Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Data Engineer

post_image

RekryilmoitusDigian kasvava ja kansainvälistyvä Data-analytiikan -liiketoiminta etsii sinua kokenut dataosaaja Senior Data Engineer rooliin.

Osallistut pilviteknologiaan perustuvien Tietoalusta (Data Platform) -projektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen voit osallistua myös esimerkiksi vaatimusmäärittelyyn, ratkaisuarkkitehtuurin laatimiseen ja halutessasi myynnin tukeen.

Meillä on mahdollisuus monipuoliseen asiakastyöhön ja ammatilliseen kehittymiseen, sillä Digialla on laaja asiakaspohja. Toimitamme projekteja, tarjoamme ylläpitopalveluja ja työskentelemme myös isommissa tiimeissä asiakkaidemme ohjauksessa. Data-analytiikan yksikkö toimii myös laajasti yhteistyössä Digian muiden palvelualueiden kanssa.

Vahvoilla olet, jos osa näistä kuvaa sinua:

  • Sinulla on kokemusta Azure tai AWS -pohjaisista tietovarasto- tai tietoallastoimituksista ja tunnet myös Lakehouse-arkkitehtuurin sekä Databricksin
  • SQL- ja Python-kielet ovat sinulla aktiivisessa käytössä
  • Sinulla on näkemystä analytiikkaympäristön suunnittelusta ja pystyttämisestä pilviympäristöihin, ottaen huomioon vaatimukset liittyen mm. automaatioon, tietoturvaan, suorituskykyyn ja käyttöoikeuksien hallintaan
  • Eduksi katsotaan myös laajempi teknologioiden osaaminen, esim. Teradata, DB2, PostgreSQL, MS SQL, sekä erilaiset ETL työkalut
  • Osaat tietovarastomallinnuksen menetelmiä, eteenkin dimensionaalista mallinnusta ja ymmärrät myös käsitemallinnusta
  • Ymmärrät myös raportointi- / analyysikerroksen vaatimukset tietoalustalle, tai osaat peräti luoda visualisointeja esim. Power BI:lla
  • Sinulla on aiempaa kokemusta konsultoinnista
  • Kollegat kiittävät sujuvia suomen ja englannin kielen viestintä- ja dokumentointitaitojasi

Generatiivisen AI:n (tai muunkaan tekoälyn syväosaamista) emme sinulta odota, mutta on eduksi, jos aihe kiinnostaa ja pohdit miten uusia työkaluja voisi soveltaa oman työn tehostamiseen ja tarkempien analyysien luomisessa asiakkaidemme datasta.

Edellä mainittu lista kuvaa ihanteellista taustaa. Jos koet meidät kiinnostavana työnantajana ja itseluottamusta riittää otsikon mukaiseen rooliin niin hae rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme!

Viihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä. 

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon edut ja mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen.  

Merkityksellisiä projekteja. Uuden oppimista Senior Trainee -hengessä. Työtä, jossa voi keskittyä antamaan parastaan. 

Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat. 

Kiinnostuitko?

Kesähakumme päättyy 4.8.2024. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Odotamme jo sinua!

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 11.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/senior-data-engineer/DaJqpx

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Omat tagit

azure
AWS
Databricks
sql
python

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä