logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digia on kannattavasti kasvava suomalainen IT-palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet.

Digia Oyj

Yritysesittely

Digia kehittää ja innovoi liiketoimintaa tukevia ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tarjoamme toimialasovitettua osaamista digitaalisten palveluiden kehittämiseen, toiminnan ohjaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

Vahvuutenamme on syvä osaaminen paikallisten organisaatioiden ydinprosesseista sekä niitä tukevista operatiivisista järjestelmistä ja integraatioista. Digitaalisen liiketoiminnan palvelut laajentavat rooliamme asiakkaiden arvoketjussa. Palvelumallimme kattaa lisäksi konsultoinnin, palvelumuotoilun, kehityskumppanuuden ja jatkuvat palvelut.

Vahvaa toimialaosaamista meillä on erityisesti kaupan, logistiikan ja teollisuuden alalta, julkiselta sektorilta sekä pankki- ja vakuutusalalta.
Työntekijöitä 1000
Y-tunnus 0831312-4
Perustettu 1991
Www Kotisivut
Puh +358 (0)10 313 3000
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, Logistiikka, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, IBM, Microsoft, Open source, Oracle, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Clojure, Java, Javascript, PHP, Python, Drupal, Episerver, Sharepoint, WordPress, Magento

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Digia, palvelumuotoilu, API-Management, DevOps, integraatio, järjestelmäintegraatio, Splunk, liiketoimintamuotoilu, Ketterä kehitys, inRiver PIM, Akeneo

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Digia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase AM Security: Tehokkuutta turvallisuuden toimittamiseen

"Sekä meillä että Digialla panostettiin monta kuukautta hyvään tekemiseen ja järjestelmä lähti toimimaan välittömästi. Olimme aika yllättyneitä, miten sujuvasti homma toimi. Projekti eteni täysin aikataulussa ja budjetti jopa hieman alittui."

-- Kari Järvinen, toimitusjohtaja, AM Security Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase TEM: Kasvu tarvitsee avoimuutta – julkiset yrityspalvelut jakavat asiakastiedon yhteisessä järjestelmässä

"Näin isoja ja haastavia kokonaisuuksia ei CRM-alueella kovin moni kykene toimittamaan. Digia valikoitui kokonaistaloudellisesti parhaana ja myös osaavana vaihtoehtona."

-- Jukka Suokas, Finnvera

Näytä referenssi

ReferenssiCase E. Ahlström: Joustava kokonaisuuden hallinta pitää tukkualan toimijan ajan hermolla

"Digialla oli ammattitaitoinen projektipäällikkö, joka pystyi ratkaisemaan ongelmia ja tekemään kokonaisuutta meidän näköisesti. Kaikin puolin tuntui, että projekti oli hyvin resursoitu ja tukea oli koko ajan saatavilla."

-- Petri Nupponen, toimitusjohtaja, E. Ahlström Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Ramirent: Kyllä Raimo tietää – Ramirentin mobiilisovellus tuo tiedonsiirron taskuun

"Digian tiimi yllätti meidät positiivisesti tehokkuudellaan ja nopeudellaan. Korjaukset tulivat saman tien ja koko ajan oli tekemisen meininki. Luottamus syntyy, kun toimittaja ymmärtää, mitä haetaan."

-- Esa Ravantti, IT Manager, Ramirent

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Digia - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Kansainvälisen kaupan kasvun ja lisääntyneiden tavaravirtojen myötä logistiikan seuranta ja kuljetusten hallinta on entistä kriittisempää.

Digia Logistics on erityisesti kansainvälistä kuljetusta ja huolintaa..

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjaustarjoomaamme kuuluvat:

Digia Enterprise - toiminnanohjausta avainlipun alla

Digia Enterprise on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Muuttuva liike-elämä vaatii liiketoimintatuntemusta ja merkityksellistä tietoa.Meillä Digialla yhdistyvät toiminnan- ja tuotannonohjauksen, verkkokaupankäynnin ja analytiikan osaaminen. Avullamme jalostat tietoa..

Mobiilikehitys

Mobiilit sovellukset ovat päivittäisen työnteon, viestinnän ja asioinnin apuvälineitä - ne ovat digiarkea.

Me tuomme yrityksesi keskeisimmät toiminnot ja palvelut mobiiliin helppokäyttöisesti ja..

Integraatiot

Tietojen, prosessien, palveluiden ja laitteiden yhdistäminen on liiketoiminnan kehittämisen perusedellytys. Toteuttamalla integraatiot liiketoimintalähtöisesti, olennainen tieto on nopeammin ja hallitummin..

Verkkokaupparatkaisut

Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on käyttäjälähtöisesti suunniteltu ja toteutettu saumaton ja asiakaslähtöinen palvelukokemus.

Sen tavoitteena on ohjata asiakaskohtaamisia, palveluprosesseja ja koko..

Digia - Referenssit

Digia - Julkaisut

Digia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Digiarjen sankarit tekevät softaa sydämellä

Digia on lähes 1000 hengen nahkaansa luova suomalainen ohjelmistotalo. Jonkun mielestä ehkä liian iso ja jonkun mielestä taas turhan pieni. Kolikolla on toki aina kaksi puolta, mutta meidän mielestä Digia on juuri sopivan kokoinen: ei liian pulska, että meillä olisi turhia himmeleitä ja toisaalta ei niin solakka, että töitä tarvitsisi paiskia yömyöhään. Tai ettemmekö voisi panostaa hyvinvointiimme ja toisistamme välittämiseen. Meillä on tilaa kaikenlaisille persoonille ja olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa - tämä näkyy tekemässämme tuloksessa ja laadukkaassa työssä.

Tekniikka on meille Digiassa pääasia, johon suhtaudumme äärimmäisellä vakavuudella ja intohimolla. Tekniikka ei kuitenkaan ole mitään ilman ihmisiä, jotka kehittävät ohjelmistoratkaisuja – toisille ihmisille. Kanssamme olet mukana luomassa huippuratkaisuja ja johdattamassa asiakkaitamme menestykseen alati muuttuvassa digiarjessa. 

Digialla on mahdollista rakentaa sinulle kiinnostavia mahdollisuuksia urallesi. Voimme huomioida niissä sinun erilaiset elämäntilanteesi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Esimiehemme kantavat vastuuta ja huolehtivat sinusta sekä arjen sujuvuudesta. Mitään hattua ei tungeta päähäsi väkisin vaan voit itse vaikuttaa siihen, millaisen roolin meillä otat. Saat vapauden rakentaa osaamistasi sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja voit luottaa siihen, että tukenasi tulee aina olemaan Suomen huippuosaaminen. Digialla tulet siis varmasti oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi.


Millaista on työskennellä Digialla? Katso videomme "Matkalla jatkuvien palveluiden Gandalfiksi">>

Tutustu myös digialaisten uratarinoihin blogissamme>>

Digia - Rekryilmoitukset

 

Digia Oyj kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku