Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pelagon digitali­soituminen polkaistiin käyntiin Odoon avulla

ReferenssiPelagon digitali­soituminen polkaistiin käyntiin Odoon avulla

Helsingin sydämessä Vallilassa vuonna 2009 perustettu polkupyöräalan yritys Pelago valmistaa ja jälleenmyy laadukkaita polkupyöriä sekä pyöräilyyn liittyviä erilaisia tarvikkeita. Tänä vuonna 10 vuotta täyttävän Pelagon tuotteita myydään yli 20 maassa ja sen päämarkkina-alueena on Pohjois- ja Keski-Eurooppa.

Kasvun yhteydessä kaivattiin kaiken yhteen kokoavaa toiminnanohjausjärjestelmää, joka olisi myös helppokäyttöinen

Pelagon laajentaessa toimintaansa verkkokauppaan ja jälleenmyyjien määrän kasvaessa, huomattiin toiminnanohjauksen kaipaavan digitalisoimista.

Päivittäiseen liiketoimintaan helpotusta räätälöidyllä toiminnanohjausjärjestelmällä

Pelagolle keskeisimpiä hyötyjä Odoossa ovat olleet reaaliajassa toimivat varastonhallinta, projektinhallinta, myyntitilausten tekeminen ja myyntiraportointi, ostotoiminta, integroitu sanomaliikenne kirjanpitoon sekä logistiikkapartnerille ja asiakkuudenhallinta.

“Odoosta löytyy todella paljon toiminnallisuuksia ja huomaan jatkuvasti itse käyttäväni sitä päätöksenteon apuna. Odoosta saan haettua kätevästi mm. myyntidataa ja -raportteja. Tähän kokoluokkaan pääseminen ei olisi onnistunut ilman tällaista järjestelmää. Meidän kokemus Odoosta on ollut se, että se on hyvin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen ja siinä on paljon potentiaalia”, kertoo Jari Säntti, Pelagon toimitusjohtaja.

Avoin.Systems ja Pelago löysivät toisensa, kun Pelagolla alettiin kaivata toiminnanohjausjärjestelmän palveluntuottajaa. Hommat lähtivät nopeasti ja ketterästi käyntiin.

“Avoin.Systemsin kanssa olemme alusta asti löytäneet yhteisen sävelen. Tuntuu, että juuri se mitä haluaa tällaiselta tärkeän järjestelmän toimittajalta on se, että viestintä on nopeaa ja selkeää. Lisäksi olemme pitäneet Avoin.Systemsin tavasta ratkoa asioita ja miten niitä on mietitty pintaa syvemmältä. Avoin.Systems on huomioinut mikä olisi juuri meidän organisaatiolle ja yrityskulttuurille oikea tapa hoitaa asiat. Olemme olleet todella tyytyväisiä ja juuri siihen tämä useamman vuoden yhteistyö pohjautuu”.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoin.Systems Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pelago
Toimittajan
yhteyshenkilö:
svante.suominen@avoin.systems

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä
varastonhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia