Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalvelut: kaikkea ei voi, eikä pidä tehdä itse!

TarjontaPalveluiden ylläpito ja päivitykset kannattaa ulkoistaa pois omalta työpöydältä, jolloin aikaa jää liiketoiminnan ydinprosessien kehittämiseen. Järjestelmien hallinta on haastavaa ja riskit haavoittuvuuksiin kasvavat. On paljon kalliimpaa korjata rikkinäistä kuin ylläpitää ehjää järjestelmää. Anna meidän tarjota sinulle helppoa ja huoletonta pilvipalveluarkea, jossa huolehdimme ICT-infranne käytettävyydestä.  

KÄYTTÖPALVELUT

Käyttöpalveluiden asiantuntijoiden vastuulla on huolehtia asiakkaalle häiriötön toimintaympäristö ja helppohoitoinen ICT-infrastruktuuri. Käyttöpalveluiden pitää pystyä skaalautumaan ketterästi eri kapasiteettimääriin ja pitämään tietoturvatason korkealla muutoksista huolimatta. 

Käyttöpalvelut tarkoittavat organisaatioiden kapasiteetti- ja ylläpitopalveluita, jotka sisältävät konesalipalvelun, tilat, infran ja hallinnan. Kokonaisuuteen liittyy myös tietoliikenne- ja palomuuriratkaisut. Etu on siinä, että kaikkea ei tarvitse hallinnoida itse ja käyttöpalveluiden ulkoistuksella saat vastineeksi hyvin huoletonta ylläpitoa.  

DEVOPS 

DevOps on toimintamalli, jonka edut ovat toimintojen tehostamisessa. Toimintamalli nopeuttaa muutosten tuomista tuotantoon, automatisoi laadun varmistamisen, ja siten tehostaa projektitoimintaa. Tuotannon tehostuminen näkyy suoraan projektin kustannussäästöinä ja ylläpidon luotettavuutena.

Konsultoimme ja koulutamme, huolehdimme pilviarkkitehtuurin suunnittelusta ja pilvialustaan siirtymisestä sekä jatkuvasta kehityksestä tai ylläpidosta. Asiakkaan toiveiden mukaan toteutamme myös hybridimalleja, kun se on asiakkaan liiketoiminnan kannalta tarpeellista.

SOVELLUSHALLINTA

Liiketoimintalähtöisten sovellusten ylläpito tarkoittaa sitä, että varmistamme järjestelmän suorituskyvyn, kun asiakkaamme keskittyvät liiketoimintansa kehittämiseen. Nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä useiden järjestelmien hallinta ja päivittäminen on jo haastavaa, jolloin kriittisten haavoittuvuuksien riski kasvaa.  

Sovellushallinnasta huolehtiminen on sitä, että huolehdimme järjestelmäsi ylläpidosta ja käytettävyydestä. Mitä tahansa yllätysbugeja järjestelmääsi iskeekään, meillä on asiantuntijat, jotka päivystävät vikailmoitusten varalta ja korjaavat järjestelmän kuntoon. Vastaamme lisäksi tarvittavista järjestelmäpäivityksistä, jotta verkkopalvelusi vastaa liiketoiminnan vaatimustasoon.  

TEKNINEN TUKI 

Tukipalvelu 24/7

Tarjoamme asiakkaillemme ympärivuorokautista päivystystä ja palveluiden automaattista valvontaa. Asiantuntiamme ovat valmiudessa, kaikkina aikoina, mahdollisten ongelmien varalta.

Päivystyspuhelimemme on auki vuoden kaikkina päivinä ja ongelmaan reagointi aloitetaan viimeistään puoli tuntia ilmoituksen vastaanottamisesta.

Käyttötuki

Normaalit tukilinjamme ovat käytössä toimistotunteina ja vastaus palvelupyyntöihin tapahtuu viimeistään seuraavana työpäivänä.

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Anders Innovations Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Anders Innovations Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Anders Innovations Oy:n tarjontaa

Anders Innovations Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiDevOps palvelukokonaisuus - Visma Financial Solutions

Lähtötilanne  Visma Financial Solutions kaipasin projektiinsa tuoreempaa lähestymistapaa testauksen ja tuotannon siirron Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Taloushallinto, It-infrapalvelut, Testaus ja laadunvarmistus, +9 muutaPalvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Open source, IT, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, DevOps, Kubernetes

Premium

ReferenssiVisma Financial Solutions– SaaS-ohjelmisto laskutuksen automatisointiin

PPG MANAGER ON VUODESTA 2009 ALKAEN KEHITETTY TÄYSIN SUOMALAINEN LASKUTUSOHJELMA, JONKA AVULLA ON MAHDOLLISTA AUTOMATISOIDA Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, +18 muutaTaloushallinto, Tietohallinto, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Premium

ReferenssiHelsingin kaupunki – avoimen lähdekoodin konsultointipalvelut

HELSINGIN KAUPUNKIHelsinki on Suomen kulttuurinen, hallinnollinen, poliittinen ja liiketoiminnallinen keskus yli 600 000 Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Projektinhallinta, +19 muutaTietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Webkehitys, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Open source, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Valmisohjelmisto

Premium

ReferenssiShareit Blox Car - Uudenlainen autojen vertaisvuokrauspalvelu

Anders on ollut vahvasti mukana toteuttamassa täysin uudenlaista autojen vertaisvuokrauspalvelua, Shareit Blox Caria. Shareit Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, +24 muutaMyynti, Tuotanto, Viestintä, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Webkehitys, Django, Javascript, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Python, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, IT, Kauppa, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Toteutustyö

Premium

ReferenssiAalto-yliopisto – Responsiivinen verkkosivusto ja B2C-verkkokauppa

AALTO-YLIOPISTOAalto-yliopisto on yliopisto, jossa tiede ja taide kohtaa tekniikan ja liiketoimintaosaamisen. Aalto-yliopisto Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +22 muutaViestintä, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

BloggausMiten julkisella sektorilla voitaisiin vähentää digitaalista hukkaa?

Anders kuuluttaa kestävien ohjelmistoratkaisuiden perään, mikä tarkoittaa muun muassa kokonaisvaltaista suunnittelua, turhan Lue lisää..

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +10 muutaIntegraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, IT, Julkishallinto, Koulutusala, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiUWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

ANDERSIN RAKENTAMA UWIS:N SEURANTASOVELLUS SUKELTAJILLE PARANTAA TURVALLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA HUIPPUTEKNOLOGIALLA.UWIS tarjoaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +37 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Open source, Django, React, Javascript, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Prosessiteollisuus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiSuomen Apteekkariliitto – helppokäyttöinen B2C-verkkokauppa-alusta apteekeille

SUOMEN APTEEKKARILIITTOSuomen Apteekkariliitto on yksityisten apteekkareiden muodostama järjestö. Apteekkariliitto tukee ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +21 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Julkaisujärjestelmä CMS, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Premium

BloggausDevOps osaksi toimintaa - uusi aikakausi

Teknologiat ja ohjelmistokehittäjien työskentelytavat kehittyvät nopeasti ja kaikki toimenpiteet tähtäävät tehokkaampaan Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotekehitys ja suunnittelu, It-infrapalvelut, +16 muutaIt-omaisuuden hallinta, Konesalipalvelut, Testaus ja laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Amazon Web Services, Azure, Google, Open source, IT, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, DevOps

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia