Ydinosaamistamme on asiakaslähtöinen ohjelmistokehitys ja ratkaisuylläpito. Digitaaliset kokonaisratkaisut | Web- ja mobiilikehitys | Pilvipalvelut | Integraatiot & backend | IoT ja analytiikka | Ratkaisuylläpito | UI/UX-suunnittelu | Palvelumuotoilu

Eatech Oy

Yritysesittely

Eatech on ketterä yli 100 osaajan ohjelmistotalo, jolle asiakastyytyväisyys ja asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ovat ykkösasia. Olemme riippumaton, kotimainen ja ketterä teknologiakumppani, joka etsii ja toteuttaa asiakkaalle parhaat ratkaisut yli 10 vuoden kokemuksella.

Toimialaosaamisemme on laaja, ja kokemusta meiltä löytyy muun muassa kaupan, logistiikan, maksamisen ja teollisuuden alojen asiakasprojekteista. Saman katon alta konsultointi, toteutus, testaus sekä ratkaisuylläpito 24/7. Olemme osa Etteplania.

Ydinosaamisemme: asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, web- ja mobiilikehitys, integraatiot ja back end, liiketoimintalähtöiset IoT-ratkaisut ja analytiikka, ratkaisuylläpito, UX-suunnittelu ja palvelumuotoilu, BI ja pilvipalvelut.
Työntekijöitä 100
Y-tunnus 2077631-6
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh +358 (0)10 4234 200
E-mail info@eatech.fi

Toimipaikat     Helsinki, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Lisätty todellisuus ja VR, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Azure, Microsoft, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Node.js, React, React Native, C#, C++, Java, Javascript, Python, Swift, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Eatech, sovelluskehitys, verkkokauppa, ERP, liikkuvan työn ratkaisut, Eatech Portable, kassajärjestelmät, maksuliikennejärjestelmät, räätälöidyt ratkaisut, järjestelmäintegraatiot, raportointiratkaisut, Eatech Update Server, järjestelmäylläpitopalvelut, huollon ratkaisu, huollon järjestelmä, liikkuva työ, kenttähuolto, liikkuva myynti, liikkuva huolto, Asiakkuudenhallinta, seurantajärjestelmät, Crm, maksuliikenne, öljyala, yrityskortti, kaupan ala, räätälöinti, integrointi, Ennakoiva kunnossapito, ennakoiva huolto, Teollinen internet, integraatio, tuotannonohjaus, ylläpito, css3, html5, azure, redux, Jenkins, ansible, Microsoft Azure, MongoDB, Docker, AWS, SaSS, AWS IoT, Single-page applications, Sketch, Sql Server, Robot Framework, PostgreSQL, Electron, Gulp, RESTful, Coded UI, ratkaisuylläpito

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Eatech - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFastems ja Eatech – sujuvaa ja pitkäaikaista kumppanuutta

"Eatech on osaava firma, joka ymmärtää niitä tarpeita, joita tällaisessa tekemisessä on. Yhteistyömme Eatechin kanssa lähti liikkeelle ohjelmistonkehittämisestä, joka on edelleen osa yhteistyötä. Fastemsilla käytetään Eatechin ohjelmistokehittäjiä. Yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin. Juuri yhteistyön pitkäaikaisuus takaa sen erinomaisen sujuvuuden. Olemme pystyneet.."

-- Tomi Kankainen, digitaalisen liiketoiminnan johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNopeus ja ketteryys valtteina Eatechin ja Nesteen kumppanuudessa

"Meidän näkökulmasta Eatechin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys. Eatech on pieni mutta nopealiikkeinen ja taitava ohjelmistoyritys. Yhteistyötä olemme tehneet noin kymmenen vuoden ajan. Uusin projekti, jonka olemme Eatechin kanssa toteuttaneet on kokonaan uusittu Neste-äppi. Se tarjoaa kiireiselle autoilijalle tiedon Nesteen asemista, tarjouksista sekä isona kokonaisuutena.."

-- Juho Korpela, Head of Digital

Näytä referenssi

ReferenssiEatech vastaa Postin pakettiautomaattien ylläpidosta

"Olemme olleet todella tyytyväisiä Eatechin yhteistyöhön projektihallinnan, asennusten läpiviennin ja työn laadun osalta. Niin projektin kuin ylläpidon osalta toiminta on ollut hallittua ja vastuullista. Hyvänä esimerkkinä tästä on viime joulu, joka ennätysvolyymeista huolimatta sujui hienosti"

-- Anna Lehtonen, palvelupisteverkoston johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEatech Elematicin ohjelmistokehityskumppaniksi

"Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja Eatechilta saatu palvelu on ollut joustavaa"

-- Jouni Sirkka, tuotekehitysjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Eatech - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Eatech - Referenssit

Eatech - Julkaisut

Eatech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eatech - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Eatech – koodikas paikka


Eatech – koodikas paikka, tervetuloa joukkoon!


”Hauskinta meillä on itse työ”, totesi yksi kehittäjistämme.

Eatechin pääarvot ovat sitoudun ja välitän, jotka kuvaavat kaikkea toiminnassamme. Haluatko liittyä osaksi koodikasta työpaikkaamme?


Haemme jatkuvasti erityisesti ohjelmistosuunnittelijoita fullstack- tai mobiilikehityksen tehtäviin. Aika ajoin tarvitsemme myös koodaavia projektipäälliköitä, testaajia sekä järjestelmäasiantuntijoita. Jos meillä ei ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, suosittelemme laittamaan avoimen hakemuksen. Vastaamme hakemuksiin henkilökohtaisesti.


Sitoudun ja välitän


Meillä työskentelee niin pitkän työuran tehneitä konkareita kuin vasta uraansa aloittelevia vastavalmistuneita tai osa-aikaisesti työskenteleviä opiskelijoita. Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaisesti! Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.


Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työntekijät kuvailevat Eatechia rennoksi ja joustavaksi työpaikaksi, jossa arki kuluu mukavasti vaihtelevien ja motivoivien projektien tai muiden tehtävien parissa. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Meille on kuitenkin kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukasta jälkeä. Sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.


Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.


Seuraa Eatechia FacebookissaTwitterissä ja LinkedInissä, niin saat tiedon avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä! Voit myös tulla jututtamaan meitä rekrytapahtumiin, seuraa sivuiltamme tulevien tapahtumien ajankohtia.


rekry@eatech.fi

Eatech - Rekryilmoitukset

 

Eatech Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku