Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuntien epätarkat kiinteistötiedot ajan tasalle paikkatiedon avulla

BloggausKehitämme täysin uudenlaista CitySuite-pilvipalvelualustaa kunta- ja kaupunkiympäristön suunnitteluun ja valvontaan yhdessä kuntien kanssa. Alustan ensimmäinen sovellus, Verotiedot, on nyt julkaistu. Sovellus helpottaa kuntia verottamattomien rakennusten löytämisessä.

Kuntien rakennustietoja sisältävissä rekistereissä on paljon puutteita, jotka vaikeuttavat rekistereiden käyttöä ja aiheuttavat vääristymiä kiinteistöverotukseen. Kunnan alueella voi olla jonkin verran luvattomia tai rakennusluvasta poikkeavia kiinteistöjä, mutta tiedot niistä ovat puutteelliset, eivätkä kunnan resurssit eivät ole riittävät kohteiden manuaaliseen läpikäyntiin.

Uuden CitySuite Verotiedot-sovelluksen avulla rakennusvalvonta voi tarkistaa verottajan ja kunnan tiedot yhdessä näkymässä satelliittikuvaan peilaten. Näkymästä on helppo tarkistaa, ovatko kaikkien osapuolten tiedot ajan tasalla ja onko kiinteistöllä mahdollisesti verottamattomia kohteita.

Kunnan kiinteistörekisteristä mahdollisesti puuttuvat rakennukset lisätään rekisteriin tai muuttuneet tiedot saatetaan ajan tasalle normaalien rakennusvalvonnan käytäntöjen mukaisesti. Jos verotiedoissa on suuria poikkeamia, sovelluksen käyttöönotto johtaa kunnan kiinteistöverotulojen kasvuun.

 

Kehitteillä täysin uusi palvelualusta kunta- ja kaupunkiympäristön kehittämiseen

CitySuite-pilvipalvelualusta on kehitetty uusimmilla teknologioilla ja se yhdistää kaikki kunta- ja kaupunkiympäristön tarvitsemat tiedot kunnan johdon, ammattilaisten, kumppaneiden ja asukkaiden saataville tietoturvallisesti. Ratkaisuun sisäänrakennettu automaatio vähentää asiantuntijoiden rutiinitöitä ja aikaa jää enemmän asiakkaalle ja asiantuntijatyöhön. Verotiedot on ensimmäinen CitySuiten sovellus ja se on nyt käyttöönotettavissa kaikille kunnille.

CitySuite helpottaa kuntalaisen asiointia kunnan kanssa ja esimerkiksi rakennusvalvonnan prosessista tulee läpinäkyvää ja virtaviivaista. Sama tieto näkyy kaikille osapuolille ja asukas voi tarkastella omia tietojaan ja seurata, miten oman asian käsittely etenee.

Paikkatiedon rooli isojen tietomassojen yhdistäjänä korostuu uusissa ratkaisuissa. Tiedon hyödyntäminen toimialalla tulee olemaan entistä helpompaa ja niiden myötä kaupungin valtavat tietorekisterit väestöstä ja infrastruktuurista on vihdoinkin kerätty yhteen ja otettu hyötykäyttöön.

Tulemme mahdollistamaan vaiheittaiset päivitykset Factan ja KuntaNetin sovelluksista CitySuite-ratkaisuihin, jotta käyttöönotto on mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Myös uudet sovellukset, kuten nyt julkaistu Verotiedot, integroituvat saumattomaksi osaksi Facta- ja KuntaNet-tuoteperheitä.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Julkishallinto
Rakentaminen

Omat tagit

verotus

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia