Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP-järjestelmä ja integraatiot

post_image

TarjontaPelkän toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta saadaan tiettyjä hyötyjä, mutta järjestelmän hyödyt nousevat merkittävästi, kun prosesseja automatisoidaan. Laajaan ERP-toteutukseen liittyy myös usein integraatioita muihin järjestelmiin. Odoossa on todella paljon moduuleita, jotka kattavat kaikki yrityksen prosessit. Yrityksen koon ja tarpeiden kasvaessa vaaditaan kuitenkin usein integraatioita erilaisiin järjestelmiin kuten verkkokauppoihin, taloushallintojärjestelmiin, myynnin tukijärjestelmiin, markkinointiautomaatioon jne.

Odoon ideologian mukaisesti arvioimme aina ensin kannattaako integraatiota lähteä rakentamaan, eli kannattaako sama tai pienempi työ käyttää mieluummin Odoon muokkaamiseen asiakkaan tarpeisiin sopivammaksi kuin rakentaa integraatio, jolla ei saavuteta välttämättä isoja etuja. Integraation toteuttaminen on usein työlästä, koska kaksi eri tavalla toimivaa ja erilaisista tietomalleista muodostuvaa järjestelmää laitetaan keskustelemaan keskenään.

Verkkokauppaan vauhtia integraatiosta

Hyvä ja tyypillinen esimerkki integraatiosta on verkkokaupan kytkeminen Odoo ERP -järjestelmään, jolloin asiakastiedot sekä tilaukset siirtyvät verkkokaupasta ERPiin. ERPistä verkkokaupan suuntaan päivitetään mm. tuote-, saatavuus- ja toimitustietoja. Web-veistämön ja Avoin.Systemsin yhteistyöllä saat rautaisen verkkokauppaosaamisen ja huipputason Odoon yhdestä yrityksestä!

Odoo Tukee automatisointia

Odoo mahdollistaa liiketoimintaprosessien korkean automatisoinnin ja digitalisoinnin. Esimerkkejä laajimmista prosessien automatisaation toteutuksista ovat mm. verkkokauppatilauksiin liittyvien suoratoimitusten automatisointi, ostolaskujen ja tiliotteiden täsmäytysten automaattikäsittelyt.

Pinterest
Avoin.Systems Oy logo

Avoin.Systems Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Avoin.Systems Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Avoin.Systems Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia