Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pitkäjänteinen kumppani kehittämään moderni ERP-järjestelmä JIS-Automationin tarpeisiin

ReferenssiJIS-Automation Oy on vankan aseman kotimarkkinoilla saavuttanut, vuonna 2001 perustettu automaatio- ja sähköalan yritys. Yritys toimittaa sähkö- ja automaatiokeskuksia sekä savunpoistojärjestelmiä tehtaisiin ja muihin kiinteistöihin. JIS-Automationin projektiosaaminen takaa vankan uusimman teknologian ja asiakkaiden tarpeiden tuntemuksen. Tarjonta sisältää ratkaisuja laitesuunnittelusta aina valmistukseen, käyttöönottoon sekä huoltoon ja ylläpitoon. Laaja järjestelmäosaaminen sekä luotettavat toimitukset ovat nostaneet JIS-Automationin yhdeksi alan johtavista toimijoista, joka kantaa vastuunsa ja huolehtii laadukkaasta työn jäljestä aina asiakkaan etu edellä.

JIS-Automationilla oli haussa toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP, joka tukisi ja tehostaisi yrityksen tuotantoprosesseja ja mukautuisi joustavasti myös tuleviin tarpeisiin. Isojen toimittajien avaimet käteen -ratkaisut eivät tarjonneet riittäviä räätälöintimahdollisuuksia, eivätkä palveluhalu ja kiinnostus asiakasta kohtaan myöskään vakuuttaneet. Etteplanilla sen sijaan oli tarjota ketterät kehityspalvelut ja luotettavaa kumppanuutta.

Tarvittavan ERP-osaamisen lisäksi Etteplan pystyi tarjoamaan saman katon alta esimerkiksi UX-suunnittelua. Siksi JIS-Automation valitsi Etteplanin ERP-järjestelmän toimittajaksi ja jatkokehityksestä vastaavaksi kumppaniksi.

Moderni ERP-järjestelmä: räätälöitävyyttä ja raportointiominaisuuksia

Etteplan kehitti tiiviissä yhteistyössä JIS-Automationin kanssa ERP-järjestelmän, joka toteutettiin yhden sivun verkkosovelluksena (SPA) Microsoftin Azure-pilvipalvelussa. Järjestelmän toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi resursointi, työajanseuranta, tarjousten ja projektien hallinta sekä raportointi. Ratkaisuun kuuluu myös mobiilisovellus, jolla JIS-Automationin työntekijät voivat helposti kirjata työtuntinsa järjestelmään.

”ERP-järjestelmällä hallitaan kaikkia JIS-Automationin toimintoja tarjouslaskennasta aina töiden toteutukseen ja laskutukseen. Toimintaamme sisältyy esimerkiksi sähkö- ja automaatiokeskusten valmistusta, asennustöitä, kaapelointeja, suunnittelu- ja ohjelmointiprojekteja sekä laitemyyntiä.”

Mikko Laitila, JIS-Automationin liiketoimintajohtaja

Etteplan lisäsi äskettäin ERP-järjestelmään myös uusia ominaisuuksia, tärkeimpänä varastonhallintamoduuli, joka tuottaa tietoa hyllypaikoista, asiakaslistoista, komponenttitoimittajista sekä ostotilauksista. Uusi moduuli rakennettiin React-teknologialla.

”Yhteistyö on jatkuvaa, tapaamme viikoittain. Pystymme lisäämään uusia ominaisuuksia lyhyellä varoitusajalla ja auttamaan JIS-Automationia kasvuun ERP-järjestelmän tuella”, sanoo Etteplanin projektipäällikkö Mika Voutilainen. Hän on ollut mukana JIS-Automationin projektissa kuluneen vuoden ajan.

Joustava, yrityksen tarpeita vastaava ratkaisu

ERP-järjestelmä helpottaa JIS-Automationin tilausten vastaanottoa, resursointia, tilausten siirtämistä tuotantoon sekä laskutusta. Ratkaisu istuu hyvin JIS-Automationin käytäntöihin ja prosesseihin, ja yritys on sen avulla pystynyt tehostamaan toimintaansa, koska toimintoja pystytään hallitsemaan ja mittaamaan tarkemmin. Järjestelmä on räätälöity yrityksen tarpeisiin, ja jatkuvalla kehitystyöllä varmistetaan, että ratkaisu tukee JIS-Automationin kasvua ja mukautuu yrityksen muuttuviin tarpeisiin. Samalla kehitystyöhön löytyi pitkäjänteinen kumppani.

”JIS-Automation sai Etteplanilta erittäin kattavan, tehokkaan ja helppokäyttöisen toiminnanohjausjärjestelmän. Olemme kehittäneet järjestelmää yhdessä Etteplanin kanssa vuosien mittaan yhä laajemmaksi.”
Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan logo

Tiedot

Tilaaja: JIS-Automation
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Roope Nuutinen, Sales Manager

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan - Muita referenssejä

Etteplan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia