Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaikki hyöty irti CRM-järjestelmästä – katso vinkit Odoo CRM:n käyttöön

BloggausBlogissa käsittelemme modernin CRM-järjestelmän ominaisuuksia ja tarjoamme konkreettisia vinkkejä Odoo CRM-järjestelmän käyttöön. 

CRM-järjestelmä on paljon muutakin kuin asiakas- tai kontaktirekisteri

Customer Relationship Management eli asiakkuudenhallinta tarkoittaa erilaisia toimintoja, joilla ylläpidetään suhteita yrityksen erilaisiin sidosryhmiin. CRM-järjestelmä auttaa yritystä sen erilaisten asiakassuhteiden hallinnassa ja sen kautta voidaan ylläpitää suhteita nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden lisäksi mm. entisiin asiakkuuksiin, tavarantoimittajiin tai kumppaneihin. 

CRM-järjestelmä koostuu siis monista eri työkaluista, joiden avulla hallitaan kommunikaatiota ja aktiviteetteja asiakkaiden kanssa, ja siitä voi löytyä paljon erilaisia toimintoja yrityksen tarpeesta riippuen. CRM-järjestelmä auttaa yrityksiä myös toiminnan kehittämisessä, sen avulla voidaan analysoida erilaisia suhteita sekä oppia lisää kohdeyleisöstä ja siitä kuinka vastata parhaiten heidän tarpeisiin.

CRM-järjestelmän avulla saadaan aito näkyvyys asiakkuudenhallintaan

Tarve CRM-järjestelmälle nousee esiin varsinkin kasvavissa yrityksissä, joissa oivalletaan, että toimintaa pitää kehittää määrämuotoisemmaksi ja saada parempi näkyvyys asiakkuudenhallinnan aktiviteetteihin. Pk-yritysten pullonkaulaksi muodostuu helposti se, että myyjät työskentelevät omissa siiloissaan ja asiakaskommunikaatio tapahtuu sähköpostin välityksellä tai puhelimitse. Kun keskusteluja ei kirjata määrämuotoisesti ylös asioita unohtuu helposti ja myynnin aktiviteetteja on vaikea seurata. Kaikki tieto on yksittäisen työntekijän hallussa ja asiakkuuksia ei voida helposti siirtää vastuuhenkilöltä toiselle. CRM-järjestelmä auttaa tuomaan myyntiin ja asiakkuudenhallintaan läpinäkyvyyttä. 

Modernin CRM-järjestelmän avulla:

  • Kaikki liidit ja myynnin aktiviteetit ovat helposti nähtävillä
  • Kaikki asiakasviestintä tapahtuu suoraan yhdestä järjestelmästä
  • Voidaan aikatauluttaa aktiviteetteja ja lisätä muistutuksia 
  • Yritykselläsi on aina reaaliaikainen tieto päätösten tukena

Odoo CRM tarjoaa tehokkaat työkalut erityisesti uusasiakashankintaan

Odoo CRM-järjestelmä eroaa perinteisistä asiakkuudenhallinnan järjestelmistä siinä, että se tarjoaa erittäin tehokkaat työkalut myynnin hallintaan ja ennustamiseen. Odoon taustalla toimii yksi tietokanta, joten se kokoaa kaikki asiakkuuteen liittyvät tiedot yhteen. Myyjän tai asiakasvastaavan on helppo nähdä esimerkiksi asiakkaan ostohistoria, asiakaspalvelutiketit tai avoinna olevat tilaukset.

Vinkit Odoo CRM:n käyttöön

Uuden järjestelmän opettelu vie aikansa, ja varsinkin alussa voi olla vaikea hahmottaa mitä kaikkia toimintoja Odoon monipuolisesta CRM-järjestelmästä löytyy. Keräsimme meidän kokemuksemme mukaan parhaat vinkit Odoo CRM:n käyttöön.

Katso konkreettiset vinkit Odoo CRM-järjestelmän käyttöön kuvien kera verkkosivuiltamme!

Pinterest
Avoin.Systems Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
Odoo CRM
Crm
Asiakkuudenhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia