Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Odoo toiminnanohjausjärjestelmä kasvun tukena

ReferenssiPure Waste on vuonna 2013 perustettu suomalainen tekstiilialan yritys, joka myy 100 % kierrätetyistä langoista valmistettuja kankaita ja vaatteita. Idea yrityksen taustalla alkoi jo vuonna 2010, kun yrityksen perustajat yrittivät löytää 100 % kierrätetyistä kuiduista valmistettua kangasta, mutta ilman menestystä, joten oli heidän oli itse ryhdyttävä kehitystyöhön.

Pure Waste lähti etsimään uutta ERP-järjestelmää vanhan järjestelmän päivitysten tultua tiensä päähän. Yrityksen vanha toiminnanohjausjärjestelmä korvattiin modernilla Odoo-järjestelmällä.

Helppokäyttöinen ja muuntautuva ERP

Pure Waste toimii nykyään maailmanlaajuisesti myyden valmisvaatteita kivijalassa, nettikaupassa, jälleenmyyjille sekä yritysasiakkaille. Odoo valikoitui ERP-järjestelmien joukosta sen monipuolisuuden ja laajennusmahdollisuuden vuoksi. Yrityksessä haluttiin järjestelmä, joka pystyy kasvamaan yrityksen mukana ja tarjoamaan enemmän tietoa, dataa ja raportteja.

"Parhaita puolia Odoossa on se, että asioita voidaan aina kehittää ja lisätä jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus ERP:n kanssa kasvaa sitä mukaan kun yritys kasvaa", kuvailee Milla Jokinen Pure Wastelta järjestelmän ominaisuuksia.

Kattavat ja visuaaliset raportointimahdollisuudet

Pure Wastella Odoo on käytössä laajasti ja sitä hyödynnetään lähes jokaisessa yrityksen toiminnossa, kuten esimerkiksi myynnissä, raportoinnissa ja projektinhallinnassa. Milla kuvailee, että Odoo on ihmisläheinen järjestelmä, jota on helppo käyttää. Pure Wastella Odoota käytetään monessa eri tarkoituksessa ja jokainen työntekijä löytää sieltä helposti tarvittavat asiat omalla järjellään.

Odoo tarjoaa myös kattavat raportointimahdollisuudet. Odoon yksi parhaita puolia on se, että sieltä saa useita erilaisia raportteja todella visuaalisessa muodossa. ”Odoossa voimme valita tarkasti mitä tietoa halutaan käyttää – esimerkiksi voidaan katsoa juuri jotain tiettyjä myyntilukuja, joiden pohjalta voidaan sitten tehdä tarvittavia toimenpiteitä”, Milla kuvailee.

Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta projekti sujui hyvin ja järjestelmä saatiin kokonaisuudessaan käyttöön marraskuussa 2020. ”Avoin.Systemsin kanssa yhteistyö on toiminut todella hyvin – aina voi kysyä ja vastauksen saa todella nopeasti”, Milla summaa. Seuraavaksi yhteistyö ERP:n kehityksessä jatkuu muihin järjestelmiin toteutettavilla integraatioilla, joilla saadaan tehostettua toimintaa entisestään. 

Lue lisää ja katso referenssivideo täältä!

Suosittelija:

Odoon avulla yhä useampi yrityksemme toiminto liittyy hyvällä tavalla ERP-järjestelmään. Parhaita puolia Odoossa on myös se, että asioita voidaan aina kehittää ja lisätä jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus ERP:n kanssa kasvaa sitä mukaan kun yritys kasvaa. Avoin.Systemsin kanssa yhteistyö on toiminut todella hyvin – aina voi kysyä ja vastauksen saa todella nopeasti.

Milla Jokinen, Pure Waste Textiles Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avoin.Systems Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pure Waste

Lisätietoja

Yritysprofiili Avoin.Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Odoo
Odoo ERP
odoo-toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmä
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Avoin.Systems - Muita referenssejä

Avoin.Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia