Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wiisas - Tukkukaupan toiminnanohjaus­järjestelmä

post_image
Tarjonta

Helpota päivittäistä toimintaa tukkukaupoille suunnitellun ERP-järjestelmän avulla

Tukkukaupan toimialalle ominaista ovat tehottomat prosessit yrityksen sisällä, jolloin eri toiminnallisuudet ovat hajallaan useissa eri järjestelmissä ja excel-taulukoissa. Oikein toteutettuna sen sijaan ERP- eli toiminnanohjaus­järjestelmä tekee yrityksen toiminnasta määrämuotoista, säännönmukaista ja helposti ohjattavaa.

Wiisas on erityisesti tukkukaupoille ja B2B-jälleenmyyjille suunniteltu moderni ja reaaliaikainen järjestelmä tukkukaupan toiminnanohjaukseen sekä materiaalivirtojen hallintaan. Wiisas-ratkaisun avulla hoidat myynnin, ostot ja varastonhallinnan yhdessä järjestelmässä, josta tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Wiisas-järjestelmän hyödyt

  • Moderni järjestelmä selkeällä käyttöliittymällä, ei enää toiminnan pyörittämistä useissa eri järjestelmissä tai excel-taulukoiden avulla
  • Reaaliaikaisuus; tiedät koko ajan paljonko tavaraa varastossasi on ja et tarvitse enää inventaarioita
  • Matalammat varastonpitokustannukset; reaaliaikasilla varastosaldoilla varastonpitokustannusta voidaan pienentää jopa 10 %
  • Tieto on samassa paikassa kaikkien saatavilla, ei pullonkauloja johtuen tiedon hajanaisuudesta
  • Reaaliaikaiset ja kattavat raportit mahdollistavat toiminnan kehityksen strategisella näkökulmalla

Modernin ERP-järjestelmän avulla tehostat tukkukaupan prosesseja

Wiisas on tukkukaupoille suunniteltu toimialakohtainen ratkaisu, joka perustuu kansainväliseen Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään ja saumattomaan integraatioon Netvisorin taloushallintoon, jolloin kaikki tukkukaupan kriittiset prosessit hoituvat vaivattomasti.

Myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti. Tämä mahdollistaa, että tilaukset ja toimitukset eivät ole henkilöriippuvaisia, vaan tieto on kaikkien saatavilla yhdessä järjestelmässä.

Odoossa yrityksesi työntekijät hoitavat työnsä yhdessä järjestelmässä reaaliaikaisesti. Taloushallinto hoidetaan Netvisorissa joko yrityksesi oman kirjanpitäjän tai tilitoimiston toimesta. Netvisorin ja Odoon saumattomalla yhteistyöllä hoidat yrityksesi toimintaa sujuvasti ja varmistat, että yrityksen myynti, varastonhallinta ja kirjanpito ovat aina synkronoituna. Näin saat esimerkiksi tarkat katteet myynneiltä, ostolaskujen käsittelyn keston alas ja työntekijät tekemään kaikkein tärkeimpiä tehtäviään.

Seuraa ja kehitä toimintaa ajantasaisen tiedon avulla

Koska integroidussa järjestelmässä varastonhallinta liittyy niin ostoihin kuin myyntiin, Odoossa voidaan aina seurata toimitettuja ja vastaanotettuja määriä ja johtaa ne suoraan laskuiksi. Sen lisäksi kattavat raportoinnin työpöydät mahdollistavat toiminnan kehityksen strategisella näkökulmalla.

Yksi Wiisas-järjestelmän tärkeimmistä eduista on tarjota yrityksen johdolle määrämuotoistettu tapa seurata liiketoimintaa. Reaaliaikaisen datan perusteella muodostetut helppokäyttöiset raportointityökalut antavat mahdollisuudet yritykselle kasvaa ja kehittyä.

Pinterest
Avoin.Systems logo

Avoin.Systems:n tarjonta

Kauppa

Lisätietoja

Avoin.Systems:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Avoin.Systems:n Kauppa -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia