Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myyntihenkinen sovellusarkkitehti (Node, React, Next, Typescript)

post_image

RekryilmoitusMeillä pääset osaksi Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, jotka tuottavat teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 105 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen. Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaita digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) ja Eckerö Linen mobiilisovellukset, Liigan mobiilipalvelut ja Holiday Clubin & Woikosken verkkokaupat.

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Etsimmekin nyt tiimiimme ja uuteen projektiimme

myyntihenkistä sovellusarkkitehtiä!

Erityisesti etsimme nyt sovellusarkkitehtia, jolla on sovelluskehittäjän perustaitojen lisäksi kokemusta ja näyttöä laajojen järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja jatkuvasta kehittämisestä isoissa rooleissa teknisessä tiimissä. Hakusessa on siis henkilö, joka perinteisten sovelluskehittäjätehtävien lisäksi tekee esimerkiksi:

·      myynnin tukea 

·      sovelluskehittäjien ja projektipäälliköiden tukemista

·      kompetenssinohjaukseen liittyviä kehitystehtäviä

·      teknologiavaihtoehtojen arviointia ja valintoihin osallistumista

·      tiimin ja ratkaisujen kehityspolun viitoittamista

·      tuotteistuksen, konseptoinnin ja myynnin tukitehtäviä

Tehtävässä voit työskennellä joustavasti etänä, joten tehtävään on mahdollista hakea mistä päin Suomea tahansa. Tiimikaverisi asuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Kollegoja löydät sekä Digital Experiencessä että muissa yksikössä, joten et jää koskaan yksin pulmiesi kanssa.

Olet kovasti kaipaamamme lisä tiimiimme, jos:

· sinulla on laaja kokemus JavaScript -teknologioista, erityisesti Node, React, Next ja TypeScript -kielistä vähintään 5 vuotta

· olet toiminut lead tai senior-kehittäjänä useassa ketterän sovelluskehityksen projektissa

· sinulla on kokemusta tai vähintään suurta kiinnostusta AI:sta (esim OpenAI) 

· sinulla on kokemusta laajojen järjestelmien arkkitehtuurisuunnittelusta. 

· sinulla on ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja ja kokemusta työskentelystä ketterän kehityksen tiimissä

· sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä tarpeen mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin, mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen. 

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. 

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä. 

Odotamme jo sinua! 

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 11.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö, koko Suomi
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/myyntihenkinen-sovellusarkkitehti-node-react-next-typescript/DgK5X2

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä