Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digia on kannattavasti kasvava suomalainen IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet.

Digia Oyj

Yritysesittely

Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

Vahvuutenamme on syvä osaaminen paikallisten organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä ja integraatioista. Digitaalisen liiketoiminnan palvelut laajentavat rooliamme asiakkaiden arvoketjussa. Palvelumallimme kattaa lisäksi konsultoinnin, palvelumuotoilun, kehityskumppanuuden ja jatkuvat palvelut.

Vahvaa toimialaosaamista meillä on erityisesti kaupan, logistiikan ja teollisuuden alalta, julkiselta sektorilta sekä pankki- ja vakuutusalalta.
Työntekijöitä 1000
Y-tunnus 0831312-4
Perustettu 1991
Www Kotisivut
Puh +358 (0)10 313 3000
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, IBM, Microsoft, Open source, Oracle, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Clojure, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Swift, Drupal, Episerver, Julkaisujärjestelmä CMS, Sharepoint, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Digia, palvelumuotoilu, API-Management, DevOps, integraatio, järjestelmäintegraatio, Splunk, liiketoimintamuotoilu, Ketterä kehitys, inRiver PIM, Akeneo, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Dynamics ERP, Microsoft Dynamics AX, marketing automation, Crm, Microsoft CRM

Jäsenyydet

flic-paikkatietoklusteri logo
hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Digia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase Kaukokiito: HR-järjestelmä henkilöstön ehdoilla

"Digialla oli heti alkuun se tulokulma, ettei tehdä pelkästään järjestelmää vaan pyritään samalla kehittämään sisäisiä HR-prosesseja. Se tuntui mielenkiintoiselta mahdollisuudelta. Työkalun käyttöönoton myötä prosessimme tulivat hyvin pitkälti päivitettyä."

-- Tuuli Kiiski, HR Partner, Kaukokiito Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Puolustusvoimat: Tiketöintijärjestelmän käyttöhaasteet kumoon koneoppimisen avulla

"Kokeilu antoi meille hyvät perusteet chatbottien kehitykseen. Saimme syötteitä Puolustusvoimien muihin orastaviin chatbot-hankkeisiin, sekä ymmärrystä ja kokemuksia, joita jakaa talon sisällä eteenpäin."

-- Jaakko Vesanen, Palvelukeskus, Puolustusvoimat

Näytä referenssi

ReferenssiCase Holiday Club: Lomailu käynnistyy klikkaamalla – verkkopalvelun pitää pysyä asiakkaan vauhdissa

"Meillä oli paljon vaihtoehtoja ja pitkä kilpailutusprosessi. Totesimme, että Digian esittämä kokonaisuus vastaa parhaiten niitä asioita, joita oikeasti haluamme. Lähtökohtana oli se, että tarvitsemme hyvän Episerver-toimittajan."

-- Anne Männistö, eCommerce Manager, Holiday Club Resorts Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Carlson: Carlson tähtää aitoon monikanavaisuuteen verkon ja kivijalan yhteispelillä

"Kun puhutaan kokonaisuudesta, jossa verkkokauppa on tiiviisti kiinni muissa taustajärjestelmissä, tarvitaan myös kumppani, jolla on ymmärrystä ja osaamista kaikista kerroksista. Digia on meille täyden palvelun talo, jonka kanssa pystymme kehittämään liiketoimintaamme kokonaisvaltaisesti."

-- Kyösti Karhunen, toimitusjohtaja, Oy Carlson

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Digia - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Kansainvälisen kaupan kasvun ja lisääntyneiden tavaravirtojen myötä logistiikan seuranta ja kuljetusten hallinta on entistä kriittisempää.

Digia Logistics on erityisesti kansainvälistä kuljetusta ja huolintaa..

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjaustarjoomaamme kuuluvat:

Digia Enterprise - toiminnanohjausta avainlipun alla

Digia Enterprise on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Muuttuva liike-elämä vaatii liiketoimintatuntemusta ja merkityksellistä tietoa.Meillä Digialla yhdistyvät toiminnan- ja tuotannonohjauksen, verkkokaupankäynnin ja analytiikan osaaminen. Avullamme jalostat tietoa..

IoT

Reaaliaikaista dataa keräävien laitteiden määrä kasvaa kiihtyvään tahtiin. Data muuttuu arvokkaaksi informaatioksi vain oikein yhdistelemällä, analysoiden ja selkeästi käyttäjille esitettynä.

Digian..

Verkkokaupparatkaisut

Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on käyttäjälähtöisesti suunniteltu ja toteutettu saumaton ja asiakaslähtöinen palvelukokemus.

Sen tavoitteena on ohjata asiakaskohtaamisia, palveluprosesseja ja koko..

Integraatiot

Tietojen, prosessien, palveluiden ja laitteiden yhdistäminen on liiketoiminnan kehittämisen perusedellytys. Toteuttamalla integraatiot liiketoimintalähtöisesti, olennainen tieto on nopeammin ja hallitummin..

Mobiilikehitys

Mobiilit sovellukset ovat päivittäisen työnteon, viestinnän ja asioinnin apuvälineitä - ne ovat digiarkea.

Me tuomme yrityksesi keskeisimmät toiminnot ja palvelut mobiiliin helppokäyttöisesti ja..

Digia - Referenssit

Digia - Bloggaukset

Digia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Digiarjen sankarit tekevät softaa sydämellä

Digia on lähes 1000 hengen nahkaansa luova suomalainen ohjelmistotalo. Jonkun mielestä ehkä liian iso ja jonkun mielestä taas turhan pieni. Kolikolla on toki aina kaksi puolta, mutta meidän mielestä Digia on juuri sopivan kokoinen: ei liian pulska, että meillä olisi turhia himmeleitä ja toisaalta ei niin solakka, että töitä tarvitsisi paiskia yömyöhään. Tai ettemmekö voisi panostaa hyvinvointiimme ja toisistamme välittämiseen. Meillä on tilaa kaikenlaisille persoonille ja olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa - tämä näkyy tekemässämme tuloksessa ja laadukkaassa työssä.

Tekniikka on meille Digiassa pääasia, johon suhtaudumme äärimmäisellä vakavuudella ja intohimolla. Tekniikka ei kuitenkaan ole mitään ilman ihmisiä, jotka kehittävät ohjelmistoratkaisuja – toisille ihmisille. Kanssamme olet mukana luomassa huippuratkaisuja ja johdattamassa asiakkaitamme menestykseen alati muuttuvassa digiarjessa. 

Digialla on mahdollista rakentaa sinulle kiinnostavia mahdollisuuksia urallesi. Voimme huomioida niissä sinun erilaiset elämäntilanteesi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Esimiehemme kantavat vastuuta ja huolehtivat sinusta sekä arjen sujuvuudesta. Mitään hattua ei tungeta päähäsi väkisin vaan voit itse vaikuttaa siihen, millaisen roolin meillä otat. Saat vapauden rakentaa osaamistasi sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja voit luottaa siihen, että tukenasi tulee aina olemaan Suomen huippuosaaminen. Digialla tulet siis varmasti oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi.


Millaista on työskennellä Digialla? Katso videomme "Matkalla jatkuvien palveluiden Gandalfiksi">>

Tutustu myös digialaisten uratarinoihin blogissamme>>

Digia - Rekryilmoitukset

 

Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku