Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Embedded-kehittäjä

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme nättiä ja toimivaa koodia sekä ihmisistä pitäviä ihmisiä. Tarjoamme kiinnostavia projekteja, jotka valitset itse. Palkka ja työkaverit ovat alan parhaimpia.

Rakettitieteilijät ovat eturivin ohjelmistokehittäjiä, jotka taitavat vaativan teknisen kehitystyön lisäksi asiakkaiden konsultoinnin. Haemme nyt lisää kokeneita embedded-devaajia eli rakettitieteilijöitä tuleviin asiakasprojekteihin.

Iälläsi, koulutustaustallasi tai sukupuolellasi ei ole meille merkitystä, kunhan olet oppirahasi maksanut ohjelmistokehityksen parissa ja ajattelet ennen kuin koodaat. Plussaa siitä, jos osaat avata suusi muulloinkin kuin lounastauolla.

Rakettitieteen konsultit työskentelevät asiakasprojekteissa, yleensä asiakkaan tiloissa ja työnjohdon alla. Toimeksiantojen koot ja kestot vaihtelevat kuin kevätsäät, ja asiakkaina on kaikkea start-upien ja listattujen yhtiöiden välillä.

Yksi asia erilaisille prokkiksille on kuitenkin yhteistä: etsimme konsulteillemme vain sellaisia töitä, joissa asiakkaan tarve kohtaa kehittäjän mielenkiinnon kohteet, osaamisen ja mahdollisuuden kehittyä (eikä tämä ole vain sanahelinää, lue lisää täältä: Konsultti lentää myyjän uniin). 

Kiinnostavia hommia riittää, ja jokainen rakettitieteilijä saa valita tarjolla olevista projekteista itselleen sopivimman (lue lisää täältä: Valovuosia edellä osaamisessa).

Koska asiakkaamme vuokraavat meiltä vaativien haasteiden ratkaisijoita, me odotamme sinulta teknisen osaamisen lisäksi intoa ratkoa noita pähkinöitä. Ja koska meille et ole anonyymi resurssi (jokainen on numeroitu), emme hämää sinua pomppulinnoilla tai perjantaibisseillä, jos arki asiakkaalla sakkaa. 50 % asiakaslaskutuksesta sataa suoraan kehittäjän kirstuun. Rakettitieteilijät nauttivat siis fiksujen duunikaverien seuran lisäksi alan parhaimmasta palkasta (lue lisää: Rakkaudesta lajiin ja rahan takii).

Vaikka rakettitieteilijät koodaavat kuka missäkin, etänä tai asiakkaalla, yhteys kollegoihin ei katkea, sillä Slack, tuo ajatuksiemme Tonava, soljuu luoksesi – halusitpa tai et. Keskushallintomme hallinnoi viisaasti ja lempeästi päämajallamme Helsingin Kampissa, ja konttori on myös kaikkien rakettitieteilijöiden käytössä. 

Meille tuttuja ja käytössä kuluneita avainsanoja ovat esimerkiksi ARM, RISC, AVR, RTOS, MBed, QNX ja C/C++ .

 

Sukkulassa sinua odottavat:

  • Kiinnostavat duunit. Tarjoamme softakehittäjille ja -arkkareille kiinnostavia töitä, joiden valintaan jokainen voi vaikuttaa itse.
  • Hyvä palkka. Täydet lomat ansainneen rakettikonsultin keskiarvovuosiliksa 2021 oli n. 94k €.
  • Paikka sikariportaasta. Työntekijät omistavat Rakettitieteen, ja jokaisella on mahdollisuus osakkuuteen.
  • Parempi mieli. Psykologista keskustelutukea (Auntie), varhaisen tuen malli ja oma talkkari.
  • Tervehenkinen rakettikulttuuri. Viitisenkymmentä rautaista (ja vähän pörröistä) ohjelmistoalan ammattilaista auttavat ja arvostavat toisiaan.
  • No bullshit. Ei hype-jargonia vaan avoimuutta ja asioiden puhumista niiden oikeilla nimillä.
  • Muut perusedut, kuten kattava työterveys ja sairausvakuutus, lounasetu ja työvälineet oman maun mukaan.

Kuulostaako siltä, että viihtyisit? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Tessi Reispakka

tessi@rakettitiede.com

+358 45 213 2234

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyö, asiakkaamme ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla
Linkki: https://careers.rakettitiede.com/
Yhteydenotto: tessi@rakettitiede.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rakettitiede kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Omat tagit

embedded

Rakettitiede Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä