Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Laadukasta webkehitystä moderneilla teknologioilla

TarjontaLuotamme avoimen lähdekoodin ratkaisuihin, koska ne tarjoavat korkeaa tietoturvaa, maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisön sekä toimittajasta riippumattoman alustan. Rakennamme älykkäitä prosesseja ja toiminnallisia ohjelmistoalustoja tukemaan kaikkia asiakasrajapinnan tarpeita ja meille on vahva osaaminen sekä back- että front-end puolille. Analysoimme aina projektin vaatimukset ja tavoitteet perusteellisesti. Analyysin perusteella määritämme käytettävän teknologian ja rakennamme optimaalisen etenemissuunnitelman projektille.

Kumppanina olemme joustava, asiakaslähtöinen, proaktiivinen ja luotettava toimija.Tavoittelemme aina aidon muutoksen aikaansaamista ja konkreettisia pitkän aikavälin tuloksia asiakkaidemme liiketoiminnassa. Hyvin hoidettujen digitalisoitujen työkalujen myötä työntekijöille jää enemmän aikaa luovaan kehitystyöhön, mikä väistämättä näkyy niin positiivisena lisänä työhyvinvointiin kuin liiketoiminnan kehityksenä.

Anders tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntijuutta sisäisten prosessien arviointiin ja digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Digitalisaation mahdollisuuksia kannattaa arvioida kokonaisuutena ja pohtia esimerkiksi integraation kautta työkalujen yhdistämistä ja sitä kautta prosessien automatisointia. Asiakkailla saattaa olla valmiiksi selkeä tarve nimettynä tai se saattaa muotoutua yhdessä Andersin tiimin kanssa.

Pinterest
Anders Innovations Oy

Anders Innovations Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Anders Innovations Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Anders Innovations Oy:n tarjontaa

Anders Innovations Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ite wiki hakee nuorekasta viestinnän osaajaa digitalisaatiota käsittelevään mediaansa myynnin ja toimituksen prosesseihin
Tietoturvamerkki julkaistu - Suomi aloitti ensimmäisenä Euroopan maana tietoturvasertifikaattien myöntämisen älylaitteille
Ohjelmistotalo Softability lahjoittaa 2% tuotostaan hyväntekeväisyyteen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia