logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Webkehitys ajamaan kasvua liiketoiminnalle

Tarjonta

Me luomme webpalveluita verkkosivuista verkkokauppoihin ja kompleksisiin websovelluksiin, sekä PWA:han.

Kuvittele verkkosivu tai verkkopalvelu, joka ajaa kasvua liiketoiminnallesi, auttaa sinua myymään sekä kasvattaa asiakasymmärrystä.

Vahvuutemme on ehdottomasti vaativat, yksilöidyt websovellukset, sekä verkkosivuprojektit, jotka on suunniteltu loppukäyttäjän sekä liiketoiminnan näkökulmasta. Me luomme verkkosivuja, jotka ovat hieman enemmän, kuin pelkästään näyteikkunoita. Luomamme verkkosivut ja verkkopalvelut näyttelevät kriittistä roolia asiakkaamme liiketoiminnalle.

Rakennamme SaaS-alustoja, bisneskriittisiä websovelluksia kuten ajanvarausjärjestelmiä, sekä intranet-ratkaisuja. Luomme verkkosivuja myös markkinoinnin tarpeisiin, aina kampanjasivustoista isompiin visuaalisiinkin verkkosivu-uudistuksiin.

Verkkosivuprojekteissa luotamme open source-teknologioihin työskennellen Drupalin ja WordPressin kanssa. Luonnollisesti teemme kaikesta responsiivista, jotta palvelu toimii sujuvasti millä laitteella tahansa. Takaamme asiakkaallemme myös vaivattoman sisällönhallinnan. Huolehdimme myös, että verkkosivu tai verkkopalvelu toimii saumattomasti asiakkaamme muiden olemassa olevien palveluiden ja järjestelmien kanssa, sekä hoidamme tarvittavat rajapintaintegraatiot kuntoon.

Open source -teknologioita hyödyntäessä et joudu toimittajaloukkuun. Me kuitenkin tarjoamme asiakkaillemme täyden palvelun, aina verkkosivun tai -palvelun suunnittelusta yläpitoon asti, koko palvelun elinkaaren ajalle.

Pinterest
Sangre Oy

Sangre Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Sangre Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sangre Oy:n tarjontaa

Sangre Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Sangre Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Dear Lucy tuo bisneksen avainluvut kaikkien ulottuville
Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia