Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Data Engineer (On-Prem)

post_image

RekryilmoitusOletko intohimoinen Data Engineer, jonka sydän sykkii erityisesti aiempien sukupolvien tietovarastojen suuntaan? Etsimme nyt joukkoomme datan ja analytiikan osaajaa, jolla on paloa ja halua työskennellä vielä toistaiseksi On-Premise-ratkaisuiden kehittämisen parissa.

Tehtävässä osallistut On-Premise-ratkaisuihin perustuvien Tietoalusta (Data Platform) -projektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen voit osallistua myös esimerkiksi vaatimusmäärittelyyn, ratkaisuarkkitehtuurin laatimiseen ja halutessasi myynnin tukeen.

Meillä on mahdollisuus monipuoliseen asiakastyöhön ja ammatilliseen kehittymiseen, sillä Digialla on laaja asiakaspohja. Toimitamme projekteja, tarjoamme ylläpitopalveluja ja työskentelemme myös isommissa tiimeissä asiakkaidemme ohjauksessa. Data-analytiikan yksikkö toimii myös laajasti yhteistyössä Digian muiden palvelualueiden kanssa.

Ei ole haitaksi, jos tunnet vähän Snowflake, Tableau. Azure tai AWS ratkaisuita, mutta tässä roolissa tärkeintä on palo aiempien sukupolvien tietovarastotyöhön (OnPrem/Legacy).

Olet etsimämme tekijä, jos olet kiinnostunut SQL Server-pohjaisista tietovarastotoimituksista ja omaat osaamista analytiikan teknisten ratkaisuvaihtoehtojen arviointeihin, tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi tunnet tietovarastointi- ja raportointiteknologioita kuten: ETL/ELT, SQL Server, SSIS, SSRS, Power BI.

Kiinnostus käsite- ja dimensionaaliseen -mallinnukseen on eduksi. Eduksesi luetaan, myös kokemus C# ja Power Shell.

Viihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä.

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon edut ja mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen.  

Merkityksellisiä projekteja. Uuden oppimista Senior Trainee -hengessä. Työtä, jossa voi keskittyä antamaan parastaan. 

Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat. 

Kiinnostuitko?

Kesähakumme päättyy 4.8.2024. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Odotamme jo sinua!

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 11.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/senior-data-engineer-on-prem/Z9Lg34

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Big Data

Omat tagit

Sql Server
ETL
SSIS
SSRS
Power BI

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä