Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webkehitys ajamaan kasvua liiketoiminnalle

TarjontaMe luomme verkkosivuja, verkkokauppoja ja haastaviakin verkkosovelluksia.

Kuvittele verkkosivu tai verkkopalvelu, joka ajaa kasvua liiketoiminnallesi, auttaa sinua myymään ja kasvattaa asiakasymmärrystä. Me haluamme luoda sinulle sellaisen.

Vahvuutemme on vaativat, yksilöidyt websovellukset, sekä verkkosivuprojektit, jotka on suunniteltu loppukäyttäjän sekä liiketoiminnan näkökulmasta. Me luomme verkkosivuja, jotka ovat enemmän kuin pelkästään näyteikkunoita. Tekemämme verkkosivut ja verkkopalvelut näyttelevät useimmiten kriittistä roolia asiakkaamme liiketoiminnassa.

Rakennamme SaaS-alustoja, bisneskriittisiä verkkosovelluksia kuten ajanvarausjärjestelmiä sekä intranet-ratkaisuja. Luomme verkkosivuja myös markkinoinnin tarpeisiin, aina kampanjasivustoista isompiin visuaalisiin verkkosivu-uudistuksiin.

Verkkosivuprojekteissa luotamme open source-teknologioihin työskennellen Drupalin ja WordPressin kanssa. Luonnollisesti teemme kaikesta responsiivista, jotta palvelu toimii sujuvasti millä laitteella tahansa. Takaamme asiakkaallemme vaivattoman sisällönhallinnan. Huolehdimme myös, että verkkosivu tai verkkopalvelu toimii saumattomasti asiakkaamme olemassa olevien palveluiden ja järjestelmien kanssa ja hoidamme tarvittavat rajapintaintegraatiot kuntoon.

Open source -teknologioita hyödyntäessä et joudu toimittajaloukkuun. Me kuitenkin tarjoamme asiakkaillemme täyden palvelun verkkosivun tai -palvelun suunnittelusta yläpitoon asti, koko palvelun elinkaaren ajalle.

Pinterest
Sangre Oy logo

Sangre Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Sangre Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sangre Oy:n tarjontaa

Sangre Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiFutures Platform -verkkopalvelun jatkuva kehitys

Olemme Futures Platformin tuotekehityskumppani ja kehitämme yrityksen SaaS-tuotetta, verkkopohjaista Futures Platform Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Big Data, +21 muutaDokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys, Node.js, React, Javascript, Drupal, Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

ReferenssiBuster.fi-sivuston käyttäjälähtöinen uudistus

Toteutimme Buster.fi -verkkosivuston uudistuksen. Uudistuksen taustalla oli kysymys: Minkälaista Suomen alumiinimoottoriveneiden Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, +12 muutaAnalytiikka, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Sisällönhallinta, Webkehitys, React, Drupal, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

LinkkiSangre - luova digitaalinen kumppanisi

Intohimona merkitykselliset digitaaliset käyttökokemukset Me tiedämme, että menestyvä liiketoiminta syntyy hyvästä ..

Tagit: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, +8 muutaKetterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Webkehitys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, palvelumuotoilu

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia