kasvu asetti uusia tarpeita sovelluksen suorituskyvylle, nopeudelle ja luotettavuudelle. Uudistimme back endin Node.js:stä Javaan. Teimme samalla parannuksia sovelluksen käyttökokemukseen ja käyttöliittymään, yksinkertaistimme rakennetta ja optimoimme visuaalista identiteettiä toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla digitaalisessa maailmassa.

Nykyisen sovellusversion pohjana on React Native, GraphQL, Java ja Postgres -teknologiat sekä muut tukiroolissa olevat teknologiat. Arkkitehtuuri on rakennettu rinnakkaisten mikropalvelujen varaan teknisen skaalautuvuuden turvaamiseksi. BEAT toimii AWS-pilvialustalla, ja infrastruktuuria hallitaan Terraform- ja Ansible-työkaluilla.

BEATin keskeisin ominaisuus ovat tehtävät. Trainers' Housen muutosjohtamismallissa halutut tavat jalkautetaan toistuvilla tehtävillä yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla. Eri tehtävätyypeillä ylläpitäjät pystyvät luomaan käyttäjille tehtäviä monenlaisiin tarpeisiin.

Toinen keskeinen ominaisuus ovat tulokset. Käyttäjät pystyvät seuraamaan paitsi omia tuloksiaan, myös koko muun organisaation suoritusta. Suorituskykymittarit ovat helposti näkyvillä, ja liikkeenjohto voi havaita miten muutos päivittäisessä tekemisessä vaikuttaa konkreettisesti tuloksiin.

Muita sovelluksen ominaisuuksia ovat mm. keskustelu, kommentointi ja tykkäykset, push-notifikaatiot ja eri admin-tasot. 

Me tuomme projektiin suunnittelu- ja kehitystiimin ja konsultoimme digitaalisessa strategiassa. Trainers’ Housen oma tiimi toimii projektissa tuoteomistajana. Kehitämme sovellukseen uusia ominaisuuksia samalla kun ylläpito- ja Service Desk -tiimimme huolehtii, että nykyinen sovellusversio toimii moitteettomasti.

Jatkamme palkitsevaa työtä BEATin parissa sovelluksen vallatessa uusia markkinoita. Lue lisää sovelluksesta ja projektista täällä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sangre Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Trainers' House
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikael Koskimaa

Lisätietoja

Yritysprofiili Sangre kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Android
iOS
React
React Native
Java

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

GraphQL
Docker
DevOps

Siirry yrityksen profiiliin Sangre kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sangre - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre - Muita referenssejä

Sangre - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia