Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Analytics Architect

post_image

RekryilmoitusMeillä pääset osaksi Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä.

Digian Data & Analytiikan liiketoiminta kasvaa voimakkaasti sekä kotimaassa että muissa Pohjoiseuroopan maissa. Asiakkaitamme yksityisellä ja julkisella sektorilla yhdistää intohimo ja sitoutuminen tiedolla johtamiseen. Lähes 100 ammattilaisen yhteisömme työskentelee useimmiten työpareina tai isompina tiimeinä, tuoden asiakkaillemme parhaat käytännöt ja ratkaisut. Uskomme maailmaan, jossa arvo luodaan ekosysteemeissä dataa älykkäästi hyödyntäen.

Etsimme nyt joukkoomme Helsinkiin tai Tampereelle

Analytics Architect

Tehtävässä osallistut pilviteknologiaan perustuvien tietoallas- ja data platform -hankkeiden määrittelyyn ja suunnitteluun sekä olet mukana projektien toteutusvaiheessa tarpeiden mukaan.

Tämän lisäksi seuraat pilvipohjaisten tietoalustateknologioiden kehittymistä ja olet mukana myynnin tukena mm. asiakaspalavereissa sekä tarjousvalmistelussa. Luonnollisesti olet mukana tämän osaamisen kasvattamisessa ja kehittämisessä Digia analytiikkayksikössä.

Vahvoilla olet mikäli:

  • Sinulla on vahva kokemus arkkitehtuurisuunnittelusta ja pilviympäristöistä. Sinulla on myös kokemusta arkkitehdin ja/tai konsultin roolissa työskentelystä mielellään laajoissa Azure, AWS, Google Cloud Platform tai Snowflake tietovarasto/ tietoallastoimituksissa.
  • Sinulla on näkemystä nimenomaan analytiikkaympäristön suunnittelusta pilviympäristöihin, mukaan lukien esimerkiksi tietoturva, suorituskyky ja käyttöoikeuksienhallinta
  • Tunnet käsitemallinnuksen, Data Vault- ja dimensionaalisen tietovaraston mallinnusmenetelmät
  • Olet hankkinut sertifioinnit yhden tai useamman pilvipalvelutoimijan teknologioista ja palat halusta jakaa tietoa sekä tutkia uutta pilvipalvelu-, DevOps -ja muilla sovellusautomaation työkaluilla.
  • Sujuvat viestintä-, esiintymis- ja dokumentointitaitosi häikäisevät kollegasi ja asiakkaamme niin suomeksi kuin englanniksi.

Digialla panostetaan viihtyviin ihmisiin ja kestävään kasvuun. Tässä järjestyksessä.

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen. Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Ymmärrämme vapaa-ajan ja n yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat. 

Kiinnostuitko? Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä.

Odotamme jo sinua! 

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 11.7.2024 - 4.8.2024
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Tampere
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/analytics-architect/81P53X

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Omat tagit

azure
snowflake

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä