Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Test Automation Specialist

post_image

RekryilmoitusViihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä. 

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen.  Merkityksellisiä projekteja. Uuden oppimista Senior Trainee -hengessä. Työtä, jossa voi keskittyä antamaan parastaan. 

Ei yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat. Onko tämä rooli tehty sinulle? 

Haemme nyt Helsinkiin

TEST AUTOMATION SPECIALISTIA

työskentelemään asiantuntijana laadunvarmistuksen tehtävissä.

Digialla sinäkin olisit Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille eikä kukaan ole koskaan valmis. Tarjoamme monipuolisia keinoja ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisesi sertifiointiin. Voimme myös rakentaa monenlaisia polkuja urallesi, sillä asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Test Automation Specialist -tehtävässä toimit asiakasprojekteissamme tärkeässä roolissa osana rautaisista ammattilaisista koostuvia tiimejä. Tiimeissämme työskentelee keskimäärin 5–12 ohjelmistoalan asiantuntijaa. Yhteistyössä kehitystiimien ja muiden testausasiantuntijoidemme kanssa huolehdit siitä, että toimitusprojektit ja jatkuvat palvelumme toteutuvat laadukkaasti.

Tässä roolissa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin hankkeisiin ja monipuolisesti eri toimialoihin. Työviikkosi koostuvat testauksen konsultointi-, suunnittelu- ja toteutustehtävistä. Digialla on arvostettu 30 hengen testausyksikkö, jossa jaetaan kaikki uusimmat testauksen kehityssuunnat.

Nämä tukevat menestystäsi tässä roolissa:

  • Vahva kokemus testiautomaation toteuttamisesta Robot Frameworkilla sekä kokemusta Python skriptaus-kielestä
  • Jenkins, JIRA, Confluence, JMeter, SQL ja DevOps ovat sinulle tuttuja
  • Kokemus ketterän kehityksen parissa työskentelystä sekä automatisoiduista julkaisuputkista
  • Kokemus API-testauksesta (Postman) sekä suorituskykytestauksesta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen viestiminen suomeksi ja englanniksi
  • Toimialaosaaminen pankki- ja vakuutusalalta

Tietoturvallisissa hankkeissa työskenteleville teetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.

Me tarjoamme sinulle?roolin, jossa voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digialla on yli 1500 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat kattavat työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit. 

Hakuaika tehtävään päättyy 4.8.2024 ja seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävään tai Digiassa työskentelyyn liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@digia.com.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/test-automation-specialist/Z0GxR3

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Teknologia

Python

Omat tagit

Robot Framework

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä