Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Innovatiivinen tuotekehitys ja asiantunteva suunnittelu

post_image

TarjontaAnders tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntijuutta innovatiiviseen tuotekehitykseen ja suunnitteluun. Asiakkailla saattaa olla valmiiksi selkeä tarve nimettynä tai se saattaa muotoutua yhdessä Andersin tiimin kanssa. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja arvioimme asiakkaan digitaalisia mahdollisuuksia kokonaisuutena.

Andersin osaaminen on laaja-alaista ja 10 vuoden kokemuksemme modernien webjärjestelmien kehityksestä on antanut meille valmiudet palvella asiakkaitamme laadukkaasti ja erinomaisella toimintavarmuudella. Osaamisemme projektin kaikissa elinkaaren vaiheissa on laadukasta ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti projektien toimittamisesta alusta loppuun saakka.

Tarjoamme tuotekehitykseen ja suunnitteluun erilaisia vaihtoehtoja, josta lähteä liikkeelle.

 

Voimme toteuttaa kehityksen joustavasti eri keinoilla, esimerkiksi prototyypin, MVP :n (Minimum Viable Product) tai PoC:n (Proof of Concept) keinoin. Tuotekehityksessä prototyypin avulla testataan haluttuja ominaisuuksia. MVP:lla rakennetaan järjestelmä mahdollisimman vähin ominaisuuksin asiakkaan testattavaksi, jotta voidaan vahvistaa järjestelmän toteuttamis- ja elinkelpoisuus mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. PoC (Proof of Concept) sopii hyvin sisäisiin projekteihin, kun halutaan testata käytännössä jotain teoriaa tai konseptia.

 

Design Sprint ja UI / UX design ovat tärkeitä osia toimivan järjestelmän järjestelmän suunnittelussa. Käyttöliittymä on se osa, joka antaa loppukäyttäjälle ensivaikutelman järjestelmästä niin visuaalisella kuin loogisella puolella. Siksi on tärkeää, että järjestelmän prosessit on mietitty tarkoin ja harkitusti, sisältö on selkeä ja looginen. Käyttöliittymää rakentaessa on tärkeää, että asiakas on mukana alusta asti testaamassa järjestelmää yhdessä Andersin kehittäjien kanssa.

Pinterest
Anders Innovations Oy

Anders Innovations Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Anders Innovations Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Anders Innovations Oy:n tarjontaa

Anders Innovations Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ite wiki hakee nuorekasta viestinnän osaajaa digitalisaatiota käsittelevään mediaansa myynnin ja toimituksen prosesseihin
Tietoturvamerkki julkaistu - Suomi aloitti ensimmäisenä Euroopan maana tietoturvasertifikaattien myöntämisen älylaitteille
Ohjelmistotalo Softability lahjoittaa 2% tuotostaan hyväntekeväisyyteen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia