Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokeneita Dynamics 365 CRM / Power Platform -osaajia

post_image

RekryilmoitusEtsimme nyt koko Suomen alueelle

Kokeneita Dynamics 365 CRM / Power Platform -osaajia

Haemme Customer Applications and Power Platform -yksikköömme D365 CRM - ja/tai Power Platform -konsulttikokemusta omaavia asiantuntijoita. Meitä on noin 70 syväosaajaa, ja kaipaamme joukkoomme nyt uusia työkavereita työskentelemään kanssamme osana kokenutta asiantuntijatiimiä monipuolisissa asiakastöissä projekteista jatkuvaan kehittämiseen. Teemme töitä monien teknologioiden parissa, tiiviisti yhteistyössä asiakkaan kanssa ja osana Digian laajaa tarjoomaa. Lisätietoa tekemistämme ratkaisuista löydät täältä.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Monipuoliset konsultointitehtävät Dynamics 365 CRM - ja Power Platform -ratkaisujen määrittelystä toteutustehtäviin sekä koulutukseen ja asiakkaan liiketoimintaprosessien sparrailuun järjestelmänäkökulmasta
  • Yhteistyötä tiimin jäsenten ja asiakkaiden kanssa monimutkaisten liiketoimintahaasteiden tunnistamiseksi ja ratkaisemiseksi
  • Ajan tasalla olemista Dynamics 365 CRM - ja Power Platformin viimeisimmästä kehityksestä

Kiinnostuksesi ja taustasi perusteella tehtävänkuva voi painottua joko liiketoiminnalliseen tai tekniseen suuntaan. Tehtäväsi voi olla esim. liiketoiminnallinen konsulttirooli, tekninen syväosaaja (Power Automate, Power Apps ym.), ratkaisuarkkitehti tai näiden yhdistelmä.

Tehtävässä menestyt, jos

  • Sinulla on osaamista Dynamics 365 CRM - tai Power Platform -tuoteperheen toiminnallisista tai teknisistä projekti- tai ylläpitototeutuksista.
  • Olet jo kartuttanut ymmärrystäsi useista asiakkaiden toimialoista ja niiden toimintalogiikoista tai vaihtoehtoisesti voit olla tietyn toimialan syväosaaja.
  • Sinulla on innostusta oppia lisää asiakkaasi toimialasta ja ymmärtää, miten ratkaisu vahvistaa asiakkaan liiketoimintaa esimerkiksi myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun alueilla.
  • Työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaasi kanssa sekä omaat hyvät viestintätaidot.
  • Pystyt työskentelemään suomen kielellä.

Tuotealueen ajantasaiset sertifikaatit ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Kannustamme koulutuksiin osana kulttuuriamme.

Digialla panostetaan viihtyviin ihmisiin ja kestävään kasvuun. Tässä järjestyksessä.

Mitä digialaisuus on osaajillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista ja ison talon mahdollisuudet yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Siis juuri sopivan kokoinen. Ei mitään yllätyksiä. Ainoastaan erittäin tärkeitä asioita, joiden eteen lupaamme tehdä töitä joka päivä. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat.

Kiinnostuitko?

Kesähakumme päättyy 4.8.2024! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä rekry@digia.com. Kiitos jo nyt kärsivällisyydestäsi, sillä kesälomien vuoksi viestinnässämme voi olla mahdollisesti hieman viivettä. 

Odotamme jo sinua! 

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 11.7.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Tampere, Turku, Vaasa
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/kokeneita-dynamics-365-crm-power-platform-osaajia/ZL25Ab

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365 CRM
Power Platform

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä