Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehitystä kokeneella full-stack osaamisella

TarjontaTarjoamme luotettavaa ohjelmistokehitystä yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Ohjelmistokehityksen asiantuntijamme palvelevat pitkällä kokemuksella ja full-stack osaamisella. Toteutamme custom-ohjelmistot sekä integraatiot muihin järjestelmiin. Voit palkata meidät suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmistosi täydellä palvelulla tai voimme esimerkiksi tarjota konsultointia in-house kehitystiimillesi haastavissa arkkitehtuurikysymyksissä.

DevOps-asiantuntijamme neuvovat esimerkiksi kehityksen automatisoinnissa, ohjelmistokehityksen nopeuttamisessa sekä laadun varmistamisessa ja parantamisessa. Automatisoimalla toistuvat elementit ohjelmistokehityksen elinkaaressa, voidaan kehityksessä keskittyä luomaan arvoa. 

Me myös ylläpidämme toteuttamamme ohjelmistoja. Tekninen ylläpitomme sisältää monitoroinnin ja hälytykset, joilla huolehditaan siitä, että palvelu tai sovellus on toiminnassa 24/7. Huolehdimme säännöllisistä ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksistä, versiopäivityksistä sekä arkkitehtuurin ja suorituskyvyn parantamisesta. Asiakkaamme saa jatkuvan Service Desk -tuen ja SLA:n.

Pinterest
Sangre Oy logo

Sangre Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Sangre Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sangre Oy:n tarjontaa

Sangre Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia