Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaikki tieto yhdestä järjestelmästä – Odoo ERP-järjestelmän avulla tehokkuutta kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin

Referenssi

Moderni ERP-järjestelmä kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin

Setera Communications on on kansainvälisiä puhe- ja tietoliikenneratkaisuja tarjoava operaattori. Setera on erikoistunut toimittamaan ja ylläpitämään globaaleja viestintäratkaisuja monikansallisille yrityksille. Setera hoitaa yritysten kaikki kommunikaatioyhteydet kumppaniverkoston avulla tarjoten yrityksille saumattoman asiakaskokemuksen, jolloin asiakkaat voivat keskittyä omaan liiketoimintaan ja ydinosaamiseensa.

Tarve toiminnanohjausjärjestelmän uusimiselle lähti siitä, että yrityksessä huomattiin käytössä olevien järjestelmien olevan kankeita ja vanhentuneita. Seteralla oli käytössä useita erillisiä järjestelmiä, jotka eivät keskustelleet keskenään ja kokonaiskuvan hahmottaminen oli erittäin hankalaa. Samaa tietoa kirjattiin useaan eri järjestelmään ja tiedot eivät välttämättä olleet yhteneviä ja niissä oli puutteita.

“Meillä oli käytössä useita eri järjestelmiä toiminnan pyörittämiseksi ja lukuisia tapoja siirtää tietoa järjestelmien välillä. Usein samaa tietoa syötettiin eri järjestelmiin ihan käsin. Sama asiakas saattoi olla eri järjestelmissä eri nimellä. Kokonaisuutta oli hankala hahmottaa”, ERP-projektivastaava Marko Lahnala kuvailee alkutilannetta.

Videolla yrityksen ERP-projektivastaava Marko Lahnala kertoo projektin taustoista ja miksi Setera Communications päätyi valitsemaan Odoon. Lisäksi yrityksen toimitusjohtaja Tuomo Kiesvaaraa ja talousjohtaja Tina Hietalahti kertovat, mitä hyötyjä Odoo on tuonut yrityksen päivittäiseen toimintaan ja johtamiseen sekä heidän omaan työhönsä.

Lue koko artikkeli ja katso referenssivideo täältä!

Suosittelija:

Päivittäisessä työssä Odoo auttanut meitä paljon, koska saamme nyt helpommin tarkkaa tietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yhteistyö Avoin.Systemsin kanssa on sujunut erittäin hyvin, he ovat olleet erittäin kiinnostuneita juuri meidän liiketoiminnasta ja tarjonneet ratkaisuja, kuinka voisimme kehittää sitä Odoon avulla.

Marko Lahnala, ERP- & Billing manager Setera Communications Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoin.Systems Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Setera Communications Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Svante Suominen

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä
ERP-käyttöönottoprojektit
ERP-integraatiot
toiminnanohjausjärjestelmä
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia