Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NB-IoT-teknologiaan liittyvä alusta langattomaan tiedonsiirtoon

ReferenssiBanda tarjoaa ratkaisun, kun laitevalmistaja haluaa testata, miten Narrowband IoT -tekniikka soveltuu tuotteen langattomaan liitettävyyteen pilvipalveluratkaisussa. Olemassa oleva tuote voidaan liittää Bandan kautta pilveen tai sillä voi testata uuden kehitteillä olevan tuotteen tiedonsiirtoa Proof- of -Concept -tasolla. Lopullisessa tuotteessa Banda-teknologia voi olla täysin integroituna asiakkaan tuotteen elektroniikkaan.

Kehitysyhteistyö Vaisalan kanssa

 NB IoT -demo on kehitetty yhteistyössä Vaisalan kanssa ja sillä on toteutettu kokeiluna Vaisalan sensorin datan välitys pilveen. Ratkaisu auttaa Vaisalaa arvioimaan langattoman Narrowband-IoT -tiedonsiirtoteknologian sopivuutta tuotteisiinsa ja sovelluksiinsa.

Vähävirtainen ja kustannustehokas globaali tiedonsiirto

Narrowband IoT on tämän hetken kuuma langaton tiedonsiirtoteknologia, johon kohdistuu suuria odotuksia. NB-IoT on erityisen kiinnostava ratkaisu silloin, kun isoa laitemäärää liitetään pilveen, eivätkä välitettävät datamäärät ole suuria. Kustannustehokas liittäminen pilveen vaatii aidosti globaalin, pitkän kantaman ja vähävirtaisen langattoman tiedonsiirron, jossa kaupalliset näkökulmat suhteutuvat tarvittavaan tiedonsiirtomäärään. NB-IoT on lupaava teknologia tähän tarpeeseen, ja kiinnostus monilla laitevalmistajilla ymmärtää teknologian ominaisuuksia ja käytännön soveltuvuutta on suuri.

Etteplanin Banda -alustan ohjelmisto on kehitetty Arm:in MBED OS:n päälle, jolla on saatu korkea tuottavuus ohjelmiston kehitykseen. MBED OS sisältää reaaliaikakäyttöjärjestelmän lisäksi valmiita ohjelmisto rajapintoja, kirjastoja ja laiteajureita sekä hyvän kehitysympäristön ja paljon valmiita ominaisuuksia liitettävyyteen. MBED OS tarjoaa lisäksi oleellisia valmiuksia tietoturvaan ja laitteiden hallintaan, ohjelmiston etäpäivitykseen ja muihin tarpeisiin, joita syntyy käytettäessä sulautettuja langattomasti kommunikoivia tuotteita kaupallisessa tarkoituksessa.

Suosittelija:

”Kokeilemme erilaisia langattomia ratkaisuja antureillemme. Haemme ratkaisua, joka on asiakkaillemme helppokäyttöinen ja vähävirtainen. Etteplanilta saimme asiantuntemusta NB-IoT-teknologian toteutuksesta sekä nopean ja edullisen ratkaisun kenttätesteihin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja positiivisesti yllättyneitä kehitystyön nopeudesta.”

Jani Marjamaa, tuotekehityspäällikkö, Vaisala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan logo

Tiedot

Tilaaja: Vaisala
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kalle Mannonen, Director, Embedded Software

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Sulatetut järjestelmät
IoT

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan - Muita referenssejä

Etteplan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia