Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nopeuta myyntiprosessia Odoon avulla

post_image

TarjontaOdoon avulla myynnin seuranta ja hallinta on helppoa. Odoon selkeillä ja toisiinsa linkittyvillä työkaluilla voit ohjata yrityksesi myyntitoimintoja tarjouksista laskutukseen saakka. Käytössäsi on kaikki tarvitsemasi tieto helposti saatavilla. Seuraa sopimuksia, automatisoi laskutus ja ilmoita myynnille tarvittavista toimenpiteistä.

Odoossa myyntitarjouksen lähetys asiakkaalle voidaan tehdä usein tavoin. Yksi Odoon parhaista ominaisuuksista on ns. verkkotarjous, joka voidaan lähettää suoraan asiakkaalle. Sitä voidaan pitää yksinkertaisena, jolloin siihen tulee ainoastaan myyntitarjouksen rivit, tai rikastettuna, jolloin siihen voi myyntitarjouspohjan perusteella asettaa lisämateriaalia: tekstiä, kuvia ja videoita. Asiakas voi suoraan verkkotarjoukselta kommentoida, hylätä tai hyväksyä allekirjoituksen kera myyntitarjouksen. Vaihtoehtoisesti myyntitarjous voidaan luoda .pdf-muodossa ja lähettää suoraan Odoosta sähköpostilla asiakkaalle. Myyjä pääsee näkemään suoraan tarjoukselta ennustetun varastosaldon. Ostaja saa materiaalia heti tarjouksen mukana, ja voi hyväksyä sen suoraan sähköisellä allekirjoituksella. Odoo luo heti tarvittavat seuraavat toimenpiteet hyväksytystä tarjouksesta.

Odoon myyntiprosessin ytimessä on, että se muuntaa paljon taitoa ja osaamista vaativan myyntitoiminnan sellaiseksi, että sen eteen tehty työ, tulokset ja prosessit ovat näkyvissä selkeästi ja helposti. Näin pystytään tekemään ennusteita yrityksen tulevaisuudesta ja parantamaan toimintaa määrämuotoisesti.

Pinterest
Avoin.Systems Oy logo

Avoin.Systems Oy:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Avoin.Systems Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avoin.Systems Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Avoin.Systems Oy:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia