Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liikenteenohjauslaitteiden tiedonhallintajärjestelmän digitalisointi – Helsingin kaupunki

ReferenssiAnders toteutti Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialalle (KYMP) täysmääräisen liikenteenohjauslaitteiden hallintajärjestelmän digiloikan tuomalla kaikki liikenteenohjauslaitteiden tiedot samaan järjestelmään ja rajapintaan. Liikenteenohjauslaitteiden suunnitelma- sekä toteumatiedot voidaan järjestelmän avulla yksiselitteisesti eriyttää ja linkittää toisiinsa, jolloin laitteiden elinkaaren hallinta tehostuu ja helpottuu merkittävästi.

Liikenteenohjauslaitteiden toteumatietojen ajantasainen dokumentointi oli osa uutta tieliikennelakia, joka astui voimaan kesäkuussa 2020. Aiemmin toteumatietoja on ylläpidetty manuaalisesti, joten digitalisointi tehostaa yksikön toimintaa huomattavasti.

Liikenteenohjauslaitteiden piiriin sisältyvät: liikennemerkit, lisäkilvet, opasteet, liikennevalot, kiinnityskohteet, ajoesteet, tiemerkinnät sekä vaikutusalueet, kuten pysäköintisalueet. Uuden karttaominaisuuden kautta järjestelmän ylläpitäjät näkevät liikenteenohjauslaitteiden sijainnit koko Helsingin kaupungin aluella reaaliaikaisesti ja voivat tarvittaessa muokata tietoja suoraan erillisen ylläpitosovelluksen kautta.

Digitalisoinnin avulla kaikkia liikenteenohjauksen laitteita voidaan nyt hallinnoida saman rajapinnan kautta, mikä helpottaa myös liikenteenohjauksen ylläpitoa ja suunnittelua. 

Anders toteutti kokonaisuudessaan projektin arkkitehtuurisuunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Andersin kanssa. Kehittäjät olivat innostuneita, tehokkaita ja ymmärsivät nopeasti tavoitteemme ja tarpeemme. Projektissa saavutettiin nopeasti tuloksia ja yhteistyö sujui erittäin hienosti. Voin ehdottomasti suositella yhteistyötä Anders Innovationin kanssa digiprojekteissa.” Fanny Mailammi, kehityspäällikkö, Rakennukset ja yleiset alueet, Helsingin kaupunki

Tekniset tiedot: Python, Django, PostgreSQL, React, OpenLayers

Photo by Tapio Haaja on Unsplash

Suosittelija:

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Andersin kanssa. Kehittäjät olivat innostuneita, tehokkaita ja ymmärsivät nopeasti tavoitteemme ja tarpeemme. Projektissa saavutettiin nopeasti tuloksia ja yhteistyö sujui erittäin hienosti. Voin ehdottomasti suositella yhteistyötä Andersin kanssa digiprojekteissa.

Fanny Mailammi, kehityspäällikkö, Rakennukset ja yleiset alueet, Helsingin kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunki, Rakennnukset ja yleiset alueet
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Terhi Sorvali

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Open source
Django
React
Python

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia