Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Analyst

post_image

RekryilmoitusMeillä pääset osaksi Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Secure and Scalable Solutions -liiketoiminta työllistää yli 200 rautaista ammattilaista, jotka työskentelevät yhteiskunnallisesti merkittävissä asiakasprojekteissa. Ketterissä tiimeissämme työskentelee vaihtelevasti 2–15 asiantuntijaa erilaisissa rooleissa ja tehtävissä. Mielenkiintoiset ratkaisumme toteutetaan tietoturvallisesti ja toimintavarmoiksi kokonaisuuksiksi. 

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Nyt etsimme kokeneita asiantuntijoita Helsinkiin

Business Analyst -rooliin!

Tässä roolissa toimit asiakasprojektissa määrittelyn asiantuntijana, ymmärrät asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja pystyt tuottamaan määrittelyaineistoa tekniselle kehitystiimille. Tiimi puolestaan implementoi ratkaisun toimitusprojektissa tai jatkuvassa palvelussa määrittelysi perusteella.

Sinulla on taito priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi ja hallitset laajoja ja kompleksisiakin kokonaisuuksia. Olet ratkaisukeskeinen ammattilainen ja toimintatapasi auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja uusia ratkaisuja.

Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa tiiviissä yhteistyössä asiakkaan edustajien ja kehitystiimien kanssa, ja sinulla on kykyä asettua sekä asiakkaan että kehittäjien asemaan. Työviikkosi muodostuu työpajoista, tarpeiden läpikäynneistä arkkitehdin ja asiakkaan kanssa sekä käyttäjätarinoiden ja dokumentaation kirjoittamisesta.

Olet etsimämme asiantuntija, kun sinulla on kertynyttä kokemusta toimimisesta vastaavissa tehtävissä IT-alan hankkeissa ja Jira ja Confluence hyvin hallussa. Sinulla on kyky määritellä ja kuvata asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ominaisuuksiksi esimerkiksi työmääräarviointia ja tulevaa toteutusta varten huomioiden toteutuksen vaikutuksen kokonaisuuteen. Osaat tulkita myös rajapintojen vaikutuksen määrittelyyn. Omaat aiempaa kokemusta vaatimusmäärittelyistä, määrittelyjen ja käyttäjätarinoiden kuvaamisesta, määrittelyjen dokumentoinnista ja analysoinnista sekä tiedon mallintamisesta.

Arvostamme kokemusta finanssi- ja/tai vakuutusliiketoiminnoista. Tekninen kehittäjätausta tukee onnistumista tässä tehtävässä.

Nämä tukevat menestymistäsi:

  • Aikaisempi kokemus vaatimusmäärittelyistä
  • Sinulla on kyky tuottaa selkeää dokumentaatiota sekä asiakkaalle että tekniselle tiimille
  • Tunnet ketterien menetelmien työskentelytavat
  • Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, uskallat kysyä ja kyseenalaistaa
  • Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomen kuin englannin kielellä

Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme rentoa ja positiivista asennetta sekä tiimihenkisyyttä.

Työskentely korkean turvallisuuden hankkeissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja valittavalle henkilölle tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. 

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä projektin mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin ja mahdollisuuksien mukaan mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen.

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista?heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. 

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Kiitos jo etukäteen kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi hakemusten käsittelyssä voi mahdollisesti olla hieman viivettä.

Odotamme jo sinua! 

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/business-analyst/8KjGpn

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT
Pankki ja vakuutus

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä