Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö

post_image

RekryilmoitusViihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä. 

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon edut ja mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen.  

Merkityksellisiä projekteja. Uuden oppimista Senior Trainee -hengessä. Työtä, jossa voi keskittyä antamaan parastaan. 

Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat. Olisiko seuraava rooli tehty sinulle? 

Projekti-/hankepäällikkö 

Etsimme innostavaan ja innovatiiviseen joukkoomme kokenutta projekti-/hankepäällikköä. Tehtävässä toimit asiakasrajapinnassa vastaten asiakkaittemme AI-automaatioprojektien tai -hankkeiden koordinoinnista aina määrittelyvaiheesta tuotantoon vientiin asti sekä mahdollisista jatkokehitysprojekteista.

Projekti-/hankepäällikkönä olet avainroolissa asiakastyytyväisyyden varmistamisessa, joten toivomme sinulta vahvaa, positiivista palveluotetta ja ratkaisukeskeistä asennetta. Tehtävässä hoidat projektiin liittyviä asioita yhteistyössä asiakkaan sekä muiden sidosryhmien kanssa ja varmistat, että projekti etenee sovitusti ja saavuttaa sille asetetut tavoitteet. Vastaat projektin taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä, joten tehtäviisi kuuluvat myös tuntien ja työn etenemisen seuranta, laskutus ja raportointi.

Toivomme että sinulla on noin viiden vuoden verran kokemusta asiakasprojektien projekti- tai hankepäällikkönä toimimisesta IT-alalta. Arvostamme kokemustasi ketteristä projektinhallintamenetelmistä ja niitä tukevien työkalujen sekä prosessien hallinnasta. Projektinhallinnan sertifikaatit (esim. IPMA, Scrum) katsotaan eduksi. Vahvat organisointi- ja johtamistaidot sekä kyky hallita laajoja tai muuttuvia kokonaisuuksia ovat tehtävässä menestymisen kannalta hyvin tärkeitä: otat ohjat käsiisi mielelläsi, toimit proaktiivisesti ja varmistat omalla toiminnallasi projektitiimin sujuvan yhteistyön.

Jokainen Digialainen on Senior Trainee, ja AI-Automaatioiden maailma kehittyy kovaa vauhtia. Toivomme myös sinulta halua oppia ja kehittyä työssäsi. Projekti-/hankepäällikön rooli ei edellytä teknistä syväasiantuntijuutta, mutta kyky omaksua tarjottavia ratkaisuja sekä käytössä olevia teknologioita ylätasolla, sekä halukkuus oppia ymmärtämään myös teknistä viitekehystä, on eduksi.

Digialla tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavan ja motivoivan tiimin kanssa, josta löytyy rautaista asiantuntemusta ja apua kaikkiin tilanteisiin. Pääset myös tutustumaan tämän päivän AI-automaatioratkaisuihin sekä monipuolisesti erilaisilla aloilla toimiviin yrityksiin. Työskentelet digitalisaation keihäänkärkituotteiden parissa ja saat mahdollisuuden vaikuttaa robotiikan jalkauttamiseen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tärkeisiin kansallisiin hankkeisiin, joilla rakennetaan tulevaisuuden Suomea. 

Tiimiläisiämme työskentelee Digian toimipisteissä mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa; tiimimme toimii virtuaalisesti ympäri Suomen. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta kokoonnumme säännöllisesti tapaamaan toisiamme myös kasvokkain. Työskentelykielemme ovat suomi ja englanti.

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Odotamme jo sinua! Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/projektipaallikko/ZOQLgK

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä