Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skaalautuvien verkkopalveluiden suunnittelu ja toteutus

TarjontaSuunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme digitaalisia tuotteita ja palveluita, aina käyttäjäkokemus edellä.

Onko yrityksesi toiveissa kehittää digitaalinen tuote tai palvelu tai mahdollisesti digitalisoida jo olemassaoleva? Anna me autamme.

Olemme asiakkaidemme luottokumppani digitaalisten tuotteiden suunnittelussa ja toteutuksessa aina piirtopöydältä ylläpitoon asti, koko palvelun elinkaaren ajan.

Käyttäjälähtöinen suunnittelu ja ensiluokkainen tekninen toteutus yhdessä luovat poikkeuksellisia digitaalisia tuotteita ja palveluita. Tällä taataan paitsi ensiluokkainen kokemus käyttäjälle, myös todellinen arvo liiketoiminnalle.

Pinterest
Sangre Oy logo

Sangre Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Sangre Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sangre Oy:n tarjontaa

Sangre Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiMobiilisovellus tehostaa Havatorin prosesseja

Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritysryhmä. Projektimme Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, +14 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Azure, Android, iOS, React Native, Java, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Rakentaminen, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ReferenssiFutures Platform -verkkopalvelun jatkuva kehitys

Olemme Futures Platformin tuotekehityskumppani ja kehitämme yrityksen SaaS-tuotetta, verkkopohjaista Futures Platform Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Big Data, +21 muutaDokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys, Node.js, React, Javascript, Drupal, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ReferenssiBuster.fi-sivuston käyttäjälähtöinen uudistus

Toteutimme Buster.fi -verkkosivuston uudistuksen. Uudistuksen taustalla oli kysymys: Minkälaista Suomen alumiinimoottoriveneiden Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, +12 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Sisällönhallinta, Webkehitys, React, Drupal, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia