Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Buster.fi-sivuston käyttäjälähtöinen uudistus

ReferenssiToteutimme Buster.fi -verkkosivuston uudistuksen. Uudistuksen taustalla oli kysymys: Minkälaista Suomen alumiinimoottoriveneiden markkinajohtajan Busterin digitaalisen viestinnän tulisi olla? Tavoitteena oli saada uuden sivuston käyttäjät ja mahdolliset veneenostajat mitattavaan myyntiputkeen ja ohjattua jälleenmyyjille. Lisäksi sivuston ulkoasu kaipasi päivitystä.

Ostajan ja myyjän ymmärtäminen
Busterin uuden sivuston suunnittelu aloitettiin keräämällä tietoa sekä ostajista että jälleenmyyjistä. Määrittelimme erilaisia käyttäjäprofiileita, jotka ohjaisivat sivuston suunnittelua. Haastattelimme profiileihin sopivia henkilöitä, jotta saimme parhaan käsityksen heidän ajatusmaailmastaan. Haastattelimme myös jälleenmyyjiä, jotta ymmärtäisimme heidän tavoitteitaan ja kaupantekotilannetta.

Yksityiskohdat vievät tavoitteisiin
Sivuston suunnittelua ohjasivat seuraavat tavoitteet. Sivuston pitäisi yhdistää myyjä ja ostaja mahdollisimman helpolla ja luonnollisella tavalla. Ostajille halusimme tarjota helposti lähestyttävän ja toimivan ostokanavan - olematta kuitenkaan verkkokauppa. Sivuston pitäisi aktiivisesti ohjata käyttäjää kohti seuraavaa ostoprosessin vaihetta. Lisäksi sivuston avulla pitäisi pystyä keräämään käyttäjädataa, joka auttaisi Busteria ja jälleenmyyjiä vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeisiin.


Rakensimme alustan, joka esittelee käyttäjilleen etukäteen kaikki tarvittavat tiedot ja olemassa olevat vaihtoehdot veneistä ennen kääntymistä jälleenmyyjän puoleen. Jokaisen suunnittelussa eteen tulevan valinnan kohdalla kysyimme itseltämme, ohjaako tämä käyttäjää eteenpäin.

Työn tuloksena syntyi sivusto, joka toimii neljänä eri kieli- ja maaversiona ja alustana Busterin tuotteiden lanseerauksille ja muulle viestinnälle. Käyttäjille oman Buster-veneen räätälöinti on helppoa. He näkevät tekemiensä valintojen vaikutuksen valitsemansa veneen hinta-arvioon. Lopuksi käyttäjä voi tallentaa venesuunnitelmansa myöhempää tarkastelua varten tai lähettää sen suoraan lähimmälle jälleenmyyjälle tarjouspyyntöä varten. Meidän osaltamme työ jatkuu jatkokehityksen merkeissä.

Suosittelija:

Tomi Juhola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sangre Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Inhan tehtaat Oy Ab
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikael Koskimaa

Lisätietoja

Yritysprofiili Sangre kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

React
Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Sangre kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sangre - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre - Muita referenssejä

Sangre - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia