Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Embedded-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme nättiä ja toimivaa koodia sekä ihmisistä pitäviä ihmisiä. Tarjoamme kiinnostavia projekteja, jotka valitset itse. Palkka ja työkaverit ovat alan parhaimpia.

Rakettitieteilijät ovat eturivin ohjelmistokehittäjiä, jotka taitavat vaativan teknisen kehitystyön lisäksi asiakkaiden konsultoinnin. Haemme Rakettiimme lisää kokeneita embedded-devaajia!

Rakettitieteilijä ei sulaudu seinään vaan kommunikoi aktiivisesti. Onkin tärkeää, että pärjäät myös asiakkaiden kanssa ja pidät heidät ajan tasalla, neuvot tarvittaessa ja arvioit toteutustapoja projektin edetessä. Iälläsi, koulutustaustallasi saati sukupuolellasi ei ole meille mitään merkitystä, mutta sinulla pitää olla vankkaa kokemusta ohjelmistokehityksestä eli olet oppirahasi maksanut.

Rakettitieteen konsultit työskentelevät asiakasprojekteissa, yleensä asiakkaan tiloissa ja työnjohdon alla. Asiakkainamme on kaikenkokoisia, -näköisiä ja -karvaisia organisaatioita, ja projektien kestot vaihtelevat lyhyistä spurteista monivuotiseen yhteistyöhön.

Yksi asia erilaisille prokkiksille on kuitenkin yhteistä: etsimme konsulteillemme vain sellaisia töitä, joissa asiakkaan tarve kohtaa kehittäjän mielenkiinnon kohteet, osaamisen ja mahdollisuuden kehittyä (eikä tämä ole vain sanahelinää). Kiinnostavia hommia riittää, ja jokainen rakettitieteilijä saa valita tarjolla olevista projekteista itselleen sopivimman. Uskomme, että parasta jälkeä syntyy siellä, missä työ kohtaa aidosti tekijänsä kiinnostuksen.

Emme hämää konsulttejamme pallomerillä tai perjantaikaljoilla: sen sijaan rakettitieteilijät nauttivat fiksujen duunikaverien seuran lisäksi alan parhaimmistoon kuuluvast palkasta. Vaikka rakettitieteilijät koodaavat kuka missäkin, etänä tai asiakkaalla (tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä), yhteys kollegoihin ei katkea, sillä Slack, tuo ajatuksiemme Tonava, soljuu luoksesi – halusitpa tai et!

Keskushallintomme hallinnoi viisaasti ja lempeästi päämajallamme Helsingin Kampissa, ja konttori on myös kaikkien rakettitieteilijöiden käytössä. 

 

Sukkulassa sinua odottavat:

  • Hyvä palkka. Raketin palkkamallissa 50 % laskutuksesta kilahtaa suoraan kehittäjän lompakkoon. Palkkamme ovatkin merkittävästi alan keskiliksoja korkeampia – ilman ylitöitä.
  • Tervehenkinen rakettikulttuuri sekä noin 35 rautaista (ja vähän pörröistä) ohjelmistoalan ammattilaista, jotka auttavat ja arvostavat toisiaan.
  • Mahdollisuus valita tarjolla olevista projekteista itselleen mieluisin. Firma ei päätä projektia rakettitieteilijän puolesta, ja työnkuva itse projektissa on selkeä.
  • Minimaalisesti hype-jargonia ja muuta bullshittiä, sen sijaan aitoa avoimuutta ja asioiden puhumista niiden oikeilla nimillä.
  • + muut perusedut, kuten kattava terveydenhuolto, mahdollisuus valita omat työvälineet ja lounasetu.

Olemmeko entuudestaan tuntematon putiikki? Lue Rakettitieteen rekryprosessista tuoreiden rakettitieteilijöiden vinkkelistä:

  1. Ensipuraisu
  2. Harkinta ja viimeinen niitti
  3. Arki näyttää tältä

Loppuun vielä lista meille tutuista avainsanoista embokehitykseen liittyen: ARM, AVR, FreeRTOS, MBed, QNX ja C/C++.

Kuulostaako siltä, että viihtyisit? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
PK-seutu
Linkki: https://careers.rakettitiede.com/jobs/234754-embedded-kehittaja
Yhteydenotto: marko@rakettitiede.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rakettitiede kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Rakettitiede Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä