Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Robotics Developer (Python)

post_image

RekryilmoitusViihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä. 

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon edut ja mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen.  

Merkityksellisiä projekteja. Uuden oppimista Senior Trainee -hengessä. Työtä, jossa voi keskittyä antamaan parastaan. 

Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat. Olisiko seuraava rooli tehty sinulle? 

Software Robotics Developer (Python)

Etsimme innovatiiviseen joukkoomme Python-ohjelmistokielen hyvin tuntevaa, jo jonkin verran kokemusta kerryttänyttä ohjelmistokehittäjää Software Robotics Developer -rooliin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavan ja motivoivan tiimin kanssa, josta löytyy rautaista asiantuntemusta ja apua kaikkiin tilanteisiin. Työskentelet digitalisaation keihäänkärkituotteiden parissa ja osallistut robotiikan jalkauttamiseen niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Asiakkaiden joukko on laaja ja monipuolinen, joten pääset myös tutustumaan monipuolisesti erilaisilla aloilla toimiviin yrityksiin.

Tiimiläisiämme työskentelee Digian toimipisteissä mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa; tiimimme toimii virtuaalisesti ympäri Suomen. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta kokoonnumme säännöllisesti tapaamaan toisiamme myös kasvokkain.

Työ sisältää monipuolisia kehitystehtäviä ohjelmistorobotiikan parissa, käsittäen uusien implementaatioiden toteuttamista, nykyisten toiminnallisuuksien päivittämistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelyä ja palvelun laadun varmistamista.

Software Robotics Developerin työ on joustavaa ja itsenäistä. Odotamme kehittäjältämme?ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Annettujen aikarajojen puitteissa toimiminen on sinulle luontevaa ja pidät vaihtelevuudesta työssäsi. Arjessa tukena toimii devaajatiimi, mutta teet tiivistä yhteistyötä myös muiden Digialaisten sekä asiakkaiden kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat työssä välttämättömät.

Näemme tekoälyn merkityksen kasvavan tulevaisuuden työkaluna ohjelmistorobotiikassa. Arvostamme kiinnostusta tekoälyyn ja suurten kielimallien soveltamiseen, sekä halua oppia ja kehittyä tällä nopeasti muuttuvalla alalla.

Etsimällämme henkilöllä on: 

 • Tehtävään soveltuva opintotausta (luonnontieteet, insinöörialat) 
 • Vahva Python-ohjelmointikielen osaaminen
 • Kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaa ja automatisaatiota kohtaan 
 • 1-2 vuoden verran soveltuvaa työkokemusta
 • Sujuva suomen ja englannin kielitaito 

Lisäksi arvostamme osaamista esimerkiksi seuraavista teknologioista: 

 • RPA-teknologiat, esimerkiksi Selenium, Pyautogui, OCR, Pywinauto
 • Tekoälyyn pohjautuvat sovellukset ja työkalut
 • Tiedostokäsittelyt (tekstitiedostot, Excel, CSV) 
 • Testiautomaatio, TDD-ideologia 
 • Versionhallintajärjestelmät, esimerkiksi GitHub 
 • Web-kehityksen perusteet (mm. HTML & HTTP requests) 
 • Tietokannat (SQL, pyodbc) 
 • Windows-ympäristö, Powershell, Windows-sovelluskehitys 
 • Kontit/Containers, docker, virtuaaliympäristöt 
 • UiPath

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Odotamme jo sinua! Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/software-robotics-developer-python/ZYk7KJ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä