Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fullstack-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusOlemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Meillä pääset osaksi Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Secure and Scalable Solutions -liiketoiminta työllistää yli 200 rautaista ammattilaista, jotka työskentelevät yhteiskunnallisesti merkittävissä asiakasprojekteissa. Ketterissä tiimeissämme työskentelee vaihtelevasti 2–15 asiantuntijaa erilaisissa rooleissa ja tehtävissä. Mielenkiintoisissa projekteissa työstetään tuotteisiin, integraatoihin, meidän räätälöimiimme sovelluksiin ja kolmansien osapuolten ohjelmistoihin perustuvia ratkaisuja. Ratkaisumme toteutetaan tietoturvallisesti toimintavarmoiksi kokonaisuuksiksi.

Rekrytoimme kokeneita Fullstack-kehittäjiä Helsinkiin, joilla on työkokemusta IT-alan asiakasprojekteista ja niissä hankittua Javalla tehtyä koodauskokemusta vähintään 3,5 vuotta ja Javascriptillä fronttikokemusta parin vuoden verran. Kokemus finanssi- ja/tai vakuutustoimialoilta on vahva plussa.

Teknologiaosaamisista tärkeitä meille ovat Javascript, Java, Spring Boot, React/Angular, Typescipt, mikropalveluarkkitehtuuri, relaatiotietokannat, kontitus (Docker, Kuberenetes), DevOps, CI/CD-putket (Jenkins/Github actions). Arvostamme kokemusta myös kontituksesta ja sovellusten orkestroinnista esimerkiksi Kubernetesilla tai OpenShiftillä. Kokemus pilvitekemisestä, tietokannoista ja SQL-kielestä on ehdottomasti eduksi.

Vahvoilla olet, jos lisäksi nämä kuvaavat sinua:

  • asiakaslähtöisyys, tiimityöskentelytaidot, ketterät menetelmät ja itseohjautuvuus 
  • vastuuntunto ja rohkeus kysyä ja kyseenalaistaa, oppimisen nälkä ja kehittymisen halu
  • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot 
  • sujuva viestiminen sekä suullisesti että kirjallisesti Suomen kielellä 

Huomaathan myös, että korkean turvallisuuden hankkeissamme työskenteleviltä edellytämme Suomen kansalaisuutta ja perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys pitää läpäistä.

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä projektin mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin ja mahdollisuuksien mukaan mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen. 

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista?heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä.  

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Kiitos jo etukäteen kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi hakemusten käsittelyssä voi mahdollisesti olla hieman viivettä.

Odotamme jo sinua! 

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/fullstack-kehittaja/DgK5ea

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT
Pankki ja vakuutus

Teknologia

React
Java
Javascript

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä