Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistokehitystä ketterällä menetelmällä

TarjontaSitoudumme kestävään digitaaliseen kehitykseen, joka maksimoi asiakkaan saaman hyödyn ja minimoi turhaan kehitykseen kuluvan ajan ja kustannukset. Digitaalinen tehokkuus rakentuu strategisen järjestelmäarkkitehtuurin päälle ja sen pohjalta luodaan myös kestävä digikehitys. Rakennamme ohjelmistot ketterän kehityksen menetelmin, mikä on joustavin tapa tuottaa asiakkaille parhain mahdollinen lopputuotos.

KETTERÄSSÄ PROJEKTISSA PRIORISOINTI ON KAIKKI KAIKESSA 

Backlogin avulla järjestetään toiminnallisuudet yksiselitteisesti tärkeysjärjestykseen, jossa kohta yksi on prioriteettilistan kärjessä. Listaa tehdään toiminnallisuus kerrallaan. Toiminnallisuudet voidaan myös lokeroida, josta voidaan tulkita priorisointijärjestys.  

Yleisesti käytetään MoSCoW -lokerointia, jossa toiminnallisuudet jaetaan seuraaviin: 

  • Must have (pakko olla) 
  • Should have (pitäisi olla) 
  • Could have (voisi olla) 
  • Won’t have (ei tarvita) 

Lopputulos saattaa siis muuttua (lue, lopputulos muuttuu) matkan varrella. Tilaajan pitää olla siis hereillä projektin aikana, jottei päädytä pyörimään iteraatio-luupissa kerta toisensa jälkeen niin, ettei osata sanoa koska projekti on valmis. Kommunikoinnin merkitys on tärkeä ja asiakkaan vastuulla on testata ja kommentoida toiminnallisuuksia koko kehitystyön ajan.  

Ei ole mitään järkeä kehittää iteraatioissa ja kuitenkin jättää kaikki testaaminen vasta loppuun. Tilaajan on siis varattava resursseja koko sovelluskehitysprojektin ajaksi, jotta ketteryys voidaan säilyttää. Tärkeysjärjestys ja tavoite on pidettävä kirkkaana mielessä koko projektin ajan. 

KETTERÄN KEHITYKSEN MENETELMÄT

Ketterään kehitykseen on muutamia yleisesti käytettyjä tapoja tehdä. Scrum-kehitys tarkoittaa sitä, että kehitystyö tehdään pienissä miniprojekteissa, sprinteissä, jotka kestävät tyypillisesti 1-3 viikkoa. Sprinttien sisältö sovitaan aina ensin tilaajan kanssa ja kehitystiimi antaa eräänlaisen lupauksen siitä, että he toimittavat sovitut toiminnallisuuden sprintin aikana. Toimituksen aikana, viimeistään toimituksen lopussa, asiakas testaa ja tarkistaa toiminnallisuuden ja antaa palautetta.

Nopean iteraatiosyklin ja avoimen kommunikaation avulla asiakas on koko ajan perillä, mitä projektissa tehdään ja pääsee varmistamaan, että tehdään oikeita asioita. Ketteryyden yksi suurimmista vahvuuksista on nimenomaan nopea palautesykli, mikä takaa sen, että mahdolliset väärinymmärrykset havaitaan nopeasti ilman että suurta vahinkoa on ehtinyt tapahtua. 

Kanban-mallissa ei tehdä sprinttejä, vaan jatkuvia toimituksia. Asiakas tarkistaa kunkin toimituksen toimivuuden, jonka jälkeen kehitysryhmä siirtyy seuraavaan toiminnallisuuteen. Scrum-mallin sprintit toimivat projektin alkuvaiheessa paremmin, sillä kaikkia alkuvaiheen toiminnallisuuksia ei voida viedä tuotantoon. 

Kanban toimii erinomaisesti projektin loppupäässä tai jatkokehitysvaiheessa, kun sovellukseen voidaan tuoda jatkuvasti uusia pieniä päivityksiä. Esimerkiksi moni sosiaalisen median alusta toimii Kanban-metodin perusteella, eli jopa joka päivä alustaan viedään uusia toiminnallisuuksia, jotka kehittävät sovellusta. Tällä ajatusmallilla sovellusta voidaan kehittää jatkuvasti kustannustehokkaasti. 

Pinterest
Anders Innovations Oy

Anders Innovations Oy:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Anders Innovations Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Anders Innovations Oy:n tarjontaa

Anders Innovations Oy:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiPalvelukartan siirto ja räätälöinti avoimen lähdekoodin avulla Turun kaupungille

Toteutimme Turun kaupungille palvelukartta.fi -verkkopalvelun, jonka kartta esittää kaupungin palveluiden toimipisteet ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Integraatiot, +14 muutaKetterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Open source, Django, Javascript, Python, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö, Julkinen hankinta, julkinen sektori, Avoin lähdekoodi

Premium

ReferenssiTurun yliopisto: Ala-asteen lukutestin digitalisointi

Turun yliopiston psykologian oppiaineessa toimiva Oppimistutkimuksen keskus on kehittänyt 1990-luvulla Ala-asteen lukutestin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, +12 muutaDokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Django, Python, Julkishallinto, Koulutusala, Konsultointi, Toteutustyö, opetuksen digitalisointi, saavutettavuus

Premium

ReferenssiHelvar - Laaja kansainvälinen verkkosivusto PIM-integraatiolla

Helvarin laaja verkkopalvelu palvelee asiakkaita kaikissa maailman maissa ja automatisoi yrityksen tuote- ja referenssitietojen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Markkinointi, +25 muutaMyynti, Toiminnanohjaus ERP, Viestintä, Webkehitys, Integraatiot, Sisällönhallinta, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ketterät menetelmät, Analytiikka, Käyttäjähallinta, Ohjelmistokehitys, Django, Django CMS, Javascript, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiHankkija Oy - mobiilisovellus

Hankkija Oy on aktiivinen toimija suomalaisessa maatalous- ja konekaupassa. Hankkija toivoi rehukaupankäynnin digitalisointia, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +13 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, React, React Native, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, TypeScript, redux, iOS, Android

Premium

ReferenssiFISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle

FISEn henkilöpätevyyspalvelu on koko kiinteistö- ja rakentamisalan yhteinen järjestelmä, jonka laaja asiantuntijaverkosto Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, +14 muutaDokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Tietoturva, Webkehitys, Django, React, Rakentaminen, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiUWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

ANDERSIN RAKENTAMA UWIS:N SEURANTASOVELLUS SUKELTAJILLE PARANTAA TURVALLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA HUIPPUTEKNOLOGIALLA.UWIS tarjoaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Tuotanto, Asiakkuudenhallinta CRM, +37 muutaTietohallinto, Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Django, Javascript, Open source, Python, React, IT, Urheilu, viihde ja virkistys, Asiantuntijapalvelut, Telekommunikaatio, Julkishallinto, Valmistava teollisuus, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Prosessiteollisuus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiKerro kantasi verkkopalvelu - Helsingin kaupunki

Kerro kantasi on Helsingin kaupungin ylläpitämä verkkopalvelu, jossa kuntalaiset voivat kertoa mielipiteensä ja tulla Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, +9 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Open source, Django, React, Python, Julkishallinto, Toteutustyö

Premium

ReferenssiShareit Blox Car - Uudenlainen autojen vertaisvuokrauspalvelu

Anders on ollut vahvasti mukana toteuttamassa täysin uudenlaista autojen vertaisvuokrauspalvelua, Shareit Blox Caria.Shareit Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, +24 muutaMyynti, Tuotanto, Viestintä, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Django, Javascript, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Python, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, IT, Kauppa, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö

Premium

ReferenssiMastermark – kokonaisvaltainen verkkokauppasivusto räätälöidyllä logotyökalulla

MASTERMARKMastermark on Suomen johtava liikelahjojen ja brändättyjen markkinointituotteiden myyjä.Yrityksellä on Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +18 muutaMyynti, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Kauppa, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Markkinointiala on keskellä muutosta - Koronavirus on nopeuttanut siirtymää online-mainontaan
Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 suomalaista kestävän kehityksen startupia
Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia