Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etteplan

Digitaalinen aikakausi lupaa merkittävää tuottavuuden kasvua ja uudenlaisia liiketoimintamalleja. Haluamme johtaa teollista muutosta sekä kasvaa ja kokeilla uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa, missä vain meitä tarvitaankin.

Etteplan - Yritysesittely

Etteplanin palvelut kattavat ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut, teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2020 Etteplanin liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on noin
3 400 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa, Tanskassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.
Työntekijöitä 3400
Y-tunnus 0545456-2
Perustettu 1984
Www www.etteplan.com
Puh +358 10 3070
E-mail
Toimipaikat Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta , Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Jäsenyydet
international-association-of-microsoft-channel-par logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(15)
Tuotanto
(6)
Asiakaspalvelu
(5)
Logistiikka
(3)
Toiminnanohjaus ERP
(3)
Myynti
(2)
Supply chain management SCM
(2)
BI ja raportointi
(1)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(1)
Projektinhallinta
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(10)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(9)
Kauppa
(7)
Raaka-aineet ja energia
(6)
Prosessiteollisuus
(3)
Kiinteistöala
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
IT
(0)
Julkishallinto
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Azure
(7)
React Native
(6)
Android
(5)
iOS
(5)
React
(4)
Amazon Web Services
(3)
Microsoft
(2)
Windows Phone
(1)
Angular
(0)
C#
(0)
C++
(0)
Java
(0)
Javascript
(0)
Mac OS
(0)
Node.js
(0)
Python
(0)
Salesforce
(0)
Swift
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(31)
Konsultointi
(17)
Tuki- ja ylläpitotyö
(12)
Laitteet
(2)
Johtamistyö
(0)

Omat tagit

Digitaaliset palvelut
ratkaisuylläpito
ohjelmistokumppani
sovelluskehitys
järjestelmäylläpitopalvelut
kassajärjestelmät
maksuliikennejärjestelmät
räätälöidyt ratkaisut
raportointiratkaisut
huollon ratkaisu
kenttähuolto
ennakoiva huolto
Teollinen internet
tuotannonohjaus
Digitaaliset sovellukset
IoT-ratkaisut
Liiketoimintakriittiset järjestelmät
Kokonaisratkaisut
UX-suunnittelu

Etteplan - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAuton yhteiskäyttö sujuu Triplassa täyden palvelun sovelluksella

"Yhteistyö Etteplanin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Kysyntä NF Sharingin kaltaisille kustannustehokkaille ja ekologisille liikkumispalveluille kasvaa koko ajan. On ollut hienoa rakentaa tällaista modernia palvelua yhdessä Etteplanin kanssa, muovata markkinaa ja luoda mahdollisuuksia ihmisten väliselle yhteisöllisyydelle."

-- Nina Reinilehto, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNeste Easy Deli - täysin automatisoitu itsepalvelukauppa

"Olemme tehneet Etteplanin kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan. Kun päätimme luoda Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan pohjautuvan itsepalveluna toimivan vähittäiskaupan, meille oli luonnollista lähestyä Etteplania, jonka tärkeä rooli oli integroida Easy Delin tuotehallinta ja maksujärjestelmät meidän taustaratkaisuihimme."

-- Jukka Peltoniemi

Näytä referenssi

ReferenssiHuoltohistoria.fi - Etteplan toteutti sähköisen huoltokirjan

"Yhteistyö Etteplanin kanssa sujuu mutkattomasti ja mikä tärkeintä kommunikaatio toimii aina nopeasti ja sujuvasti. Kaikki työvaiheet ja niihin liittyvät asiat käytiin selkokielellä läpi. Apua ja neuvoja sai kaikkiin asioihin projektin aikana."

-- Kimmo Lakiasuo

Näytä referenssi

ReferenssiRevonte: ratkaisu sähköpyörien sähköjärjestelmiin

"Kehitetty ratkaisu mahdollisti sen, että ylipäätään saimme tehtyä tuotteemme toimivaksi. Millään kaupallisella ratkaisulla sitä ei oltaisi voitu tehdä. Meille tämä oli siis erittäin, erittäin arvokkaassa asemassa. Heillä oli heti ajatus ongelmanratkaisusta ja pystyimme suunnittelemaan sen hyvin nopealla aikataululla. Sanoisin, että silloin projekti on sujunut hyvin. "

-- Iiro Peltola, teknologiajohtaja, Revonte

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Etteplan - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Toteutamme ja ylläpidämme sekä varastonhallintajärjestelmät (WMS) että logistiikan ratkaisut. Varmistamme, että toimintasi yltää asetettuihin laatu-, määrä- ja aikataulutavoitteisiin samalla, kun prosessista poistetaan hukkaa. Tutustu Etteplanin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Me hallitsemme ketterät projektit. Pidämme ketterän kehityksen sprintit pyörimässä ja huolehdimme, että ratkaisun toteuttajat voivat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Projektipäällikkö toimii linkkinä sinun ja kehittäjiemme välillä ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Miksi valitsisit liiketoimintakriittisen järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi vain osittain? Luomme täsmälleen liiketoimintasi tarvetta varten räätälöidyn järjestelmän ohjaamaan kriittisiä toimintojasi ja resurssejasi.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Datan määrän lisääntyminen erilaisten IoT-ratkaisuiden ja big datan kautta on avannut uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Me autamme raakadatan ja operatiivisen datan yhdistämisen, luokittelun ja visualisoimisen ymmärrettävään muotoon muun muassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuurin avulla kartoitetaan kokonaisuuden tekniset tarpeet, ja luodaan ymmärrettävä roadmap palvelun rakentamiselle, jotta ohjelmistokehitys voidaan toteuttaa mahdollisimman laadukkaasti. Teemme laadukas arkkitehtuurisuunittelua, joka palvelee niin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Big Data

Datan määrän lisääntyminen erilaisten IoT-ratkaisuiden ja big datan kautta on avannut uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Me autamme raakadatan ja operatiivisen datan yhdistämisen, luokittelun ja visualisoimisen ymmärrettävään muotoon muun muassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on tärkeä osa ohjelmistokehitystä ja lopputuotetta, luoden ensi vaikutelman tuotteesta käyttäjälle. Graafinen suunnittelu on ideoiden ja rautalankamallien konkresointia ja visualisointia. Käyttäjäkokemuksen suunnittelu ja graafinen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Rajapinnat ja integraatiot ovat keskiössä, kun haluat tietojen päivittyvän järjestelmästä toiseen tai haluat rikastaa dataasi ulkoisella lähteellä. Meillä on laaja kokemus erilaisista tietojärjestelmäintegraatioista ja -migraatioista. Me varmistamme,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Tuotteiden kytkeminen internettiin on nykypäivää, sillä teknologian ja komponettien kehittyminen on mahdollistanut suuren muutoksen IoT:n saralla. IoT luo uusia mahdollisuuksia niin kuluttajatuotteissa kun teollisuudessakin. Ideoimme ja kehitämme ratkaisut..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Me huolehdimme kriittisistä sovelluksista, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Digitaalinen sovellus ei ole projekti, joka päättyy, kun ensimmäinen versio on onnistuneesti julkaistu. Järjestelmät tarvitsevat jatkuvaa tukea, ylläpitoa ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Toteutamme projektimme ketteriä menetelmiä käyttäen. Ketterissä menetelmissä kehitystyö tapahtuu sprinteissä, joiden aikana projektin tarpeiden ja prioriteettien määrittelyä tarkennetaan tilanteen mukaan. Nopea reagoiminen muuttuviin määrittelyihin ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

UX-tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehityksemme kanssa mahdollistaen parhaan mahdollisen käyttöliittymän asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeisiin. Tiivis yhteistyö aina projektin vaatimusmäärittelyistä lopulliseen laadunvarmistukseen asti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Testauksen asiantuntijamme pitävät huolen siitä että kehitetty ohjelmisto toimii määritellyllä tavalla. Emme panosta pelkästään toiminnallisuuteen, vaan otamme huomioon testaustyössä myös asiakkaan liiketoiminnan tarpeet esimerkiksi hyvän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätyn (AR) ja virtuaalisen todellisuuden (VR) ratkaisut tekevät tuloa eri toimialoille. Tekniikan avulla voidaan luoda kokonaan uusia toimintamalleja ja liiketoimintamahdollisuuksia lähestulkoon alasta riippumatta. Olemme mielellämme apunasi ideoimassa,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Me toteutamme modernit maksamisen palvelut. Valikoimastamme löydät räätälöidyt yrityskorttijärjestelmät ja mobiilimaksamisen ratkaisut sekä maksunvälittäjien integraatiot tuettuna laajalla ymmärryksellä kassajärjestelmistä. Meiltä saat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset ovat nykypäivän viestinnän ja työnteon digiarkea. Meillä on pitkä kokemus kuluttaja- ja teollisuuden räätälöityjen mobiilisovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Meidän ammattitaitoiselta kehitystiimiltä löytyy rautainen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Toteutamme alustariippumattomat sovellukset tai palvelut mihin tahansa kontekstiin. Seisomme rinnallasi koko palvelun elinkaaren palvelumuotoilusta ylläpitoon ja pienkehitykseen. Voit vapaasti kertoa meille teknologioihin tai alustoihin liittyvät toiveesi. Olipa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Toteutamme pilvipalvelut räätälöitynä tarpeeseesi arkkitehtuuriin katsomatta. Oli kyse sitten uuden järjestelmän luomisesta tai olemassa olevan järjestelmän siirtämisestä konesalista pilveen, löydät meiltä tarvittavat asiantuntijat. Meistä saat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Sisällönhallinnan työkaluja on monia, mutta Wordpress-julkaisujärjestelmä on maailman suurin ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva järjestelmä. Wordpress tarjoaa laajasti erilaisia mahdollisuuksia sen tuhansista teemoista ja useista lisäosista. Se on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tietoturvallisuus on otettava huomioon jo ohjelmiston suunnitteluvaiheessa eli arkkitehtuurissa, ohjelmiston toteutuksessa sekä jatkokehityksessä ja ylläpidossa. Tärkeimpien ominaisuuksien ja uhkien ymmärtäminen ovat keskeisiä kysymyksiä uuden tuotteen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Kehitämme ketterästi responsiivisia web-palveluita. Meiltä onnistuvat niin järeät liiketoimintakriittiset järjestelmät kuin kevyemmät ratkaisut. Tehdään yhdessä sinulle räätälöity täydellinen ratkaisu, sinulle sopivilla teknologioilla.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Meiltä saat ohjelmistohankkeisiisi kaikki tarvitsemasi asiantuntijapalvelut tarpeisiisi räätälöitynä, kuten ohjelmistokehityksen ja -arkkitehtuurisuunnittelun, pilvipalvelut, ylläpidon, designin, testauksen, projektinhallinnan ja analytiikan. Otamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Etteplanilla on laaja kokemus autoilun ja logistiikan projekteista. Olemme toteuttaneet niin räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä logistiikka-alalle kuin mobiilisovelluksia autoiluun. Meiltä löydät myös syvän osaamisen polttonesteiden jakelun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Etteplan - Referenssit

Etteplan - Bloggaukset

 

Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku