Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fullstack -kehittäjä (React, Typescript, Azure)

post_image

RekryilmoitusMeillä pääset osaksi Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, jotka tuottavat teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 105 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen. Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaita digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) ja Eckerö Linen mobiilisovellukset, Liigan mobiilipalvelut ja Holiday Clubin & Woikosken verkkokaupat.

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja?modernin teknologiavalikoiman?parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja?jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Etsimmekin nyt tiimiimme

kokenutta Fullstack-kehittäjää (React, TypeScript, Azure)

Mielenkiintoisessa, yhteiskunnallisesti keskeisen toimijan projektissa, vastuullasi olisi kehittää asiakkaan kriittistä ydinjärjestelmää. Tehtävässä voit työskennellä joustavasti etäyhteyksien kautta tai haluamallasi Digian toimistolla joko pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Vaasassa.

Olet kovasti kaipaamamme lisä tiimiimme, jos sinulla on kokemusta seuraavista projektissa käytettävistä teknologioista ja osaamisista:

  • React.js ja Typescript, vähintään 5 vuotta projektikokemusta
  • Azure, mielellään vähintään 3 vuoden ajalta
  • ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja ja pidät työskentelystä asiakkaiden kanssa
  • kokemusta IT-projekteista ja -hankkeista isokokoisilla projektitiimeillä
  • halua työskennellä sekä suomeksi että englanniksi.

Arvostamme myös, jos sinulla on

  • suoritettuja pilvisertejä
  • kokemusta backend -kehittämisestä Nodella
  • kokemusta Next.js:stä tai ReactNativesta
  • kokemusta Contentfulista.

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä tarpeen mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin, mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen. 

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista?heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. 

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä. 

Odotamme jo sinua! 

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 11.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö, koko Suomi
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/fullstack-kehittaja-react-typescript-azure/Zvre9N

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä