Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterä käyttöliittymäsuunnittelu

post_image

TarjontaKäyttöliittymät ovat avainasemassa laadukkaan käyttökokemuksen luomisessa. Käyttöliittymä on se osa, joka antaa loppukäyttäjälle ensivaikutelman järjestelmästä niin visuaalisella kuin loogisella puolella. Siksi on tärkeää, että järjestelmän prosessit on mietitty tarkoin ja harkitusti, sisältö on selkeä ja looginen.

Käyttöliittymää rakentaessa on tärkeää, että asiakas on mukana alusta asti testaamassa järjestelmää yhdessä Andersin kehittäjien kanssa. Prototyyppien, PoC:n (Proof of Concept) MVP (Minimun Viable Product) konseptien avulla varmistetaan, että tuote on toteuttamiskelpoinen ja sen teoria on testattu. Asiakas saa parhaan mahdollisimman tuotteen, kun osallistuu itse aktiivisesti järjestelmän luomiseen.

Andersilla on kymmenien projektien kokemus käyttöliittymien rakentamisesta ja asiantuntevat kehittäjät osaavat varmistaa, että tuote on vastaa tarpeeseen.

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Anders Innovations Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Anders Innovations Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Anders Innovations Oy:n tarjontaa

Anders Innovations Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiSaatavienhallintajärjestelmän uudistus - Suomen Kuntaperintä

Olemassa olevan perintäohjelman kokonaisvaltainen uudistaminen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Järjestelmään lisätyt Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Taloushallinto, Integraatiot, Ketterät menetelmät, +11 muutaKäyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Open source, Django, Python, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Konsultointi, Toteutustyö

Premium

ReferenssiTreet-mobiilisovellus apteekkialalle on innovatiivinen lääkehoidon digijärjestelmä

Kesällä 2020 julkaistu ApoDigi Oy:n Treet-mobiilisovellus on maailman kehittynein ja monipuolisin lääkehoidon hallinnan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Logistiikka, Myynti, Ketterät menetelmät, +13 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut, Android, iOS, Windows Phone, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, verkkokauppa, mobiilisovellus, apteekkiala

Premium

ReferenssiRavintoloiden ylijäämäruuan verkkokauppa-alusta - MYSTR33T

Skaalautuva, usean ravintolan verkkokauppa, joka mahdollistaa kartan avulla ylijäämäruoan tilaamisen paikallisista Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Myynti, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, +12 muutaMaksaminen, Mobiilikehitys, Paikkatieto GIS, Verkkokaupparatkaisut, Django, React Native, Python, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Shuup

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia