Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hallitse ja ennusta myyntiä Odoo CRM:n avulla

post_image

TarjontaOdoo CRM:n avulla hallitset myyntiputkeasi helposti ja vaivattomasti – saat visuaalista informaatiota muun muassa jatkotoimenpiteistä, lupaavimmista liiketoimintamahdollisuuksista ja odotettavissa olevasta liikevaihdosta.

CRM Odoossa tarkoittaa ensisijaisesti uusien asiakkaiden hankintaan tarkoitettua työkalua, jolla saadaan erilaiset myyntimahdollisuudet yhden katon alle järjestelmällisesti ja määrämuotoiseen formaattiin. Ensisijaisesti pyritään tarjoamaan työkalu siihen, että myyntitiimi pysyy ajan tasalla jokaisesta myyntitapauksesta ja, että myynnin putken seuranta on helppoa ja tehokasta. 

Odoo CRM tuo yrityksen myyntiin kattavan näkyvyyden koko organisaation läpi. Asiakkuushistoria, myyntitilastot, tuotteet ja varaston tilanne saadaan suoraan myyjän työkaluiksi. Ei enää soittoja myyjältä varaston saatavuuden tai edellisten toimenpiteiden tarkistamiseksi!

Odoon myyntiprosessin ytimessä on, että se muuntaa paljon taitoa ja osaamista vaativan myyntitoiminnan sellaiseksi, että sen eteen tehty työ, tulokset ja prosessit ovat näkyvissä selkeästi ja helposti. Näin pystytään tekemään ennusteita yrityksen tulevaisuudesta ja parantamaan toimintaa määrämuotoisesti.

Pinterest
Avoin.Systems logo

Avoin.Systems:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Avoin.Systems:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems:n tarjontaa

Avoin.Systems:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia