Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etteplan kokemuksia

Etteplan kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Etteplan on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiNB-IoT-teknologiaan liittyvä alusta langattomaan tiedonsiirtoon

"Kokeilemme erilaisia langattomia ratkaisuja antureillemme. Haemme ratkaisua, joka on asiakkaillemme helppokäyttöinen ja vähävirtainen. Etteplanilta saimme asiantuntemusta NB-IoT-teknologian toteutuksesta sekä nopean ja edullisen ratkaisun kenttätesteihin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja positiivisesti yllättyneitä kehitystyön nopeudesta."

-- Jani Marjamaa, tuotekehityspäällikkö, Vaisala

Näytä referenssi

ReferenssiEnergianmittauksen tulevaisuutta luomassa

"Norjassa siirryttiin suoraan moderneimpaan teknologiaan. Sekä lainsäädännön että sähköverkkoyhtiöiden vaatimustaso teknologisille ratkaisuille oli hyvin haastava. Kehitimme pitkään yhdessä kumppaniemme kanssa ratkaisujamme, jotta saimme ne vastaamaan asiakkaidemme vaativiin ja vaihteleviin tarpeisiin."

-- Tomi Kyllönen, Tuotekehitysjohtaja, Aidon

Näytä referenssi

ReferenssiSulautettu ohjelmisto mahdollistaa matkalipun helpon käytön

"Asiakas toivoi meiltä avaimet käteen -ratkaisua, mukaan lukien kaikki esiselvityksestä aina tuotannon testauslaitteisiin ja tuotannon käynnistykseen. Tämän tyyppisistä sulautetuista ratkaisuista meillä on runsaasti kokemusta."

-- Mika Liedes, Projektipäällikkö, Etteplan

Näytä referenssi

ReferenssiDigiaikakauden dentaalirobottia luomassa

"Etteplan on suuri yhtiö, mutta sillä on erittäin ketterästi toimivat tiimit. Saimme lisäresursseja tuotekehityksen nopeuttamiseen tarpeemme mukaan."

-- Kenneth Tarvonen, CEO, Rayo 3D-Toothfill Ltd

Näytä referenssi

Referenssi Climecon MyAir – aina laadukas sisäilma

"Totesimme, että toteutus edellyttää erittäin monipuolista useiden tekniikan osa-alueiden osaamista. Päätimme kääntyä Etteplanin puoleen."

-- Jani Nieminen, Tuotepäällikkö, Climecon

Näytä referenssi

ReferenssiTarina jatkuu – Yepzonin paikantimesta tulevaisuudenkestävä huipputason radioteknologioilla

"Projekti on edennyt odotetusti. Kehitystiimi toimii hyvin kurinalaisesti, ja olemme paitsi pysyneet aikataulussa, myös hyvin perillä projektin tapahtumista. Yhtiöiden asiantuntijat työskentelevät saumattomasti yhteen"

-- Yepzonin toimitusjohtaja Otto Linna

Näytä referenssi

ReferenssiAuton yhteiskäyttö sujuu Triplassa täyden palvelun sovelluksella

"Yhteistyö Etteplanin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Kysyntä NF Sharingin kaltaisille kustannustehokkaille ja ekologisille liikkumispalveluille kasvaa koko ajan. On ollut hienoa rakentaa tällaista modernia palvelua yhdessä Etteplanin kanssa, muovata markkinaa ja luoda mahdollisuuksia ihmisten väliselle yhteisöllisyydelle."

-- Nina Reinilehto, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiNeste Easy Deli - täysin automatisoitu itsepalvelukauppa

"Olemme tehneet Etteplanin kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuoden ajan. Kun päätimme luoda Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan pohjautuvan itsepalveluna toimivan vähittäiskaupan, meille oli luonnollista lähestyä Etteplania, jonka tärkeä rooli oli integroida Easy Delin tuotehallinta ja maksujärjestelmät meidän taustaratkaisuihimme."

-- Jukka Peltoniemi

Näytä referenssi

ReferenssiHuoltohistoria.fi - Etteplan toteutti sähköisen huoltokirjan

"Yhteistyö Etteplanin kanssa sujuu mutkattomasti ja mikä tärkeintä kommunikaatio toimii aina nopeasti ja sujuvasti. Kaikki työvaiheet ja niihin liittyvät asiat käytiin selkokielellä läpi. Apua ja neuvoja sai kaikkiin asioihin projektin aikana."

-- Kimmo Lakiasuo

Näytä referenssi

ReferenssiRevonte: ratkaisu sähköpyörien sähköjärjestelmiin

"Kehitetty ratkaisu mahdollisti sen, että ylipäätään saimme tehtyä tuotteemme toimivaksi. Millään kaupallisella ratkaisulla sitä ei oltaisi voitu tehdä. Meille tämä oli siis erittäin, erittäin arvokkaassa asemassa. Heillä oli heti ajatus ongelmanratkaisusta ja pystyimme suunnittelemaan sen hyvin nopealla aikataululla. Sanoisin, että silloin projekti on sujunut hyvin. "

-- Iiro Peltola, teknologiajohtaja, Revonte

Näytä referenssi

ReferenssiLaadukasta ylläpitopalvelua huoltoasemaympäristöihin - Gilbarco Veeder-Root

"Gilbarco Veeder-Root on toiminut Etteplanin kanssa yhteistyössä useita vuosia ohjelmistoylläpidon sekä tuotekehityksen tiimoilta. Yhteistyössä yritykset tuottavat loppuasiakkaille erittäin kokonaisvaltaisen ja laadukkaan end-to-end ylläpitopalvelun. Palvelumme sisältävät mm. Gilbarco Veeder-Rootin koko Suomen kattavan huoltoverkoston, sekä Etteplanin toimittaman etäylläpitopalvelun..."

-- Tuomas Gustafsson, Operations Director Finland & Baltics

Näytä referenssi

ReferenssiPitkäaikaista kumppanuutta teollisuusautomaation ohjelmistokehityksessä ja integroinneissa - Fastems & Etteplan

"Olemme toteuttaneet yhteistyössä Etteplanin kanssa monta laajaa ja vaativaa automaatio-ohjelmistoprojektia. Jokaisessa projektissa yhteistyömme on ollut onnistunutta ja sujuvaa. Kokemuksemme mukaan Etteplanin asiantuntijat ovat osaavia, tehokkaita ja itsenäisiä – Voin suositella"

-- Jani Nietula, Head of SW Delivery

Näytä referenssi

ReferenssiNeste Easy Wash - miehittämätön autopesupalvelu uudella twistillä

"Maksamisen toimivuus on uusia palveluita kehitettäessä kriittinen. Jotta pystymme lanseeraamaan ja avaamaan tämän uuden Neste Easy Wash palvelun, täytyy maksamisen toimia. Meidän täytyy pystyä luottamaan siihen, että homma on jiirissä. Näin on tässä tapauksessa kyllä ollut. Sen lisäksi, että Etteplan on loistava kehittämään näitä maksamisen ratkaisuja, niin täytyy nostaa.."

-- Jukka Peltoniemi

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistokehitysosaamista Glastonille

"Yhteistyö Etteplanin kanssa käyttöliittymien kehitysprojekteissa on ollut sujuvaa ja tehokasta. Ohjelmistokehityksen laatu ollut erinomaista ja on ollut ilo työskennellä alan parhaiden ammattilaisten kanssa."

-- Sakari Palokangas, Software Engineering Manager

Näytä referenssi

ReferenssiAWS IoT-ratkaisu turvavalaistuksen etähallintaan ja testaukseen

"Yhteistyö Etteplanin kanssa on ollut sujuvaa ja projekteissa on päästy hyvään vauhtiin nopeasti. Ammattitaitoinen tiimi on auttanut valitsemaan meille parhaiten sopivat tekniset ratkaisut uuden teknologian osalta, eikä projektin edetessä tarkentuvat määrittelyt ole aiheuttaneet ylimääräisiä kustannuksia ketterien kehitysmenetelmien ansiosta."

-- Tuotekehityspäällikkö Miika Vuorinen, Teknoware

Näytä referenssi

ReferenssiWeb-mobiilisovellus ja Internet of Things -pilviratkaisu sähköautojen lataukseen.

"On ollut ilo työskennellä yhdessä Etteplanin kanssa. Yhteistyö uusimmat teknologiat hyvin tuntevien ammattitaitoisten ihmisten kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Tiimi on tuonut osaamistaan ja uusia näkökulmia projektiin aktiivisesti sekä haastanut ajatuksiamme sopivasti, jotta on onnistuttu löytämään meille parhaat ratkaisut."

-- Jukka Anttonen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSEOn yrityskorttiratkaisun ylläpidon hoitaa Etteplan

"Nykyisin yrityselämässä henkilöstö-, sekä laiteresurssien pitäminen yrityksen sisällä on varsin haasteellista. SEO Yrityskorttiratkaisu järjestelmänä sekä sen ylläpidon ulkoistaminen Etteplanille on ollut varsin onnistunut ja tehokas ratkaisu. Olemme tyytyväisiä."

-- Tero Riuttamäki

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan huolehtii Wennstromin ohjelmistoylläpidosta

"Wennstrom Fuel Systems Oy ja Etteplan ovat tehneet menestyksellä yhteistyötä laite- ja järjestelmäylläpidon kentässä jo useamman vuoden ajan. Olemme havainneet yhteistyön asiakaslähtöiseksi ja mutkattomaksi. Vakiintuneet toimintamallimme ja hyvä yhteistyö kenttähuoltohenkilöstömme ja Etteplanin on-line tuen välillä on auttanut monta kertaa selvittämään vikatilanteita, ennen.."

-- Otto Valtonen, Managing Director

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan toteuttaa Postin pakettipalveluiden digitalisaatiota

"Etteplan on osoittautunut oikeaksi kumppanivalinnaksi OmaPosti kioskin kehitystyöhön. Kehitysaikataulu oli äärimmäisen tiukka, mutta Etteplan on suoriutunut hankkeesta kiitettävästi. Pilottikohteen avulla kerättyjä kokemuksia ja kehitysehdotuksia on kyetty myös nopealla aikataululla huomioimaan seuraavissa kehitysversioissa, mikä on tämän kaltaisessa konseptikehityksessä.."

-- Lasse Huttunen, Director, Retail Network

Näytä referenssi

ReferenssiOhjelmistokehityspalveluita yrityksen mobiiliostamiseen ja tuotetunnistamiseen

"Mobiilisovellus on vastannut tarpeitamme. Etteplan on pystynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttöliittymään kaikki ne ominaisuudet, joita olemme kaivanneet."

-- Hannu Pajula, Kehitysjohtaja, ProMart

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan toteutti Nesteen mobiilimaksun

"Meidän näkökulmasta Etteplanin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."

-- Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Näytä referenssi

ReferenssiKestävää kumppanuutta Elite Alfred Bergin kanssa

"Etteplanin osaavan ja liiketoimintalähtöisen sovelluskehitystiimin kanssa olemme saaneet tehostettua ja modernisoitua Elite Alfred Bergin sovelluskehitystä sekä rakennettua uusia asiakkaitamme palvelevia digitaalisia palveluita ja tietojärjestelmiä"

-- Juha Parviainen, Elite Alfred Berg

Näytä referenssi

ReferenssiS-Business Oy:n yrityskorttiratkaisu ja mobiilisovellus

"Etteplanin kanssa S-Business on pystynyt kehittämään ketterästi yhä asiakaslähtöisempiä palveluja ja maksamista asiakkaillensa. Kehitystyö jatkuu edelleen kohti tulevaisuuden maksuratkaisuja"

-- Riitta Luostarinen-Rintala, Tuotanto- ja kehitysjohtaja, S-Business

Näytä referenssi

ReferenssiOlemme Elematicin ohjelmistokehityskumppani

"Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja Etteplanilta saatu palvelu on ollut joustavaa"

-- Jouni Sirkka, tuotekehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan ylläpitää ja kehittää Pyrollin tuotannonohjausjärjestelmää

"Tuotannonohjausjärjestelmän toimivuus on meille erittäin tärkeässä roolissa. Ongelmat järjestelmän kanssa tarkoittavat käytännössä aina tuotannon pysähtymistä, joka pahimmassa tapauksessa näkyy loppuasiakkaalle viivästyneinä toimituksina. Siinä kohtaa osaava ja riittävän nopea järjestelmätuki mahdollistaa tuotannon uudelleenkäynnistämisen mahdollisimman pienillä.."

-- Petri Kuitunen, System Development Manager, Pyroll Converting

Näytä referenssi

ReferenssiUusimme Jakamon ”Firmojen Facebookin” mobiiliversion

"On ollut mukava työskennellä yhdessä Etteplanin porukan kanssa. Kommunikaatio on toiminut loistavasti läpi projektin, aina käyttöliittymäkonseptoinnista teknisen toteutuksen kautta julkaisuun saakka. Lopputuloksena Jakamon käyttäjät ympäri maailmaa pääsevät nyt hyötymään helppokäyttöisestä mobiilisovelluksesta. Tämä nopeuttaa asiakkaidemme kommunikaatiota ja tiedon jakamista.."

-- Timo Rossi, CDO & Partner

Näytä referenssi

ReferenssiHakosen ja Etteplanin yhteistyö perustuu avoimuuteen

"Etteplan on mielestäni poikkeuksellinen yritys IT-alalla, sillä he haluavat aidosti ratkaista asiakkaan ongelman ja päästä parhaimpaan lopputulokseen. Meillä molemmilla on samanlainen “hyvin tehty työ poikii lisää töitä” -mentaliteetti. Voin suositella Etteplania vilpittömästi!"

-- Johannes Stenius, Kehitysjohtaja, Hakonen Solutions Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPrima Pet Premium Oy - Helppokäyttöinen B2B-verkkokauppa

"B2B-verkkokauppa on nopea ja helppokäyttöinen tilausalusta. Verkkokauppa tallentaa tilauksen myöhempää muokkausta varten palvelinpäähän, joten tilauksen voi tehdä monessa osassa. Verkkokaupan ylläpitotarve on osoittautunut vähäiseksi, koska se on integroitu osaksi ERP:ä. Asiakkaamme ovat kehuneet verkkokauppaamme toimialamme parhaaksi."

-- Lari Majamäki, kehityspäällikkö, Prima Pet Premium Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNopeus ja ketteryys valtteina kumppanuudessamme Nesteen kanssa

"Etteplanin kanssa toteutettu Neste-äppi tarjoaa kiireiselle autoilijalle tiedon Nesteen asemista, tarjouksista sekä isona kokonaisuutena mahdollisuuden tankata applikaation kautta. Olemme tyytyväisiä Etteplaniin erityisesti sen monipuolisuuden ansiosta. Etteplan pystyy tekemään sovelluskehitystä sekä tarjoamaan jatkuvia palveluita. Lisäksi heiltä saamme tukea erilaisiin.."

-- Juho Korpela, Head of Digital

Näytä referenssi

ReferenssiEnevo: älykkäitä sensoreita sekä analytiikkaan perustuvia logistiikkaratkaisuja jätehuolto- ja kierrätysalalle

"Tarve oli saada sensorin valmistuskustannus minimoitua ja patterin elinikä maksimoitua kuitenkin luotettavuudesta tinkimättä. Tähän päästään vain paneutumalla suunnittelussa useisiin yksityiskohtiin, kuten esimerkiksi antennisuunnitteluun. Hyvällä antennilla tarvitaan pienempi lähetysteho, joka vaikuttaa suoraan sähkönkulutukseen"

-- Fredrik Kekäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiValmet Low Solids - Remote Monitoring and Control

"The need for sensor remote monitoring implementation was derived from needs of everyday field use. The challenge was to have the basic functionality ready quickly and cost-effectively and still have system-wide possibility for further development of the features. "

-- Mika Karaila

Näytä referenssi

ReferenssiKemppi ArcQuality

"Etteplanilla oli valmis teknologia, joka mahdollisti vauhdikkaan aloituksen projektille. Linux-alusta on riittävän monipuolinen, tarjoaa runsaasti liitäntämahdollisuuksia ja on teknisesti kypsä. Speksit, jotka kirjoitettiin projektin alussa, muuttuivat moneen kertaan, mutta Etteplan on ollut joustava kumppani kaikissa muutoksissa. Yhteistyö on ollut siis monella tapaa helppoa."

-- Petteri Jernström

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan:n referenssit

Etteplan:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia