Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cimcorp selkeyttää teollisuuden in­tra­lo­gis­tii­kan haasteita digitalisaation avulla

ReferenssiMurata Machinery, Ltd:hen (Muratec) kuuluva Cimcorp Group on maailman johtavia sisälogistiikan automatisoijia. Yritys tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuja, joissa hyödynnetään edistyksellistä robotiikkaa sekä materiaalinkäsittely- ja ohjelmistoteknologioita. Cimcorp valmistaa ja integroi uraauurtavia materiaalinkäsittelyjärjestelmiä rengasteollisuudelle, minkä lisäksi se on kehittänyt myös yksilöllisiä robottiratkaisuja elintarvikealan, vähittäismyynnin, verkkokaupan, päivittäistavarakaupan sekä postipalveluiden tilaus-toimitusprosesseihin ja varastointitarpeisiin.

Cimcorpin tavoitteena on optimoida materiaalivirrat yhdistämällä tehokkaasti toimivaksi todettu robottiteknologia ja älykkäät ohjelmistot. Etteplan on auttanut Cimcorpia digitalisaatiossa nykyaikaiseen ohjelmistokehitykseen ja teollisuuden digitalisaatioon liittyvällä laaja-alaisella osaamisellaan. Cimcorp on johtavia sisälogistiikan automaatio-osaajia, jolla on yli 40 vuoden kokemus asiakasyhteistyöstä varasto-, jakelukeskus- ja rengasvalmistusprojekteista ja strategisten, tehokkaiden ratkaisujen toimittamisesta.

Etteplanin laaja-alainen ohjelmisto-osaaminen Cimcorpin käytössä

Cimcorpin järjestelmien keskeinen osa on laajan alueen kattavat portaalirobotit, jotka soveltuvat hyvin erilaisiin tehtäviin. Etteplan on kehittänyt läheisessä yhteistyössä Cimcorpin kanssa robotin verkkopohjaista HMI (human-machine interface) -ratkaisua. Etteplan on tarjonnut Cimcorpin käyttöön ohjelmistoarkkitehtuuriin, palvelumuotoiluun, UX- ja UI-suunnitteluun sekä frontend- ja backend-kehitykseen liittyviä asiantuntijapalveluita.

Kehitystyön aikana käyttöä on ollut Etteplanin tiedoille ja näkemykselle teollisuuden digitalisaation asiantuntijana.

”Olemme rakentaneet nykyaikaisilla verkkoteknologioilla erittäin modulaarisen arkkitehtuurin, joka tukee käyttöliittymien dynaamista muokkausta. Se nopeuttaa eri robottikokoonpanojen frontend-kehitystä ja auttaa räätälöimään ratkaisun loppukäyttäjän tarpeisiin”, sanoo Etteplanin Arto Salminen, Software Architecture Lead.

Menestyksen avaimet: Käyttäjäkeskeinen suunnittelu ja saumaton yhteistyö

Aluksi luotiin visio laitteen verkkopohjaisesta HMI-ohjausjärjestelmästä hyödyntäen muotoiluajattelun menetelmiä. Seuraavassa vaiheessa Etteplanin asiantuntijat tulivat kiinteästi mukaan Cimcorpin ohjelmistokehitystiimin työhön.

Prosessin aikana suunniteltiin frontend-mikroarkkitehtuurin avulla Cimcorpin UI-suunnittelujärjestelmä, joka toteutettiin Reactilla. Suunnittelujärjestelmä tukee digitaalisten ratkaisujen tulevaa kehitystyötä.

”UX- ja UI-suunnittelussa asiakas, tekninen tiimi ja muut sidosryhmät tekivät tiivistä yhteistyötä. Käyttäjäkeskeinen suunnittelu yhdistettynä saumattomaan yhteistyöhön olivat loppujen lopuksi todellisia menestyksen avaimia”, toteaa Etteplanin Senior UX Designer Heli Sillanpää.

Ratkaisut auttavat Cimcorpin asiakkaita parantamaan kilpailukykyään

Cimcorpin ratkaisut parantavat yrityksen asiakkaiden kilpailukykyä paremman tilannekuvan, nopeamman oppimisen ja toiminnan tehostumisen kautta. Parempi tilannekuva auttaa myös vähentämään tuotantokatkoksia helpomman käytettävyyden ja nopeamman asiakastuen kautta.

Cimcorp tyytyväinen vahvaan ja joustavaan yhteistyöhön

”Cimcorp on tehnyt pitkään menestyksekästä yhteistyötä Etteplanin kanssa monilla teollisuuden automaatioon liittyvillä suunnittelun osa-alueilla. Yhteistyön laajentaminen oli luonnollista Cimcorpin kehittyessä laitetoimittajasta järjestelmäintegraattoriksi.”

Jyrki Anttonen, Cimcorpin teknologiajohtaja

”Olemme erittäin tyytyväisiä Etteplanin meille tarjoamaan osaamiseen ja asiantuntijuuteen, myös ohjelmistokehityksessä ja UX-suunnittelussa”, toteaa Cimcorpin ohjelmistokehityksen esimies Sakari Mikkola lopuksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan logo

Tiedot

Tilaaja: Cimcorp
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Hanna Remula, Head of Design, Cloud and Applications

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan - Muita referenssejä

Etteplan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia