Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Cybersecurity Consultant

post_image

RekryilmoitusViihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä. 

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon edut ja mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen.  

Merkityksellisiä projekteja. Uuden oppimista Senior Trainee -hengessä. Työtä, jossa voi keskittyä antamaan parastaan. 

Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat.

Omaatko kokemusta Microsoft tietoturvaratkaisuista pilvessä ja hahmotat tietoturvan kokonaisarkkitehtuurin kuin omat taskusi? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri se, mitä etsimme tiimiimme!

Etsimme Digian Secure and Scalable Solutions tiimiin uutta kollegaa 

Senior Cybersecurity Consultantin

monipuoliseen rooliin. Ideaalitilanteessa sijaintisi olisi Tampere tai pääkaupunkiseutu, mutta meillä työskentely on mahdollista joustavasti etänä mistä päin tahansa Suomesta.

Tässä tehtävässä osallistut monipuolisiin asiakasprojekteihin tuoden näkemystä sekä ratkaisuja asiakkaan tietoturvan kehittämiseen. Osallistut myös palvelukehitys- ja myyntihankkeisiimme asiantuntijana arvioiden esimerkiksi asiakkaan teknistä ympäristöä ja hankkeissa tarvittavia Digian kompetensseja yhteistyössä muun tiimimme kanssa. Yksikössä teemme noin 250 ammattilaisen voimin ratkaisuja, jotka perustuvat räätälöityihin sovelluksiin, kolmansien osapuolten ohjelmistoihin ja omiin ohjelmistotuotteisiimme. Ratkaisujen ominaispiirteinä korostuvat toimintavarmuus ja tietoturvallisuus laatua unohtamatta. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on oikeasti yhteiskunnallista merkitystä. Senior Cybersecurity Consultantin roolissa kehität suomalaisten organisaatioiden, yksityisten ja julkisten, tietoturvan ja varautumisen tasoa. Pääset vaikuttamaan omaan pelikenttääsi, saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Luotamme sinuun. Voit itse myös vaikuttaa tehtävääsi oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen! 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Vankkaa kokemusta Microsoft -pilviteknologioiden tietoturvakokonaisuudesta (Azure ja M365), kokonaisarkkitehtuurin hahmotuskykyä sekä taitoa kuvata näitä ymmärrettävästi myös muille
  • Kykyä ja osaamista Microsoftin tietoturvatuotteiden käyttöönotosta, konfiguroinnista ja koventamisesta
  • Kokemusta Microsoftin laitehallinnan ratkaisuista (Intune ja SCCM) ja PowerShell -skriptauksesta sekä Azure Sentinel käyttöönotosta ja operoinnista
  • Kokemusta Defender for Endpoint käyttöönotosta ja hallinnasta
  • Paloa tietoturvan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä riittävä kokonaisymmärrys teknologioista ja niiden sopivuudesta eri käyttötarkoituksiin
  • Sujuvat viestintätaidot suomen- ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin

Lisäksi katsomme eduksi ymmärryksen myös muista julki- ja hybridipilvi ratkaisuista, mikropalveluarkkitehtuurista sekä hallinnollisesta tietoturvasta. Myös erilaisten autentikaatioratkaisujen tunteminen on ehdottomasti eduksi. Arvostamme pilvi- sekä tietoturvaosaamisen sertifiointeja, esimerkiksi Microsoft sertifioinnit (esim. SC-200), CISSP, CRISC, CISA tai CISM. Tarjoamme myös mahdollisuuden niiden suorittamiseen.

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Odotamme jo sinua! Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/senior-cybersecurity-consultant/ZvreLO

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä