Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yamarin- ja Yamarin Cross -verkkosivustojen suunnittelu ja toteutus osana brändiuudistusta

ReferenssiVuonna 2018 Yamarin kävi läpi brändiuudistusta, jossa Yamarin-lasikuituveneet jäisivät Yamarin-nimen alle ja alumiinivenemallisto tuotaisiin uuden ja erottuvan Cross-brändin alle. Meidän tehtävämme oli tuoda kaksi uudistunutta brändiä erilleen digitaalisessa maailmassa ja luoda kummallekin verkkosivusto myyntiä kasvattamaan. Työskentelimme läheisessä yhteistyössä asiakkaamme ja heidän bränditoimistonsa kanssa sisältöpainotteisessa projektissa.

Sivustouudistuksen ensimmäinen tavoite oli erottaa kaksi ainutlaatuista brändiä visuaalisesti digitaalisessa maailmassa. Bränditoimisto Avidly loi uudet brändi-identiteetit. Brändiohjeiden pohjalta me suunnittelimme miten ne mukautuisivat digitaalisille alustoille. Loimme kummallekin brändille monikäyttöisen Design System -järjestelmän. Design System antaa puitteet sivuston toistuville elementeille ja sisältää kaikki sellaiset käyttöliittymän komponentit, joilla taataan, että visuaalinen suunnittelu skaalautuu brändin digitaalisen läsnäolon kasvaessa. 

Projektin toinen päätavoite oli parantaa konversiota käyttäjälähtöisen suunnittelun avulla ja luoda sivustot, jotka todella vaikuttaisivat veneiden myyntiin ja muuttaisivat sivuston käyttäjät laadukkaiksi myyntiliideiksi jälleenmyyjille. Suunnittelimme sivustojen rakenteen siten, että käyttäjät luontevasti ja helposti ohjautuvat kohti sivuston sydäntä, yksittäisen veneen sivua. Varmistimme, että käyttäjät liikkuvat sivustolla vaivatta ja tietävät sijaintinsa sivustolla koko ajan. Yksittäisen veneen sivulla käyttäjät voivat suunnitella unelmaveneensä ja tallentaa tai lähettää venesuunnitelman lähimmälle jälleenmyyjälle tarjouspyyntönä. Näin käyttäjät muuttuvat laadukkaiksi myyntiliideiksi, jotka välitetään sivustolta jälleenmyyjille.

Sivustot on toteutettu Drupalilla, joka tarjoaa joustavan CMS-järjestelmän, kattavan tuen kieliversioille ja vaivattoman sisällönhallinnan asiakkaamme admineille. Rakensimme sivuston front endin käyttäen Bootstrap 4 kirjastoa. Venekonfiguraattori rakennettiin Reactilla.

Julkaisun jälkeen olemme nähneet merkittävän parannuksen orgaanisessa liikenteessä ja käyttäjien säilyttämisessä verrattuna vastaavaan aikaväliin edellisenä vuonna. Lisäksi olemme onnistuneet vähentämään käyttäjän selaamia sivuja per istunto, mikä tarkoittaa että käyttäjät löytävät hakemansa tiedon helpommin ja nopeammin uudella sivustolla.

Lue lisää projektista täällä.

Suosittelija:

Tomi Juhola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sangre Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Yamarin
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikael Koskimaa

Lisätietoja

Yritysprofiili Sangre kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Open source
React
Javascript
PHP
Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Sangre kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sangre - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre - Muita referenssejä

Sangre - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia