Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Suunnittelemme verkkopalvelusi tai mobiilisovelluksesi käyttöliittymän

TarjontaKäyttöliittymä- eli UI-suunnittelijamme suunnittelevat verkkosivustolle, verkkopalvelulle tai mobiilisovellukselle käyttöliittymän, joka on käytettävyydeltään ilahduttava ja visuaalisesti miellyttävä.

Käyttöliittymäsuunnittelu pohjautuu UX-suunnitteluun, joka luo ymmärryksen loppukäyttäjän tarpeista ja asiakkaamme liiketoimintatavoitteista. Käyttöliittymäsuunnittelu puolestaan herättää palvelun henkiin määritellen sen grafiikoilla, interaktioilla, animaatioilla ja microcopylla, jotka tukevat käyttäjän polkua.

Suunnittelemme saavutettavia palveluita, jotka toimivat saumattomasti kaikilla laitteilla. Sujuva käyttäjäkokemus sekä sitouttaa käyttäjät palveluun että parantaa palvelun konversiota.

Pinterest
Sangre Oy

Sangre Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Sangre Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sangre Oy:n tarjontaa

Sangre Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiMobiilisovellus tehostaa Havatorin prosesseja

Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritysryhmä. Projektimme Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, +14 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Azure, Android, iOS, React Native, Java, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ReferenssiFutures Platform -verkkopalvelun jatkuva kehitys

Olemme Futures Platformin tuotekehityskumppani ja kehitämme yrityksen SaaS-tuotetta, verkkopohjaista Futures Platform Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Big Data, +21 muutaDokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys, Node.js, React, Javascript, Drupal, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ReferenssiJokerit.com

Rakensimme digitaalisen ekosysteemin Suomen tunnetuimmalle urheilujoukkueelle. Projekti käsitti digistrategian suunnittelun, Lue lisää..

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tuotanto, Viestintä, +18 muutaMarkkinointi, Myynti, Webkehitys, Ohjelmistokehitys, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Urheilu, viihde ja virkistys, Media, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia