Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Anders on avoin, taitava ja kekseliäs täyden palvelun ohjelmistotalo. Meillä on mahtava yhteishenki ja toteutamme digitaaliset ratkaisut aina asiakkaan tavoitteet edellä.

Anders Innovations Oy

Yritysesittely

Meillä on mutkaton, positiivinen ja ratkaisuhenkinen asenne. Rakastamme räväkkyyttä ja huumoria ja kaihdamme latteuksia ja tylsiä ratkaisuja. Meillä on mahtava yhteishenki ja rento ilmapiiri, josta todistaa myös menestys Suomen paras työpaikka -kyselyssä.

Palvelemme asiakkaitamme piinkovalla asiantuntijuudella ja rakennamme vaativat intregraatiotkin rento hymy huulilla. Pyrimme aina olemaan askeleen edellä muita ja siksi keskitymme olennaiseen – muovaamme palvelut asiakkaan tavoitteiden, emme teknologian rajoitteiden pohjalta.
Olemme notkeampi kuin suuri it-talo ja pidämme asiakkaan myös aina kartalla siitä, mitä projekteissa tapahtuu.

Meiltä asiakas saa uusia, kekseliäitä ratkaisuja, jotka auttavat erottumaan ja onnistumaan.
Työntekijöitä 50
Y-tunnus 2166626-6
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Open source, Django, Ruby on Rails, Javascript, Python, Django CMS, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Anders Innovations, CMS, HTML, IoT, sovelluskehitys, Ohjelmistoratkaisut, projektisuunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Dokumenttien hallinta, Agile, Intranet, python, django, html5, Crm, Extranet, ohjelmistokumppani, Ohjelmistot palveluna, järjestelmäintegraatiot, Shuup, Ux design, UI design, Automaatio, software solution, B2B-verkkokauppa, B2B verkkokauppa, verkkokauppa, Liiketoimintaprosessien kehittäminen, Digitalisaatio, digitalisointi, sähköinen liiketoiminta, Odoo, ERP käyttöönotto, Toiminnanohjaus, saavutettavuus, saavutettavuusauditointi, saavutettavuusdirektiivi, saavutettavuustestaus

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Anders Innovations - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPalvelukartan siirto ja räätälöinti avoimen lähdekoodin avulla Turun kaupungille

"Kaupunkien avoimen lähdekoodin ratkaisujen ympärille on kehittymässä yhteistyötä, mikä on huomattavasti helpompaa, kun toteuttava taho on hyvin perillä sekä tilaavan kaupungin tarpeista että alkuperäisen rakentamisen lähtökohdista ja ratkaisuista. "

-- Päivi Saalasto, hankejohtaja, Turun kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiMYSTR33T

"Suosittelen vahvasti Shuup verkkokauppa-alustaa vastaaviin ratkaisuihin. Shuup ylitti moninkertaisesti odotuksemme heti myyntivaiheesta alkaen, joka jatkui aina kehitystyöhön ja tukeen saakka. Tarpeisiimme räätälöity verkkokauppa vastasi erinomaisesti monimutkaisiin tarpeisiimme ja vaatimuksiimme eli ehdottomasti olemme olleet tyytyväisiä ja saaneet vastinetta rahoillemme."

-- Vipul P., Toimitusjohtaja & Perustaja, Mystr33t

Näytä referenssi

ReferenssiHankkija Oy - mobiilisovellus

"Hyppäsimme kehittäjiemme kanssa hieman tuntemattomaan, kun aloimme kehittää mobiilisovellusta ja siksi ensimmäiset päätökset etenemisestä olivat hieman vaikeita. Käytimme päätöksissä tukena Anderssin osaamista ja kokemusta. Nyt voi jo sanoa, että päätökset teknisistä ratkaisuista olivat hyviä. Yhteistyö toi myös projektiteknistä oppia, jolla säästämme euroja tulevissa.."

-- Marko Tapanainen, Myyntipäällikkö verkkokauppa

Näytä referenssi

ReferenssiTurun yliopisto: Ala-asteen lukutestin digitalisointi

"Saimme Andersilta sitä mitä halusimme ja nopealla aikataululla. He ymmärsivät tarpeemme, auttoivat ideoinnissa ja toteuttivat järjestelmän tarpeisiimme sopivaksi. Yhteistyö sujui läpi koko projektin hyvin. Palautteeseemme, kysymyksiimme ja yksittäisiin ongelmatilanteisiin reagoitiin välittömästi ja asiantuntevasti. Teemme mielellämme jatkossakin yhteistyötä Andersin kanssa. "

-- Tiina Turunen & Elisa Poskiparta

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Anders Innovations - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Anders haluaa tarjota asiakkailleen helpon ja huolettoman arjen, ilman järjestelmien ylläpitoon liittyviä toimia. Siksi tarjoamme kokonaisvaltaista SaaS-palvelua, jossa Anders sitoutuu huolehtimaan järjestelmien tietoturvan..

Toiminnanohjaus ERP

Odoo-liiketoimintasovellus perustuu avoimeen lähdekoodiin ja järjestelmällä on yli kaksi miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Ratkaisun toimivuus perustuu avoimeen lähdekoodiin ja ohjelmiston monipuolinen skaalautuvuus..

Projektinhallinta

Organisaatiot ovat yksilöllisiä ja uskomme, että myös jokaisen organisaatiota palvelevan ratkaisumallin tulee olla yhtä lailla yksilöllinen. Kehitystyön tulee olla ketterää, avointa ja interaktiivista peilaten asiakkaan..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Anders tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntijuutta innovatiiviseen tuotekehitykseen ja suunnitteluun. Asiakkailla saattaa olla valmiiksi selkeä tarve nimettynä tai se saattaa muotoutua yhdessä Andersin tiimin kanssa. Lähdemme..

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Yrityksen digitalisoinnissa on tärkeää ymmärtää liiketoimintaprosessien linkitys toisiinsa. Integraatiot tulee nähdä kokonaisvaltaisesti prosessien kaikkiin kolkkiin, jotta siitä saa parhaan hyödyn. Yritykset, jotka..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymät ovat avainasemassa laadukkaan käyttökokemuksen luomisessa. Käyttöliittymä on se osa, joka antaa loppukäyttäjälle ensivaikutelman järjestelmästä niin visuaalisella kuin loogisella puolella. Siksi on..

Webkehitys

Luotamme avoimen lähdekoodin ratkaisuihin, koska ne tarjoavat korkeaa tietoturvaa, maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisön sekä toimittajasta riippumattoman alustan. Rakennamme älykkäitä prosesseja ja toiminnallisia..

IoT

IoT eli esineiden internet on mullistanut liiketoiminnan mahdollisuudet ja käytännössä se tarkoittaa internetiin liitettyä laitetta. Laitteet voivat kerätä tietoliikenneyhteyksien kautta reaaliaikaisesti tietoa sensoreista..

Ohjelmistokehitys

Organisaatiot ovat yksilöllisiä ja uskomme, että myös jokaisen organisaatiota palvelevan ratkaisumallin tulee olla yhtä lailla yksilöllinen. Kehitystyön tulee olla ketterää, avointa ja interaktiivista peilaten asiakkaan..

Anders Innovations - Referenssit

Anders Innovations - Bloggaukset

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Miksi hakea Andersille?

Meillä on mahtava yhteishenki ja rento ilmapiiri, josta todistaa myös menestys Suomen paras työpaikka -kyselyssä. Rakastamme räväkkyyttä ja huumoria ja kaihdamme latteuksia ja tylsiä ratkaisuja.


Kesytämme Pythonia Suomen kovimpien asiantuntijoiden kanssa ja uskomme avoimen lähdekoodin teknologioihin. Suunnittelemme jokaiselle anderslaiselle yksilöllisen urapolun, jota tuemme matkan varrella. Meillä on projekteja laidasta laitaan, mutta lupaamme, että seurassamme aikasi ei käy pitkäksi. Palkka on kilpailukykyinen ja edut mittavat – miksi et käyttäisi virikeseteleitä vapaa-ajan viettoon tai omaan hyvinvointiisi? Töitä voit tehdä omalla toimistollamme tai etänä, Sinä päätät.

Anders Innovations - Rekryilmoitukset

 

Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku