Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digiaikakauden dentaalirobottia luomassa

ReferenssiRayo 3D-ToothFill Oy:n dentaalirobotti mullistaa hammastäytteiden valmistusprosessin digitaalisella kuvantamisella ja 3D-tulostetuilla muoteilla. Yhtiön tavoitteena on tuoda päivittäinen restauraatioiden valmistus digiaikakaudelle ja tehdä hammastäytteistä eliniän kestäviä.

Robotin toimintaperiaate on kiehtova: hammaslääkäri skannaa kaviteetin ja suunnittelee 3D-restauraation skannerin CAD-ohjelmistolla tietokonenäytöllä. Valmis suunnitelma siirretään skannerilta Rayo 3DToothfill -ohjelmaan muotin ja restauraation valmistusta varten. Ensimmäisenä tulostetaan muotti, joka siirretään Rayo-dentaalirobotille. Robotti valmistaa restauraation pursottamalla hammastäytemateriaalin muottiin. Koko prosessi hoituu yhden käynnin aikana.

Kun Rayo 3DToothfill esitteli innovaationsa, Etteplan aloitti tuotteen kehitystyön ja idean järjestelmällisen jatkokehityksen. Projektiin sisältyi niin laite- ja ohjelmistosuunnittelua kuin kliinisiin tutkimuksiin sopivan prototyypin kehitystyötä. Yksi tuotekehityksen kriittisistä alueista oli muotin suunnitteluun käytettävä Rayo 3DToothFill SW -ohjelmisto: pursotettava osa vaihtuu joka kerta, mikä aiheutti omia haasteita 3D-mallinnuksen algoritmien luomisessa. Etteplan varmisti koko projektin ajan, että viranomaismääräykset otettiin huomioon. Etteplan vastasi myös vaatimusmäärittelystä.

”Meillä oli periaatteessa loppuun saakka mietitty idea ja patenttihakemus vireillä, kun taas Etteplanilla oli idean toimivaksi laitteeksi saattamiseen vaadittava osaaminen. Tarvitsimme kumppanin, joka pystyisi ottamaan vastuun sekä robotin että ohjelmiston suunnittelusta ja jolla olisi kokemusta myös lääkinnällisten laitteiden suunnittelusta. Etteplan täytti yhtenä harvoista toimijoista kaikki vaatimukset”, kertoo Rayo 3DToothFillin toimitusjohtaja Kenneth Tarvonen.

”Nyt meillä on toimiva prototyyppi, olemme jättäneet toisen patenttihakemuksen ja teemme kliinistä tutkimusta. Yhteistyö ja kumppanuus on ollut erittäin tiivistä. Ilman Etteplanin tukea emme olisi tässä vaiheessa.”

Etteplan saa kiitosta suunnitteluosaamisensa lisäksi myös projektin sujuvasta etenemisestä.

”Projektinhallinta oli erinomaista, ja kaikki eteni erittäin kurinalaisesti. Etteplanin osaaminen, jatkuva kehitystyö, selkeä raportointi ja vastuullisuus tekivät meihin vaikutuksen”, Tarvonen sanoo.

Suosittelija:

”Etteplan on suuri yhtiö, mutta sillä on erittäin ketterästi toimivat tiimit. Saimme lisäresursseja tuotekehityksen nopeuttamiseen tarpeemme mukaan.”

Kenneth Tarvonen, CEO, Rayo 3D-Toothfill Ltd

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan logo

Tiedot

Tilaaja: Rayo 3D-ToothFill Ltd

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

CAD

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Omat tagit

3D suunnittelu
Sulatetut järjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan - Muita referenssejä

Etteplan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia