Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Odoo CRM tarjoaa työkalut kokonaisvaltaiseen myynnin- ja asiakkuudenhallintaan

post_image
Tarjonta

Kaikki tärkeät tiedot samassa järjestelmässä

Odoon taustalla toimii yksi tietokanta, joka kokoaa kaikki asiakkuudenhallinnassa tarvittavat tiedot yhteen. Kun kaikki tiedot kirjataan määrämuotoisesti samaan järjestelmään voit aina luottaa tietojen ajantasaisuuteen. 

Asiakkuushistoria, myyntitilastot, tuotteet ja varaston tilanne voidaan hyödyntää suoraan myynnin työkaluiksi, koska kaikki toiminnot löytyvät samasta järjestelmästä toisiinsa kytkeytyneenä. Myyjän tai asiakasvastaavan on helppo nähdä esimerkiksi asiakkaan ostohistoria tai avoinna olevat tilaukset. 

Asiakkuuden kokonaisvaltainen hallinta helpottuu, koska kaikki asiakkuuteen liittyvät tiedot löytyvät loogisesta paikasta ja voidaan luottaa tiedon reaaliaikaisuuteen.

Suunnittele ja seuraa myyntitoimenpiteitä helposti

Odoo CRM:n avulla myyntiputken hallinta on helppoa. Jokainen yhteydenotto on näkyvillä myyntiputkessa, ja monipuoliset työkalut mahdollistavat liidien määrämuotoisen käsittelyn. Aktiviteettien ja muistutusten avulla monivaiheisen myyntiprosessin hallinta on tehokasta ja myyjän työ helpottuu selkeän ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta. 

Odoon CRM-järjestelmästä voidaan suoraan kommunikoida asiakkaalle, joten asioita ei tarvitse kirjata useaan kertaan ja tiedot pysyvät aina ajan tasalla. Jokaisen myyjän on helppo nähdä, mitä tietyn asiakkaan kohdalla on sovittu, joka helpottaa esimerkiksi loma-ajan tuurauksia ja asiakkuuksien siirtämistä myyjältä toiselle.

Tee tarjouksia nopeasti ja vaivattomasti

Tarjousten tekeminen nopeutuu tarjouspohjien avulla, joihin saadaan automaattisesti ajantasaiset tuotetiedot, hinnastot sekä tilausehdot. Näet tarjoukselta suoraan myös myyntikatteen, tuotteiden ajantasaiset varastosaldot sekä milloin tuotteita on tulossa lisää varastoon.

Verkkosivupohjaiset tarjoukset ovat näyttävä ja helppo tapa lähettää tarjous asiakkaalle. Saat nopeasti visuaaliset materiaalit asiakkaalle, ja voit muokata tarjousta ketterästi asiakkaan pyynnöstä.

Saumaton tilaus-toimitus-laskutus -ketju

Odoo mahdollistaa toimintojen automatisoinnin, sillä sen CRM- ja myyntityökalut keskustelevat saumattomasti mm. varastonhallinnan, ostojen, valmistuksen sekä laskutuksen kanssa. Vahvistettu myyntitilaus kulkeutuu automaattisesti varastoon ja luo laskun oikeilla tiedoilla. 

Automatisoi myynnin raportointi

Kaikki tiedot, joita kirjataan Odoo-järjestelmään saa myös raporteille. Voit räätälöidä raportit juuri sinun yrityksesi tarpeeseen täysin itsenäisesti, ilman lisämaksuja tai aikaa vievää kehitystyötä.

Myös jokainen käyttäjä voi luoda automaattisesti päivittyviä räätälöityjä raportteja ja tallentaa ne omalle työpöydälleen, esim. jokainen myyjä voi seurata omia myyntikeissejään reaaliaikaisesti. 

Lue lisää Odoo CRM-järjestelmästä >

Pinterest
Avoin.Systems Oy logo

Avoin.Systems Oy:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Avoin.Systems Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Avoin.Systems Oy:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia