Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Career Compass - Löydä urapolkusi IT-alalle

post_image
Rekryilmoitus

Tänä vuonna rekrytoimme yli 40 junior-osaajaa eri rooleihin ja osaamisalueille. Ota kanssamme yhteislähtö ja suunnista uusille urille Digian ja Career Compassin avulla! 

Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan urasi it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä tai liiketoimintajärjestelmistä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. 

Mitä tarjoamme? 

Digian Career Compass tarjoaa startin uralle kokeneiden tekijöiden opissa. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta, monipuoliset mahdollisuudet rakentaa osaamistasi erilaisiin tehtäviin ja oman tutorin tukemaan matkaasi. Tarjoamme roolista ja tilanteestasi riippuen mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaiseen tehtävään opintojen ohella tai harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita omaan tilanteesi sopien. Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi Digialla on lämmin työyhteisö, jonka kanssa uutta opitaan ja virkistäydytään esimerkiksi teknologiaheimojen ja vapaa-ajan Open Clubien kautta. Hyvinvointia tukeaksemme tarjolla ovat myös kattavat edut.  

Millaisiin rooleihin rekrytoimme?  

Alta löydät kattavan listan avoimista entry-tason tehtävistämme. Kaikki ajantasaiset tehtävät kuvauksineen löydät Career Compass -sivuiltamme, josta pääset myös hakemaan. Suosittelemme seuraamaan sivujamme, sillä oheisten roolien lisäksi avaamme pian haut myös mobiili, -frontend-, web- ja .NET-kehittäjien tehtäviin.  

Tekniset tehtävät:  

Konsultoinnin tehtävät:  

Muut tehtävä-alueet:  

Miten haen?  

Career Compass 2022 -haku tapahtuu pääasiallisesti virtuaalisesti.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten suosittelemme jättämään hakemuksesi pian! Hakemusten läpikäynnin jälkeen varsinaisia haastatteluita on kaksi joista toinen toteutetaan videolla ja toinen tilanteen salliessa kasvokkain toimistoillamme. Nämä haastattelut ajoittuvat tammi-helmikuuhun 2022. That’s it.

Järjestämme 16.12.2021 kaikille avoimen webinaarin, jossa kerromme arkikielellä Digian kulttuurista, avoimista tehtävistä ja vastaamme teidän kysymyksiinne interaktiivisen ohjelmiston avulla.

Toivottavasti välillämme on match ja saamme sinut työkaveriksemme!

Mikäli nämä paikat eivät tuntuneet sopivilta, tai olet ehtinyt kerryttää jo enemmän kokemusta alalta, tutustu myös muihin avoimiin työtehtäviimme täällä>>?  

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 7.12.2021 - 9.1.2022
Tarkennettu
sijainti:
Hieman roolista riippuen esi. Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä tai etänä
Linkki: https://digia.com/rekrytointi/career-compass/
Yhteydenotto: rekry@digia.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä