Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etteplan

Digitaalinen aikakausi lupaa merkittävää tuottavuuden kasvua ja uudenlaisia liiketoimintamalleja. Haluamme johtaa teollista muutosta sekä kasvaa ja kokeilla uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa, missä vain meitä tarvitaankin.

Etteplan - Yritysesittely

Etteplanin palvelut kattavat ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut, teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2020 Etteplanin liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli
3 500 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa, Tanskassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.
Työntekijöitä 3500
Y-tunnus 0545456-2
Perustettu 1984
Www www.etteplan.com
Puh +358 10 3070
E-mail
Toimipaikat Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta , Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Jäsenyydet
international-association-of-microsoft-channel-par logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(20)
Tuotanto
(6)
Logistiikka
(3)
Toiminnanohjaus ERP
(3)
Myynti
(2)
Supply chain management SCM
(2)
Asiakkuudenhallinta CRM
(1)
BI ja raportointi
(1)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(1)
Projektinhallinta
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(11)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(9)
Kauppa
(7)
Raaka-aineet ja energia
(7)
IT
(3)
Prosessiteollisuus
(3)
Kiinteistöala
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Julkishallinto
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Azure
(7)
React Native
(6)
Android
(5)
iOS
(5)
React
(4)
Amazon Web Services
(3)
Flutter
(1)
Microsoft
(1)
Windows Phone
(1)
Angular
(0)
C#
(0)
C++
(0)
Java
(0)
Javascript
(0)
Mac OS
(0)
Node.js
(0)
Python
(0)
Salesforce
(0)
Swift
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(34)
Konsultointi
(17)
Tuki- ja ylläpitotyö
(14)
Laitteet
(4)
Johtamistyö
(0)

Omat tagit

Digitaaliset palvelut
ratkaisuylläpito
ohjelmistokumppani
sovelluskehitys
järjestelmäylläpitopalvelut
kassajärjestelmät
maksuliikennejärjestelmät
räätälöidyt ratkaisut
raportointiratkaisut
huollon ratkaisu
kenttähuolto
ennakoiva huolto
Teollinen internet
tuotannonohjaus
Digitaaliset sovellukset
IoT-ratkaisut
Liiketoimintakriittiset järjestelmät
Kokonaisratkaisut
UX-suunnittelu

Etteplan - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiNB-IoT-teknologiaan liittyvä alusta langattomaan tiedonsiirtoon

"Kokeilemme erilaisia langattomia ratkaisuja antureillemme. Haemme ratkaisua, joka on asiakkaillemme helppokäyttöinen ja vähävirtainen. Etteplanilta saimme asiantuntemusta NB-IoT-teknologian toteutuksesta sekä nopean ja edullisen ratkaisun kenttätesteihin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja positiivisesti yllättyneitä kehitystyön nopeudesta."

-- Jani Marjamaa, tuotekehityspäällikkö, Vaisala

Näytä referenssi

ReferenssiEnergianmittauksen tulevaisuutta luomassa

"Norjassa siirryttiin suoraan moderneimpaan teknologiaan. Sekä lainsäädännön että sähköverkkoyhtiöiden vaatimustaso teknologisille ratkaisuille oli hyvin haastava. Kehitimme pitkään yhdessä kumppaniemme kanssa ratkaisujamme, jotta saimme ne vastaamaan asiakkaidemme vaativiin ja vaihteleviin tarpeisiin."

-- Tomi Kyllönen, Tuotekehitysjohtaja, Aidon

Näytä referenssi

ReferenssiSulautettu ohjelmisto mahdollistaa matkalipun helpon käytön

"Asiakas toivoi meiltä avaimet käteen -ratkaisua, mukaan lukien kaikki esiselvityksestä aina tuotannon testauslaitteisiin ja tuotannon käynnistykseen. Tämän tyyppisistä sulautetuista ratkaisuista meillä on runsaasti kokemusta."

-- Mika Liedes, Projektipäällikkö, Etteplan

Näytä referenssi

ReferenssiDigiaikakauden dentaalirobottia luomassa

"Etteplan on suuri yhtiö, mutta sillä on erittäin ketterästi toimivat tiimit. Saimme lisäresursseja tuotekehityksen nopeuttamiseen tarpeemme mukaan."

-- Kenneth Tarvonen, CEO, Rayo 3D-Toothfill Ltd

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Etteplan - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Toteutamme ja ylläpidämme sekä varastonhallintajärjestelmät (WMS) että logistiikan ratkaisut. Varmistamme, että toimintasi yltää asetettuihin laatu-, määrä- ja aikataulutavoitteisiin samalla, kun prosessista poistetaan hukkaa. Tutustu Etteplanin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Me hallitsemme ketterät projektit. Pidämme ketterän kehityksen sprintit pyörimässä ja huolehdimme, että ratkaisun toteuttajat voivat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Projektipäällikkö toimii linkkinä sinun ja kehittäjiemme välillä ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Miksi valitsisit liiketoimintakriittisen järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi vain osittain? Luomme täsmälleen liiketoimintasi tarvetta varten räätälöidyn järjestelmän ohjaamaan kriittisiä toimintojasi ja resurssejasi.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Datan määrän lisääntyminen erilaisten IoT-ratkaisuiden ja big datan kautta on avannut uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Me autamme raakadatan ja operatiivisen datan yhdistämisen, luokittelun ja visualisoimisen ymmärrettävään muotoon muun muassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuurin avulla kartoitetaan kokonaisuuden tekniset tarpeet, ja luodaan ymmärrettävä roadmap palvelun rakentamiselle, jotta ohjelmistokehitys voidaan toteuttaa mahdollisimman laadukkaasti. Teemme laadukas arkkitehtuurisuunittelua, joka palvelee niin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Big Data

Datan määrän lisääntyminen erilaisten IoT-ratkaisuiden ja big datan kautta on avannut uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Me autamme raakadatan ja operatiivisen datan yhdistämisen, luokittelun ja visualisoimisen ymmärrettävään muotoon muun muassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on tärkeä osa ohjelmistokehitystä ja lopputuotetta, luoden ensi vaikutelman tuotteesta käyttäjälle. Graafinen suunnittelu on ideoiden ja rautalankamallien konkresointia ja visualisointia. Käyttäjäkokemuksen suunnittelu ja graafinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Rajapinnat ja integraatiot ovat keskiössä, kun haluat tietojen päivittyvän järjestelmästä toiseen tai haluat rikastaa dataasi ulkoisella lähteellä. Meillä on laaja kokemus erilaisista tietojärjestelmäintegraatioista ja -migraatioista. Me varmistamme,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Tuotteiden kytkeminen internettiin on nykypäivää, sillä teknologian ja komponettien kehittyminen on mahdollistanut suuren muutoksen IoT:n saralla. IoT luo uusia mahdollisuuksia niin kuluttajatuotteissa kun teollisuudessakin. Ideoimme ja kehitämme ratkaisut..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Me huolehdimme kriittisistä sovelluksista, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Digitaalinen sovellus ei ole projekti, joka päättyy, kun ensimmäinen versio on onnistuneesti julkaistu. Järjestelmät tarvitsevat jatkuvaa tukea, ylläpitoa ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Toteutamme projektimme ketteriä menetelmiä käyttäen. Ketterissä menetelmissä kehitystyö tapahtuu sprinteissä, joiden aikana projektin tarpeiden ja prioriteettien määrittelyä tarkennetaan tilanteen mukaan. Nopea reagoiminen muuttuviin määrittelyihin ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

UX-tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehityksemme kanssa mahdollistaen parhaan mahdollisen käyttöliittymän asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeisiin. Tiivis yhteistyö aina projektin vaatimusmäärittelyistä lopulliseen laadunvarmistukseen asti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Testauksen asiantuntijamme pitävät huolen siitä että kehitetty ohjelmisto toimii määritellyllä tavalla. Emme panosta pelkästään toiminnallisuuteen, vaan otamme huomioon testaustyössä myös asiakkaan liiketoiminnan tarpeet esimerkiksi hyvän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätyn (AR) ja virtuaalisen todellisuuden (VR) ratkaisut tekevät tuloa eri toimialoille. Tekniikan avulla voidaan luoda kokonaan uusia toimintamalleja ja liiketoimintamahdollisuuksia lähestulkoon alasta riippumatta. Olemme mielellämme apunasi ideoimassa,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Me toteutamme modernit maksamisen palvelut. Valikoimastamme löydät räätälöidyt yrityskorttijärjestelmät ja mobiilimaksamisen ratkaisut sekä maksunvälittäjien integraatiot tuettuna laajalla ymmärryksellä kassajärjestelmistä. Meiltä saat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset ovat nykypäivän viestinnän ja työnteon digiarkea. Meillä on pitkä kokemus kuluttaja- ja teollisuuden räätälöityjen mobiilisovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Meidän ammattitaitoiselta kehitystiimiltä löytyy rautainen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Toteutamme alustariippumattomat sovellukset tai palvelut mihin tahansa kontekstiin. Seisomme rinnallasi koko palvelun elinkaaren palvelumuotoilusta ylläpitoon ja pienkehitykseen. Voit vapaasti kertoa meille teknologioihin tai alustoihin liittyvät toiveesi. Olipa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Toteutamme pilvipalvelut räätälöitynä tarpeeseesi arkkitehtuuriin katsomatta. Oli kyse sitten uuden järjestelmän luomisesta tai olemassa olevan järjestelmän siirtämisestä konesalista pilveen, löydät meiltä tarvittavat asiantuntijat. Meistä saat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Sisällönhallinnan työkaluja on monia, mutta Wordpress-julkaisujärjestelmä on maailman suurin ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva järjestelmä. Wordpress tarjoaa laajasti erilaisia mahdollisuuksia sen tuhansista teemoista ja useista lisäosista. Se on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tietoturvallisuus on otettava huomioon jo ohjelmiston suunnitteluvaiheessa eli arkkitehtuurissa, ohjelmiston toteutuksessa sekä jatkokehityksessä ja ylläpidossa. Tärkeimpien ominaisuuksien ja uhkien ymmärtäminen ovat keskeisiä kysymyksiä uuden tuotteen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Kehitämme ketterästi responsiivisia web-palveluita. Meiltä onnistuvat niin järeät liiketoimintakriittiset järjestelmät kuin kevyemmät ratkaisut. Tehdään yhdessä sinulle räätälöity täydellinen ratkaisu, sinulle sopivilla teknologioilla.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Meiltä saat ohjelmistohankkeisiisi kaikki tarvitsemasi asiantuntijapalvelut tarpeisiisi räätälöitynä, kuten ohjelmistokehityksen ja -arkkitehtuurisuunnittelun, pilvipalvelut, ylläpidon, designin, testauksen, projektinhallinnan ja analytiikan. Otamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Etteplanilla on laaja kokemus autoilun ja logistiikan projekteista. Olemme toteuttaneet niin räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä logistiikka-alalle kuin mobiilisovelluksia autoiluun. Meiltä löydät myös syvän osaamisen polttonesteiden jakelun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Etteplan - Referenssit

Etteplan - Bloggaukset

 

Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku