Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Treet-mobiilisovellus apteekkialalle on innovatiivinen lääkehoidon digijärjestelmä

ReferenssiKesällä 2020 julkaistu ApoDigi Oy:n Treet-mobiilisovellus on maailman kehittynein ja monipuolisin lääkehoidon hallinnan digijärjestelmä. Anders on ollut mukana pääyhteistyökumppanina kehittämässä Treet-mobiilisovellusta alusta asti ja onnittelee Apodigia hienosta julkaisusta!

Treetin lähtökohtana on asiakkaan lääkehoito, turvallisuus ja suhde käyttäjän omaan lähiapteekkiin mobiilisovelluksen kautta. Asiakkaat voivat sovelluksessa hallita omia henkilökohtaisia lääkelistoja ja saada useat apteekin tarjoamat palvelut digitaaliseen muotoon.

Myös yhteydenpito helpottuu, sillä Treetin kautta on mahdollista kommunikoida oman apteekin kanssa joko chatin tai soittopyyntöjen kautta. Sovelluksen kautta tilatut lääkkeet on mahdollista joko noutaa apteekista tai tilata kotiinkuljetuksella.

Erityisesti kulunut kevät on osoittanut, että maailma voi muuttua nopeasti ja digitaalisten palveluiden merkitys on kasvanut. “Koronavirus on tuonut arkeemme ennennäkemättömiä haasteita monella saralla ja koemme, että sovelluksen lanseeraus vastaa yhä tarkemmin kuluttajan toiveisiin sekä maailman muuttuvaan tilanteeseen.”, sanoo Treetin perustaja ja toimitusjohtaja, Proviisori Simo Vidgren.

Anders on alusta asti ollut mukana rakentamassa tietoturvallista sovellusta ja Treetin kehityksessä on huomioitu mm. vahva tunnistautuminen. Lisäksi sovelluksen taustalle on saumattomasti integroitu Andersin eApteekki-verkkoalusta, missä itse lääkkeiden myynti tapahtuu. Mukana sovelluksen kehityksessä on ollut myös tekoälyn asiantuntijayritys Silo AI, joka on vastannut sovelluksen tekoäly- ja koneoppimisen moduuleista.

Työskentely Anders Innovationin kanssa on ollut todella hienoa. Heiltä on löytynyt laaja-alainen osaaminen ja aikaisempi työskentely apteekkialalla on auttanut järjestelmän kehityksen jokaisella osa-alueella. - Simo Vidgren, Treetin perustaja ja toimitusjohtaja

Täysin uniikki ja edistyksellinen Treet-mobiilisovellus apteekkialalle tulee helpottamaan suomalaisten arkea ja toivomme innovaation laajenevan myös maailmanlaajuisesti. Olemme ylpeitä, kun olemme saaneet olla osana Treetin menestystarinaa”, toteaa Mikko Kivistö, Andersin Suomen maajohtaja.

Suosittelija:

Työskentely Anders Innovationin kanssa on ollut todella hienoa. Heiltä on löytynyt laaja-alainen osaaminen ja aikaisempi työskentely apteekkialalla on auttanut järjestelmän kehityksen jokaisella osa-alueella

Simo Vidgren

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy

Tiedot

Tilaaja: Apodigi Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Kivistö

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Myynti

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Android
iOS
Windows Phone

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

verkkokauppa
mobiilisovellus
apteekkiala

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia