logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Anders Innovations on verkkoliiketoiminnan asiantuntijayritys. Autamme organisaatioita menestymään digitaalisessa toimintaympäristössä. Toteutamme vaativia räätälöityjä verkkopalveluita ammattitaidolla, ketterästi ja asiakaslähtöisesti.

Anders Innovations Oy

Yritysesittely

Anders on luotettava kumppani ja edelläkävijä vaativien digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Palvelemme asiakkaita laajasti eri toimialoilla niin yksityisellä kuin julkisellä sektorilla.

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää palvelun konseptoinnin, käyttöliittymien ja graafisen ilmeen suunnittelun, toteutustyön sekä laadukkaan ylläpito- ja tukipalvelun. Korkeimman mahdollisen laadun ja asiakastyytyväisyyden takaa vakioitu ketterä projektimallimme, huipputason ohjelmisto-osaamisemme ja modernit teknologiavalinnat.

Kerro meille kehitystarpeestasi, niin etsitään yhdessä paras mahdollinen ratkaisu!
Työntekijöitä 50
Y-tunnus 2166626-6
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Django, Ruby on Rails, Javascript, Python, Django CMS, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Anders Innovations, CMS, HTML, IoT, sovelluskehitys, Ohjelmistoratkaisut, projektisuunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Dokumenttien hallinta, Agile, Intranet, python, django, html5, Crm, Extranet, ohjelmistokumppani, Ohjelmistot palveluna, järjestelmäintegraatiot, Shuup, Ux design, UI design, Automaatio, software solution, B2B-verkkokauppa, B2B verkkokauppa, verkkokauppa, Liiketoimintaprosessien kehittäminen, Digitalisaatio, digitalisointi, sähköinen liiketoiminta, Odoo, ERP käyttöönotto, Toiminnanohjaus

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Anders Innovations - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle

"Olemme olleet tyytyväisiä valittuamme Andersin FISEn tietojärjestelmäprojektin toteuttajaksi. Järjestelmä on räätälöity alusta asti meidän tarpeisiimme ja sen johdosta Andersin väen monipuolinen ammattitaito on ollut projektimme onnistumisen edellytys. Erityisesti Andersin avainhenkilöiden sitoutuminen projektiimme on ollut ainutlaatuista. Sprinttien edetessä käytänteet ovat.."

-- Marita Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiCygate - kokonaisvaltainen asiakaspalveluportaali ERP- ja PIM-integraatioilla

"Vuosien yhteistyö on saanut kehitystyömme hyvin saumattomaksi ja läheiseksi – tuntuu kuin tekisi töitä oman yrityksen kollegojen kanssa. Anders Innovations on osoittanut olevansa todella tehokas ja luotettava kumppani, josta osoituksena on jatkuva versioiden julkaisu tuotantoon. Tämä on mahdollistanut jatkuvan ketterän kehityksen omissa liiketoiminnan työkaluissamme."

-- Santtu Leino, Kehitysvastaava

Näytä referenssi

ReferenssiUWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

"Lähdimme uutena start-up –yrityksenä yhteistyöhön Andersin kanssa tietämättä aivan tarkkaan mitä olimme hakemassa ja etenkin mitä voidaan yhdessä toteuttaa. Onneksi jo tarjousvaiheessa ilmeni, että Andersilla on kyky hahmottaa asiakkaan piileviäkin toiveita. Olimme erityisen otettuja ideasta juoksuttaa yrityksen ilme ja asiakkaan näkemä toiminnallisuus yhtenäisenä yrityksen.."

-- Pertti Arvonen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

"Matkahuollon palveluissa tärkeää on laajuus, sujuvuus ja nopeus. Anders pystyi täyttämään nämä vaatimukset erinomaisesti. On hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia."

-- Erkki Vehman, Liiketoimintapäällikkö, Matkahuolto

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Anders Innovations - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Organisaatiot ovat yksilöllisiä ja uskomme, että myös jokaisen organisaatiota palvelevan ratkaisumallin tulee olla yhtä lailla yksilöllinen. Kehitystyön tulee olla ketterää, avointa ja interaktiivista peilaten asiakkaan..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Anders tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntijuutta innovatiiviseen tuotekehitykseen ja suunnitteluun. Asiakkailla saattaa olla valmiiksi selkeä tarve nimettynä tai se saattaa muotoutua yhdessä Andersin tiimin kanssa. Lähdemme..

Toiminnanohjaus ERP

Odoo-liiketoimintasovellus perustuu avoimeen lähdekoodiin ja järjestelmällä on yli kaksi miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Ratkaisun toimivuus perustuu avoimeen lähdekoodiin ja ohjelmiston monipuolinen skaalautuvuus..

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Yrityksen digitalisoinnissa on tärkeää ymmärtää liiketoimintaprosessien linkitys toisiinsa. Integraatiot tulee nähdä kokonaisvaltaisesti prosessien kaikkiin kolkkiin, jotta siitä saa parhaan hyödyn. Yritykset, jotka..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymät ovat avainasemassa laadukkaan käyttökokemuksen luomisessa. Käyttöliittymä on se osa, joka antaa loppukäyttäjälle ensivaikutelman järjestelmästä niin visuaalisella kuin loogisella puolella. Siksi on..

Webkehitys

Luotamme avoimen lähdekoodin ratkaisuihin, koska ne tarjoavat korkeaa tietoturvaa, maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisön sekä toimittajasta riippumattoman alustan. Rakennamme älykkäitä prosesseja ja toiminnallisia..

IoT

IoT eli esineiden internet on mullistanut liiketoiminnan mahdollisuudet ja käytännössä se tarkoittaa internetiin liitettyä laitetta. Laitteet voivat kerätä tietoliikenneyhteyksien kautta reaaliaikaisesti tietoa sensoreista..

Ohjelmistokehitys

Organisaatiot ovat yksilöllisiä ja uskomme, että myös jokaisen organisaatiota palvelevan ratkaisumallin tulee olla yhtä lailla yksilöllinen. Kehitystyön tulee olla ketterää, avointa ja interaktiivista peilaten asiakkaan..

Anders Innovations - Referenssit

Anders Innovations - Bloggaukset

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Miksi hakea Andersille?

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Yrityksemme tarjoaa lukuisia työntekijäetuja ja joustavan työympäristön. Työvälineet valitaan oman maun mukaan. Pidämme yllä Anders-henkeä järjestämällä säännöllisesti yhteisiä aamiaisia, infotilaisuuksia ja afterworkkejä. Lisäksi tuemme henkilöstön kouluttautumista ja meillä jokainen pääsee vaikuttamaan työtehtäviin sekä panostamaan yrityksemme kehitykseen.


Meillä työntekijät ovat omistautuneet yrityksemme kehittämiseen ja organisaatiokulttuuri lähtee liikkeelle työntekijöistä itsestään. Kulttuuriimme kuuluu toisen auttaminen ja kunnioitus sekä loputtomasti kukkiva huumori. Andersin arvot ammattitaitoinen, innovatiivinen, luotettava ja läpinäkyvä ovat työntekijöidemme äänestyksen tulosta ja ne edustavat organisaatiotamme parhaiten. Arvot kertovat siitä, miten itsemme tällä hetkellä koemme ja toisaalta se on myös tahtotila siihen, millaisia haluamme olla myös tulevaisuudessa.

Anders Innovations - Rekryilmoitukset

 

Anders Innovations Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku